Havsfrugatan 1
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Havsfrugatan 1
Öster Mälarstrand, VÄSTERÅS

3 rum, 82 kvm, 4 596 kr/mån
Utgångspris: 4 195 000 kr eller högstbjudande
Bud: 4 000 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Vattenkontakt & magisk utsikt!

Välkommen att bo på kajkanten i brf Kajplats 1 - med absolut vattenkontakt och magisk utsikt har vi nöjet att presentera en inflyttningsklar lägenhet på ett av Västerås mest attraktiva lägen.

Lägenhetens kvadratmeter fördelas på tre rum och kök, köket är i öppen planlösning mot vardagsrum som båda harmoniskt samspelar med vattnet utanför. Inglasad balkong i söderläge med Mälaren som utsikt. Två generösa sovrum, badrum med tvättmöjlighet, fantastisk hall med gott om möblerings- och förvaringsmöjligheter.

Huset är uppfört av JM 2019 och håller en genomgående hög materialstandard. Källarförråd tillhör lägenheten.

Kajplats inrymmer både vardagsliv och semesterkänsla i ett och samma schema. Med 2 km till centrum tar du dig enkelt till jobbet eller uträttar ärenden, för att sedan på hemmaplan njuta av kajvimmel, båtliv och fina sollägen. Även vintertid erbjuder området aktivitet och variation. Skid- och skridskoåkning på Mälaren, pulkaåkning i Himlabacken och äventyrsbad i Kokpunkten brukar uppskattas av både stora och små. Steam Hotell ligger runt husknuten.

Välkommen att kontakta mäklare Karolin Özel, 0734353565 om privat visning önskas!

Utgångspris:
4 195 000 kr eller högstbjudande
Bud
4 000 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
82 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 596 kr/mån
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:4 000 000 kr05 aug 15:40

Planritning

Havsfrugatan 1 - Planritning
Havsfrugatan 1 - Planritning
Havsfrugatan 1 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Karolin Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0734-35 35 65

[email protected]derlov.se

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Entré/hall

  Parkettgolv & målade väggar. Möblerbar samt gott om förvaring i garderober.

  KÖK

  I öppen planlösning med parkettgolv och målade väggar. Fullrustat kök med fläkt, inbyggnadshäll, -spis och -mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kyl/frysar.

  VARDAGSRUM

  Parkettgolv och målade väggar. Utgång till inglasad balkong med soligt söderläge och fri utsikt över Mälaren.

  BADRUM

  Klinkergolv och helkaklade väggar. Badkar med dusch, wc, tvättställskommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk och förvaringsskåp.

  SOVRUM

  Parkettgolv och målade väggar. Rymlig garderob med skjutdörrar i spegelglas.

  SOVRUM

  Parkettgolv och målade väggar

 • Bostaden

  Boarea

  82 kvm

  Månadsavgift

  4596 kr

  Kommentar till avgift

  Inkluderar värme, kallvatten, Triple Play (TV, bredband & ip-telefoni)

  Balkong/uteplats

  Inglasad balkong i soligt söderläge och utsikt över Mälaren

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.27%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  Alla lägenheter har eget förråd i källarplan, nås med hiss. Soprum beläget i markplan.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv, bredband och IP-telefoni genom Telia Tripel Play. Ingår mot en obligatoriskt tillägg på avin. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-01

  Energiförbrukning

  73 kWh/m² år

  Energiklass

  C

  Parkering

  I föreningen finns 40 garageplatser, kostnad 1.200 kr/mån. Mycket lång kö. Utöver detta har föreningens medlemmar rätt till att hyra platser i intilliggande parkeringshus. Där finns 33 platser, kostnad 1.000 kr/mån i enlighet med avtal om parkeringskö med Västerås Parkerings AB. Boende kan även hyra plats i parkeringshuset direkt via Easypark.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Kajplats 1

  Allmänt om föreningen

  Kajplats 1 innehåller 82 bostadsrättslägenheter fördelade på två trapphus i 6 våningar. Till varje lägenhet hör ett förråd. Varje lägenhet har egen tvättmaskin/torktumlare. Varmvatten debiteras separat i efterhand. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM-Home

  Gårdsplats/innergård

  Grönytor, gångvägar, planteringar och belysning.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Karolin Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0734-35 35 65

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Havsfrugatan 1, VÄSTERÅSBostadsbildVälkommen att bo på kajkanten i brf Kajplats 1 - med absolut vattenkontakt och magisk utsikt har vi nöjet att presentera en inflyttningsklar lägenhet på ett av Västerås mest attraktiva lägen. Lägenhetens kvadratmeter fördelas på tre rum och kök, köket är i öppen planlösning mot vardagsrum som båda harmoniskt samspelar med vattnet utanför. Inglasad balkong i söderläge med Mälaren som utsikt. Två generösa sovrum, badrum med tvättmöjlighet, fantastisk hall med gott om möblerings- och förvaringsmöjligheter. Huset är uppfört av JM 2019 och håller en genomgående hög materialstandard. Källarförråd tillhör lägenheten. Kajplats inrymmer både vardagsliv och semesterkänsla i ett och samma schema. Med 2 km till centrum tar du dig enkelt till jobbet eller uträttar ärenden, för att sedan på hemmaplan njuta av kajvimmel, båtliv och fina sollägen. Även vintertid erbjuder området aktivitet och variation. Skid- och skridskoåkning på Mälaren, pulkaåkning i Himlabacken och äventyrsbad i Kokpunkten brukar uppskattas av både stora och små. Steam Hotell ligger runt husknuten. Välkommen att kontakta mäklare Karolin Özel, 0734353565 om privat visning önskas!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51RR5O4IEGGNFCJL4195000 kr