Odensvigatan 9
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Odensvigatan 9
Odensvi, Västerås

4 rum, 96 kvm, 5 388 kr/mån
Utgångspris: 1 875 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 1 930 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar.

Härlig étagevåning att trivas i. OBS! Två rejäla badrum.

Nu erbjuds ett härligt boende med en läcker planlösning över två plan.

Välkomnande hall med förvaringsutrymme samt anslutande badrum. Rymligt och fint kök med matplats. Ljust och trevligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Fönster mot den gröna innergården skapar trivsel. Övre plan nås via en trappa med steg av valnöt (från 2017) och med belyst trappräcke. Tre bra sovrum varav det ena är riktigt stort med en hel garderobsvägg med skjutdörrar som ger både rejält med förvaringsutrymme och en snygg inredning. Från detta sovrum kommer du också ut till den stora balkongen. Det finns även ytterligare ett stort och fint badrum med bubbelbad, till skillnad mot de flesta andra lägenheter som endast har ett litet toalettutrymme uppe.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett rymligt och riktigt fint boende! Omtyckt förening med en trivsam gård som har en parkkänsla med träd, gräsytor och fina uteplatser.

Välkommen att boka tid för visning.

Utgångspris:
1 875 000 kr eller högstbjudande
Bud
1 930 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
96 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
5 388 kr/mån
Våning
3 av 3 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Odensvigatan 9 - Planritning
Planritning övre plan.
Odensvigatan 9 - Planritning
Planritning entréplan.
Odensvigatan 9 - Planritning
Planritning övre plan.
Odensvigatan 9 - Planritning
Planritning entréplan.

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Kök

  Ljust och trivsamt kök med bra förvaringsutrymmen. Köksmaskiner bestående av kyl & frys (2020), fläkt, elspis, fläkt samt diskmaskin. Trevlig matplats samt nya tapeter och nymålat tak (2020).

  Badrum

  Badrummet på bottenvåningen har helkaklade väggar samt klinkergolv med skön golvvärme. Nytt handfat och underskåp (2020). Toalett samt duschutrymme. Uppe finns ytterligare ett badrum med handfat, toalett samt bubbelbad. Skön golvvärme för bästa komfort.

 • Bostaden

  Boarea

  96 kvm (Enligt föreningen (ekonomisk plan))

  Månadsavgift

  5388 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, VA, kabel-TV.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.24145%

  Andel av årsavgift: 0.24452%

  Inre reparationsfond

  3079 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  1956/60

  Renoveringar

  1994 - Installation av hissar i Odensvigatan 1, 5 och 9. 1994 - Fönsterbyte 1996 - Utbyte av vissa lägenhetsdörrar. 2000 - Nya vattenledningar och kulvert i mark. Ombyggnad av värmecentral ( 2000-2003). 2001 - Takomläggning på låghus och loftgångshus klart 2002. 2003 - Installation av bredband. 2010 - Byte av vatten- och avloppsstammar, renovering badrummen. 2011 - Byte av hissar. 2014 - Målning samtliga plåttak Norrbygatan 3 A-F, Odensvigatan 3, 7, Kumlagatan 3, 9. 2015 - Avslutat målning taken. Rengöring ventilationssystem. OVK. Påbörjat byte låssystem. 2016 - Montering av solceller på taken. 2016 - Byte låssystem. 2019 - Underhåll av gemensamma utrymmen, bytt armaturer i källare samt åtgärder i tvättstugan. Installationer, reparation solceller, kulvertnedgång. Markarbeten, staket till lekplats och skötsel av parkering, samt färdigställande av 43 stycken platser för ladd-hybrid. 2020 - Underhåll av lokaler och gemensamma utrymmen, mattläggning och målning, installationer av el, ventilation och rördragning. Ordna med huskroppen utvändigt och tätning av tak. Markarbeten, stödelement och trappor. Underhåll av garage och p-platser. Under 2021 fortsätter man med underhåll av parkeringsplatser. 72 av dessa parkeringsplatser är förberedda att kunna byggas om till elbilsplatser. Utredning pågår angående utbyggnad av balkonger- Det krävs en extrastämma för beslut så vet ej hur det blir.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns en stor tvättstuga med 8 tvättmaskiner, 4 torktumlare, 2 torkskåp. 1-2 torkrum. Man kan boka två tvättmaskiner åt gången. Förråd finns att hyra i mån av tillgång. 2 st övernattningslägenheter, kostar 300 kr/natt. 2 st samlingslokaler: stora lokalen 300 kr/dygn, lilla lokalen 100 kr/dygn. Det tillkommer 100 kr i bokningsavgift för lägenheterna och lokalerna. I föreningen finns tillgång till gym, bastu och relaxavdelning. Tillträde till träningslokalen kostar 650 kr/år. Tillträde till bastu och relaxavdelning kostar 350 kr/år Tillträde som inkluderar både bastu, relaxavdelning och träningslokal kostar 1.000 kr/år. Bastun & träningslokalen är öppen alla dagar kl 06.00-23:00 Betalning sker på styrelseexpeditionen.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv genom ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband och IP-telefoni via Fibra alt ComHem.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-06-19

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut totalt 417 parkeringsplatser, 162 stycken med el-plint - 240 kr/mån (varav 27 st platser med tak: 290 kr/mån) 43 P-platser för elbilar och laddhybrider. 300:-/mån. tillkommer 2:-/kwh. 255 stycken utan el-plint - 150 kr/mån. Finns 112 stycken varmgarage- 388-611 kr/mån ( 2 st MC-plats: 121 kr/mån) Alla P-platser bokas på styrelseexpeditionen Norrbygatan 5. Tel. 021-149811 För frågor angående garageplatser kontakta Riksbyggen.

 • Driftskostnad

  El

  531 kr/mån

  Försäkring

  232 kr/mån

  Totalt

  763 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

  Kommentar

  Ca kostnader enligt säljaren. Säljaren har även ett separat ComHem-abonnemang samt parkeringsplats.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Västeråshus 17, Kolarhagen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 508 bostadsrättslägenheter med adress Kumlagatan 1-11, Norrbygatan 3-5, Odensvigatan 1-9 Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen

  Ekonomi

  Årsavgiften (kallhyran) höjdes med 2% från 2021-01-01.

  Gårdsplats/innergård

  Trädgårdsmöbler och utegrill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Odensvigatan 9, VästeråsBostadsbildNu erbjuds ett härligt boende med en läcker planlösning över två plan. Välkomnande hall med förvaringsutrymme samt anslutande badrum. Rymligt och fint kök med matplats. Ljust och trevligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Fönster mot den gröna innergården skapar trivsel. Övre plan nås via en trappa med steg av valnöt (från 2017) och med belyst trappräcke. Tre bra sovrum varav det ena är riktigt stort med en hel garderobsvägg med skjutdörrar som ger både rejält med förvaringsutrymme och en snygg inredning. Från detta sovrum kommer du också ut till den stora balkongen. Det finns även ytterligare ett stort och fint badrum med bubbelbad, till skillnad mot de flesta andra lägenheter som endast har ett litet toalettutrymme uppe. Detta är ett tillfälle för dig som söker ett rymligt och riktigt fint boende! Omtyckt förening med en trivsam gård som har en parkkänsla med träd, gräsytor och fina uteplatser. Välkommen att boka tid för visning.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52BSEBKUOQ35FNC61875000 kr