Odensvigatan 5
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Odensvigatan 5
Odensvi, VÄSTERÅS

4 rum, 96 kvm, 5 246 kr/mån
Utgångspris: 1 895 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Härlig etagélägenhet på mycket bra gavelläge!

Välkommen till ett härligt boende med generösa utrymmen på två plan. Nymålade ytskikt och delvis nya golv. Lägenheten är belägen på en gavel vilket ger ett lugnt läge. Planlösningen är bra och erbjuder mycket ljus.
Entréplan; Bra hall i öppen planlösning med köket och matplatsen. Rymligt och ljust vardagsrum med bra plats för möblering. Det finns ett stort och modernt badrum.
Övre plan; Tre bra sovrum varav det största har egen utgång till en stor balkong i soligt läge! Då det är en gavellägenhet blir det både lugnare och luftigare. Det finns även en gästtoalett samt en praktisk klädkammare.
Detta är ett boende för dig som söker bra utrymmen och ett bra läge. Välkommen på visning!

Utgångspris:
1 895 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
96 kvm
Rum
4 rum
Avgift
5 246 kr/mån
Våning
1 av 3 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Odensvigatan 5 - Planritning
Odensvigatan 5 övre plan
Odensvigatan 5 - Planritning
Odensvigatan 5 nedre plan
Odensvigatan 5 - Planritning
Odensvigatan 5 övre plan
Odensvigatan 5 - Planritning
Odensvigatan 5 nedre plan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum

  Kök

  Nästan helt nytt kök med modern inredning i vitt. Bra förvaring samt bra köksmaskiner bestående av kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn samt integrerad diskmaskin. Bänkskiva med nedfälld diskho. Helkaklad köksvägg som ger en snygg karaktär.

  Badrum/gästtoalett

  Snyggt och modernt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Kommod med handfat, väggskåp med spegel, toalett, handdukstork samt duschutrymme med dörrar. Tvättmaskin finns också. Praktisk gästtoalett finns också.

 • Bostaden

  Boarea

  96 kvm (Enligt föreningen (ekonomisk plan))

  Månadsavgift

  5246 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, VA, kabel-TV

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.23824%

  Andel av årsavgift: 0.24082%

 • Fastigheten

  Byggår

  1956/60

  Renoveringar

  1994 - Installation av hissar i Odensvigatan 1, 5 och 9 1996 - Utbyte av vissa lägenhetsdörrar 2000 - Nya vattenledningar och kulvert i mark 2000/03 - Ombyggnad av värmecentral 2001 - Takomläggning på låghus och loftgångshus klart 2002 2003 - Installation av bredband 2010 - Byte av vatten- och avloppsstammar, renovering badrummen 2011 - Byte av hissar 2014 - Målning samtliga plåttak Norrbygatan 3 A-F, Odensvigatan. 3, 7 samt Kumlagatan 3, 9 2015 - Avslutat målning taken, rengöring ventilationssystem, OVK-besiktning, påbörjat byte låssystem. 2016 - Montering av solceller på tak, byte av låssystem Utredning pågår angående utbyggnad av balkonger.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns en stor tvättstuga med 8 tvättmaskiner, 4 torktumlare, 2 torkskåp. 1-2 torkrum. Man kan boka två tvättmaskiner åt gången. Förråd finns att hyra i mån av tillgång. 2 st övernattningslägenheter, kostar 300 kr/natt. 2 st samlingslokaler: stora lokalen 300 kr/dygn, lilla lokalen 100 kr/dygn. Det tillkommer 100 kr i bokningsavgift för lägenheterna och lokalerna. I föreningen finns tillgång till gym, bastu och relaxavdelning. Tillträde till träningslokalen kostar 650 kr/år. Tillträde till bastu och relaxavdelning kostar 350 kr/år Tillträde som inkluderar både bastu, relaxavdelning och träningslokal kostar 1.000 kr/år. Bastun & träningslokalen är öppen alla dagar kl 06.00-23:00 Betalning sker på styrelseexpeditionen.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv genom ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband och IP-telefoni via Fibra alt ComHem.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-06-19

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 135 parkeringsplatser med med el-plint, kostnad 240 kr/mån. 27 av dessa är med tak, kostnad 290 kr/mån. 248 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 150 kr/mån. 112 varmgarage platser, kostnad 349-550 kr/mån. MC-plats, kostnad 105 kr/mån.

 • Driftskostnad

  El

  350 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Totalt

  450 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Västeråshus 17, Kolarhagen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 508 bostadsrättslägenheter med adress Kumlagatan 1-11, Norrbygatan 3-5, Odensvigatan 1-9 Kontaktperson är Elisabet Norgren. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning för 2020

  Gårdsplats/innergård

  Trädgårdsmöbler och utegrill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Odensvigatan 5, VÄSTERÅSBostadsbildVälkommen till ett härligt boende med generösa utrymmen på två plan. Nymålade ytskikt och delvis nya golv. Lägenheten är belägen på en gavel vilket ger ett lugnt läge. Planlösningen är bra och erbjuder mycket ljus. Entréplan; Bra hall i öppen planlösning med köket och matplatsen. Rymligt och ljust vardagsrum med bra plats för möblering. Det finns ett stort och modernt badrum. Övre plan; Tre bra sovrum varav det största har egen utgång till en stor balkong i soligt läge! Då det är en gavellägenhet blir det både lugnare och luftigare. Det finns även en gästtoalett samt en praktisk klädkammare. Detta är ett boende för dig som söker bra utrymmen och ett bra läge. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH51HJCP0GQJLKI73E1895000 kr