Skjutbanegatan 2 B
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Skjutbanegatan 2 B
Malmaberg, Västerås

3 rum, 78.8 kvm, 3 241 kr/mån
Utgångspris: 1 290 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Skjutbanegatan 2B

Generösa ytor på våning 3 med en fantastisk inglasad balkong - som ett extrarum där du kan njuta stora delar av året.

Här finnas alla bekvämligheter som du behöver, kök med matplats och diskmaskin, socialt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, privata och lugna sovrum, badrum med tvättmaskin.

Du bor i en stabil och bra föreningen med god ekonomi och en låg månadsavgift. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Till bostadsrätten hör 2 st förråd.

Här bor du med ett behagligt avstånd till city. Närhet till kommunikationer, matbutiker och restauranger.

Varmt välkommen på visning - anmäl dig och titta förbi så berättar jag mer!

Utgångspris:
1 290 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78.8 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
3 241 kr/mån
Våning
3 av 4 (Ej hiss)

Planritning

Skjutbanegatan 2 B - Planritning
Skjutbanegatan 2B
Skjutbanegatan 2 B - Planritning
Skjutbanegatan 2B
Skjutbanegatan 2 B - Planritning
Skjutbanegatan 2B

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

14:45-15:15

Välkommen på visning! - Vänligen anmäl er!

tisdag, 27 okt

17:45-18:15

Välkommen på visning! - vänligen anmäl dig!

MÄKLARE

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Entré laminatgolv och målade väggar. Generös förvaring i stor klädkammare där två stycken garderober finns. Kök På golvet ligger en plastmatta och på väggarna sitter delvis panel och delvis tapet. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Vardagsrum laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns utgång till inglasad balkong. Sovrum 1 Laminatgolv och målade väggar. Sovrum 2 Laminatgolv och tapetserade väggar. förvaring i inbyggd garderob. Badrum Våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustningen består av wc, tvättställ, badkar med dusch, och en tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  78.8 kvm

  Månadsavgift

  3241 kr

  Balkong/uteplats

  Stor inglasad balkong.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 4, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.8656%

  Inre reparationsfond

  3747 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  Renoveringsår: 2001 - Relining av avloppsstammarna 2007 - Nya fönster med energisparglas, ej i stora rummet 2009 - Nya tvättmaskiner 2012 - Inglasning och utbyggnad av balkonger 2013/14 - Byggt staket runt husen. Plattläggning vid balkongerna. Trädfällning 2014/15 - OVK utförd, påpekanden åtgärdade, godkänd 2018 - OVK 2020 - Sotning och OVK Kallvatten rören behöver bytas i framtiden. Om kanske 10-15 år. Föreningen byter rören allt eftersom när lägenhetsinnehavarna renoverar sina kök och badrum. Detta för att inte behöva ta en så stor kostnad och byta allt på en gång. Så i vissa lägenheter har man redan bytt rör.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum, bastu, trädgårdsmöbler, barnvagnsförråd och utegrill.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften. En obligatorisk avgift om 77 kr/mån läggs på avgiftsavin. Bredband genom Telenor/ComHem. Man tecknar eget abonnemang.

  Parkering

  Föreningen hyr ut 28 st parkeringsplatser med el-plint, kostnad 56 kr/mån 15 st parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 22 kr/mån. Separat kösystem tillämpas och hanteras av HJT

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  176 kr/mån

  Totalt

  426 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Västhaga nr 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 60 bostadsrättslägenheter med adress Skjutbanegatan 2A, 2C, 4A, 4B Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning för 2020

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Inglasad balkong

Inglasad balkong

Inglasad balkong

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

14:45-15:15

Välkommen på visning! - Vänligen anmäl er!

tisdag, 27 okt

17:45-18:15

Välkommen på visning! - vänligen anmäl dig!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Skjutbanegatan 2 B, VästeråsBostadsbildGenerösa ytor på våning 3 med en fantastisk inglasad balkong - som ett extrarum där du kan njuta stora delar av året. Här finnas alla bekvämligheter som du behöver, kök med matplats och diskmaskin, socialt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, privata och lugna sovrum, badrum med tvättmaskin. Du bor i en stabil och bra föreningen med god ekonomi och en låg månadsavgift. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Till bostadsrätten hör 2 st förråd. Här bor du med ett behagligt avstånd till city. Närhet till kommunikationer, matbutiker och restauranger. Varmt välkommen på visning - anmäl dig och titta förbi så berättar jag mer! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH52A42Q13E493LLCS1290000 kr