Grönfinksvägen 16
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Grönfinksvägen 16
Råby, Västerås

2 rum, 41.5 kvm, 2 620 kr/mån
Utgångspris: 625 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Renoverade 2 rok på populära Råby!

På trivsamma Råby presenteras denna renoverade 2-rummare.

Med en bra planlösning ryms allt du behöver, en generös och välkomnande hall med klädkammare, ljust och stort vardagsrum där matplats ryms, badrum med badkar, kök med bra arbetsytor och ett rofyllt och generöst sovrum.

Här ges möjlighet att bo i en stor och stabil förening med en låg månadskostnad.
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

I området finns matbutik, service, och bra bussförbindelser. Bara en kort resa bort finns Erikslunds handelsområde med stort shoppingcenter, restauranger och större matbutiker.

Utgångspris:
625 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41.5 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
2 620 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Grönfinksvägen 16 - Planritning
Planlösning
Grönfinksvägen 16 - Planritning
Planlösning
Grönfinksvägen 16 - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

onsdag, 7 okt

17:30-18:00

Välkommen på visning! - Vänligen anmäl er!

MÄKLARE

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall Tapetserade väggar och ett snyggt parkettgolv. Generöst med förvaring i stor klädkammare. Vardagsrum Snyggt parkettgolv och tapetserade väggar. Fin fransk balkong. Kök Renoverat snyggt kök. Ljusa skåpluckor och en arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, diskmaskin och en kyl/frys. Sovrum Snyggt parkettgolv och tapetserade väggar. Badrum Våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar. Utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp, badkar och dusch.

 • Bostaden

  Boarea

  41.5 kvm (Areauppgift enligt Bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2620 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.07154%

  Andel av årsavgift: 0.07154%

  Inre reparationsfond

  2760 kr

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  1995 - Fönsterbyte 2002/03 - Nybyggnation 36 garage. 2007/10 - Rotrenovering. 2009/10 - Standardförbättring badrum. Uppförande av nytt föreningshus. 2010 - Lekpark. Bastu/relax. Övernattningsrum. Festlokal. Grillplatser 2013 - Nya tvättmaskiner 2015 - Påbörjat renovering/inglasning av balkonger 2016 - Byte källarfönster, balkongrenovering 2018/19 - Byte avloppsledning 2018/19 - Målning trapphus 2018/19 - Ventilationsfläktar Man planerar underhåll av tak och uppfräschning av tvättstugorna, en varje år

  Övriga byggnader/utrymmen

  Minst ett förråd tillhörande varje lägenhet. Man kan hyra plats i barnvagns-/cykelförråd för ca 100 kr/mån. Samlingslokal kan hyras för 800-1.000 kr/dygn. Relaxavdelning med bastu och bubbelpool finns att hyra. 3 timmar för totalt 200 kr må-to 300 kr fr-sö + röda dagar samt helgdagar och därefter kostar det 100 kr/timme. Övernattningsrum för 4 personer med pentry och handikapptoalett finns att hyra för några hundra kronor. Man kan även hyra en odlingslott i området och finns tillgång till tennisbana. Föreningen håller på att fixa i ordning en lokal för gym.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via ComHem (tre hål i väggen), grundutbud ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband och IP-telefoni via stadsnätet alt ComHem, man tecknar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-10-02

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut P-platser utan el på stor parkering kostnad 400 kr/år 40 st P-platser utan el, kostnad 90 kr/ månad 60 st P-platser med el-stolpe, kostnad 150 kr/månad. Garagelänga, 244 st kostnad 400-620 kr/månad beroende på läge och storlek. Separat kösystem. Parkeringskön hanteras av Bredablick förvaltning. Föreningen har installerat elbilsladdare dock ej klart med kostnad, ska diskuteras på ett styrelsemöte i oktober.

 • Driftskostnad

  El

  180 kr/mån

  Försäkring

  144 kr/mån

  Totalt

  324 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Västeråshus nr 23

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 762 bostadsrättslägenheter med adress Bofinksvägen 1-41, 2-18, Gråsparvsvägen 1-17, 4-36, Grönfinksvägen 1-17, 2-18 samt Lövhagsgatan 3-87. Föreningen har en egen hemsida på www.23an.se. Föreningen förvaltas av Bredablick förvaltning

  Ekonomi

  Avgiften höjdes med 3 % på kallhyran från 2020-01-01

  Gårdsplats/innergård

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Kök

Kök

Kök

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

onsdag, 7 okt

17:30-18:00

Välkommen på visning! - Vänligen anmäl er!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Grönfinksvägen 16, VästeråsBostadsbildPå trivsamma Råby presenteras denna renoverade 2-rummare. Med en bra planlösning ryms allt du behöver, en generös och välkomnande hall med klädkammare, ljust och stort vardagsrum där matplats ryms, badrum med badkar, kök med bra arbetsytor och ett rofyllt och generöst sovrum. Här ges möjlighet att bo i en stor och stabil förening med en låg månadskostnad. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I området finns matbutik, service, och bra bussförbindelser. Bara en kort resa bort finns Erikslunds handelsområde med stort shoppingcenter, restauranger och större matbutiker. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH524IQQM92PQ5G5LO625000 kr