Apalbyvägen 19
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Apalbyvägen 19
Blåsbo, VÄSTERÅS

3 rum, 65 kvm, 3 343 kr/mån
Utgångspris: 1 825 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Utsökt gavelläge med massor av ljus!

Nu har du tillfälle till ett riktigt fint boende! Här bor du på härligt och högt läge med massor av ljus från tre håll.
Hela lägenheten är mycket trivsam och erbjuder en tilltalande planlösning;

Välkomnande hall med förvaringsutrymmen och vacker fiskbensparkett. Anslutande modernt badrum.
Snyggt och modernt kök med matplats. Med massor av härligt ljus och natur utanför är det lätt att trivas.
Vardagsrummet är mycket trivsamt som med fönster åt två håll får en speciell karaktär. Härifrån kommer du också ut till den mysiga balkongen. Njut av det höga och fria läget!
I anslutning till vardagsrummet ligger ett rum som idag delvis är uppöppnat mot vardagsrummet. Det ger en tilltalande planlösning! Detta kan med fördel användas som t ex arbetsrum/bibliotek eller sovrum. Vackert genomgående parkettgolv mellan de båda rummen ger en sammanhängande och snygg helhet..
Fint sovrum med fönster på gaveln.

Njut av ett tilltalande boende! Då lägenheten ligger högt upp i huset ges ett speciellt ljus och en extra stor trivselfaktor. Ett tillfälle för dig som söker ett tilltalande boende!

Välkommen att boka tid för visning.

Utgångspris:
1 825 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
65 kvm
Rum
3 rum
Avgift
3 343 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 22 okt

16:45-17:15

MÄKLARE

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

George Özel

Assisterande Fastighetsmäklare

0706-16 91 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Kök

  Härligt kök i vinkel med massor av ljus! Modern inredning i vitt med bl a vitrinskåp samt rostfria beslag. Köksmaskiner bestående av kyl, frys, elspis med häll, ugn, fläkt samt diskmaskin - samtliga i rostfritt! Helkaklad vägg i vitt som ger en snygg kontrast till den rostfria fläkten. Bänkskiva med nedfälld diskho. Vacker natur utanför fönstret som skapar stor trivselkänsla.

  Badrum

  Toppmodernt och mycket snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt samt klinkergolv i gråsvart ton. Kommod med handfat, väggskåp med spegel och belysning. Duschutrymme med snygga glasdörrar. Toalett.

 • Bostaden

  Boarea

  65 kvm (Enligt föreningens information.)

  Månadsavgift

  3343 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, VA

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 19%

  Andel av årsavgift: 19%

 • Fastigheten

  Byggår

  1939

  Renoveringar

  2011 Hela huset totalrenoverades då föreningen bildades, som t ex stambyte och ny el. Kök och badrum är även renoverade då, samt väggar och golv. 2014-2015 Stadsnät – fiber är indraget 2018 Rengöring av tegelpannor på taket 2019 Renovering efter en omfattande brand 2018 där en lägenhet blev helt utbränd och omgivande lägenheter fick vatten- och rökskador. Planerat: Troligt med omdränering av grunden inom en snar framtid, ca 1-2 år. Enl. underhållsplanen är den planerad till 2022. Pågående renovering är en trolig fuktskada som ska undersökas/ felsökas i augusti. Det är troligtvis dräneringen eller dagvattenröret som behöver åtgärdas. Pengar finns på konto i föreningen till detta.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns en tvättstuga. Torkmöjligheter finns i pannrummet.

  Tv & Bredband

  Fiber finns indraget via Stadsnätet. Medlemmen tecknar och bekostar eget abonnemang.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2010-11-12

  Parkering

  Det finns en parkeringsplats med el till varje lägenhet. Kostar 250 kr/mån utan el och 400 kr/mån med el. Vid hyra av elstolpe hyr man okt – mars, alla 6 månader.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Blåsbo 1 i Västerås

  Allmänt om föreningen

  Brf Blåsbo 1 I föreningen finns 6 bostadsrättslägenheter med adress Apalbyvägen 19. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Axsess AB.

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Gemensamma trädgårdsmöbler finns.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

torsdag, 22 okt

16:45-17:15

MÄKLARE

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

George Özel

Assisterande Fastighetsmäklare

0706-16 91 00

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Apalbyvägen 19, VÄSTERÅSBostadsbildNu har du tillfälle till ett riktigt fint boende! Här bor du på härligt och högt läge med massor av ljus från tre håll. Hela lägenheten är mycket trivsam och erbjuder en tilltalande planlösning; Välkomnande hall med förvaringsutrymmen och vacker fiskbensparkett. Anslutande modernt badrum. Snyggt och modernt kök med matplats. Med massor av härligt ljus och natur utanför är det lätt att trivas. Vardagsrummet är mycket trivsamt som med fönster åt två håll får en speciell karaktär. Härifrån kommer du också ut till den mysiga balkongen. Njut av det höga och fria läget! I anslutning till vardagsrummet ligger ett rum som idag delvis är uppöppnat mot vardagsrummet. Det ger en tilltalande planlösning! Detta kan med fördel användas som t ex arbetsrum/bibliotek eller sovrum. Vackert genomgående parkettgolv mellan de båda rummen ger en sammanhängande och snygg helhet.. Fint sovrum med fönster på gaveln. Njut av ett tilltalande boende! Då lägenheten ligger högt upp i huset ges ett speciellt ljus och en extra stor trivselfaktor. Ett tillfälle för dig som söker ett tilltalande boende! Välkommen att boka tid för visning.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51LK3HRBH84CREU81825000 kr