Regementsgatan 14
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Regementsgatan 14
Viksäng, VÄSTERÅS

3 rum, 77.8 kvm, 2 988 kr/mån
Utgångspris: 1 875 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Härligt ljus och tilltalande lägenhet! Låg avgift!

Nu ges möjlighet till ett riktigt fint boende på ett utsökt läge. Med en uppöppnad planlösning och ett härligt ljus är det lätt att trivas.
Planlösningen är genomgående och mycket trivsam;
Välkomnande hall med förvaringsutrymme samt anslutande badrum. Delvis öppet in mot köket vilket ger en fin karaktär. Köket är trivsamt med en köksö att samlas kring. Det härligt ljusa vardagsrummet har generös plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån kommer du även ut till den trivsamma inglasade balkongen. Här njuter du på ett utsökt läge med vy över takåsar och natur. Det finns även två bra sovrum, ett med klädskåp och skjutdörrar och ett med inbyggda garderober.
Lägenheten är mycket välskött med fina ytskikt och golv.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt trivsamt boende på ett utsökt läge. Dessutom med en riktigt låg avgift. Välkommen!

Utgångspris:
1 875 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
77.8 kvm
Rum
3 rum
Avgift
2 988 kr/mån
Våning
3 av 3 (Ej hiss)

Planritning

Regementsgatan 14 - Planritning
Regementsgatan 14 - Planritning
Regementsgatan 14 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

onsdag, 12 aug

17:00-17:30

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Kök

  Trivsamt kök i öppen planlösning. Modernt och nytt (2020) med inredning i ek med bl a vitrinskåp. Praktisk köksö att samlas kring. Bänkskiva med nedfälld diskho och matchande väggkakel. Köksmaskiner bestående av kyl & frys (båda fullhöjd), elspis med häll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt rostfri diskmaskin.

  Badrum

  Snyggt och modernt badrum med helkaklade väggar samt läckert klinkergolv i svartvitt. Kommod med handfat, toalett samt duschutrymme med glasdörrar. Dusch och vattenblandare i dekorativ mässing. Infällda "down-lights" med dimmerfunktion. Förberett för tvättmaskin.

 • Bostaden

  Boarea

  77.8 kvm (Enligt föreningens information.)

  Månadsavgift

  2988 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, VA, kabel-TV

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.35695%

  Andel av årsavgift: 1.35695%

 • Fastigheten

  Byggår

  1963

  Renoveringar

  2012 - Carport 2013 - Kallvattenstam bytt 2015 - Bytt entrédörrar och installerat elektroniskt lås med portkod 2015 - Övernattningsrum 2015 - Motionsrum/gym 2017 - Renoverat innergården med ny asfalt, ny lekplats och låsbara cykelförråd utomhus 2018 - Övervakningskamera uppsatt vid carport och garage 2018 - Avloppsrensning 2018 - Nytt innertak i motionsrum och i styrelserum 2019 - Fasadtvätt 2019 - Bytt belysning i trapphus, ledlampor i carport 2019 - Plåttak på balkonger OVK-besiktning pågår Under våren kommer taken att läggas om

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, två cykelförråd, sällskapsrum, övernattningsrum, motionsrum och trädgårdsmöbler.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband genom stadsnätet

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  Föreningen hyr ut 39 carportplatser, kostnad 250 kr/månad. Separat kösystem. 30 garageplatser, kostnad 285 - 485 kr/månad. Lång kö. Det finns 3 gästparkeringar i föreningen.

 • Driftskostnad

  El

  180 kr/mån

  Försäkring

  125 kr/mån

  Totalt

  305 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Viksäng nr 2

  Allmänt om föreningen

  Brf Viksäng nr 2 I föreningen finns 73 bostadsrättslägenheter med adress Regementsgatan, 30 garage, 39 st carportar och 3 lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning för 2020

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

onsdag, 12 aug

17:00-17:30

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Regementsgatan 14, VÄSTERÅSBostadsbildNu ges möjlighet till ett riktigt fint boende på ett utsökt läge. Med en uppöppnad planlösning och ett härligt ljus är det lätt att trivas. Planlösningen är genomgående och mycket trivsam; Välkomnande hall med förvaringsutrymme samt anslutande badrum. Delvis öppet in mot köket vilket ger en fin karaktär. Köket är trivsamt med en köksö att samlas kring. Det härligt ljusa vardagsrummet har generös plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån kommer du även ut till den trivsamma inglasade balkongen. Här njuter du på ett utsökt läge med vy över takåsar och natur. Det finns även två bra sovrum, ett med klädskåp och skjutdörrar och ett med inbyggda garderober. Lägenheten är mycket välskött med fina ytskikt och golv. Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt trivsamt boende på ett utsökt läge. Dessutom med en riktigt låg avgift. Välkommen!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51LJTBDLB84CJ3FB1875000 kr