Odensvigatan 7
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Odensvigatan 7
Odensvi, VÄSTERÅS

2 rum, 69.6 kvm, 4 313 kr/mån
Utgångspris: 1 295 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 1 352 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Marklägenhet med egen uteplats!

Nu ges tillfälle till en av få marklägenheter i omtyckta Kolarhagen. På en fin hörna med egen ingång via uteplatsen är det lätt att trivas.

Välkomnande hall med flera garderober. Anslutande badrum. Ljust och trivsamt kök med en bra matplats och fönster åt två håll.
Trevligt vardagsrum där det finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Sovrummet är härligt stort med plats för både möblering och förvaring. Garderober finns.

Till lägenheten hör en egen stor uteplats med plats för både utemöbler och växter. Den är delvis under tak vilket ger skön skugga vid varma dagar. Detta är en naturlig plats att umgås på med vännerna på besök. Eller en mysig stund för sig själv...

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett speciellt boende med möjlighet att njuta av en egen uteplats. Dessutom i en omtyckt förening.

Välkommen på visning.

Utgångspris:
1 295 000 kr eller högstbjudande
Bud
1 352 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
69.6 kvm
Rum
2 rum
Avgift
4 313 kr/mån

Planritning

Odensvigatan 7 - Planritning
Odensvigatan 7 - Planritning
Odensvigatan 7 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Kök

  Rymligt och trivsamt kök med matplats. Ljus och fin inredning med bra förvaringsutrymmen. Fönster åt två håll. Köksmaskiner bestående av kyl & frys (båda fullhöjd), elspis med häll, fläkt samt diskmaskin.

  Badrum

  Snyggt badrum med helkaklade väggar samt klinkergolv. Handfat, toalett samt duschutrymme med svängbara glasdörrar. Tvättmaskin och fönster.

  Förråd

  Eget förråd finns, praktisk beläget på markplan.

  Föreningsbastu/relax

  Det finns både bastu, gym, relax m.m. inom föreningen. Läs gärna mer på föreningens hemsida.

 • Bostaden

  Boarea

  69.6 kvm (Enligt föreningen (ej kontrollmätt))

  Månadsavgift

  4313 kr

  Kommentar till avgift

  inkl. värme, VA, kabel-TV

  Balkong/uteplats

  Härligt lyxig uteplats med direktingång till lägenheten.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.18355%

  Andel av årsavgift: 0.2037%

 • Fastigheten

  Byggår

  1956/60

  Renoveringar

  1994 - Installation av hissar i Odensvigatan 1, 5 och 9 1996 - Utbyte av vissa lägenhetsdörrar 2000 - Nya vattenledningar och kulvert i mark 2000/03 - Ombyggnad av värmecentral 2001 - Takomläggning på låghus och loftgångshus klart 2002 2003 - Installation av bredband 2010 - Byte av vatten- och avloppsstammar, renovering badrummen 2011 - Byte av hissar 2014 - Målning samtliga plåttak Norrbygatan 3 A-F, Odensvigatan. 3, 7 samt Kumlagatan 3, 9 2015 - Avslutat målning taken, rengöring ventilationssystem, OVK-besiktning, påbörjat byte låssystem. 2016 - Montering av solceller på tak, byte av låssystem Utredning pågår angående utbyggnad av balkonger.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Det finns en stor tvättstuga med 8 tvättmaskiner, 4 torktumlare, 2 torkskåp. 1-2 torkrum. Man kan boka två tvättmaskiner åt gången. Förråd finns att hyra i mån av tillgång. 2 st övernattningslägenheter, kostar 300 kr/natt. 2 st samlingslokaler: stora lokalen 300 kr/dygn, lilla lokalen 100 kr/dygn. Det tillkommer 100 kr i bokningsavgift för lägenheterna och lokalerna. I föreningen finns tillgång till gym, bastu och relaxavdelning. Tillträde till träningslokalen kostar 650 kr/år. Tillträde till bastu och relaxavdelning kostar 350 kr/år Tillträde som inkluderar både bastu, relaxavdelning och träningslokal kostar 1.000 kr/år. Bastun & träningslokalen är öppen alla dagar kl 06.00-23:00 Betalning sker på styrelseexpeditionen.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv genom ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband och IP-telefoni via Fibra alt ComHem.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-06-19

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 135 parkeringsplatser med med el-plint, kostnad 240 kr/mån. 27 av dessa är med tak, kostnad 290 kr/mån. 248 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 150 kr/mån. 112 varmgarage platser, kostnad 349-550 kr/mån. MC-plats, kostnad 105 kr/mån.

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Försäkring

  170 kr/mån

  Totalt

  570 kr/mån

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Brf Västeråshus 17, Kolarhagen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 508 bostadsrättslägenheter med adress Kumlagatan 1-11, Norrbygatan 3-5, Odensvigatan 1-9 Kontaktperson är Elisabet Norgren. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning för 2020

  Gårdsplats/innergård

  Trädgårdsmöbler och utegrill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Välkommen in!

Magnus Levenborn

Ansvarig Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Odensvigatan 7, VÄSTERÅSBostadsbildNu ges tillfälle till en av få marklägenheter i omtyckta Kolarhagen. På en fin hörna med egen ingång via uteplatsen är det lätt att trivas. Välkomnande hall med flera garderober. Anslutande badrum. Ljust och trivsamt kök med en bra matplats och fönster åt två håll. Trevligt vardagsrum där det finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Sovrummet är härligt stort med plats för både möblering och förvaring. Garderober finns. Till lägenheten hör en egen stor uteplats med plats för både utemöbler och växter. Den är delvis under tak vilket ger skön skugga vid varma dagar. Detta är en naturlig plats att umgås på med vännerna på besök. Eller en mysig stund för sig själv... Detta är ett tillfälle för dig som söker ett speciellt boende med möjlighet att njuta av en egen uteplats. Dessutom i en omtyckt förening. Välkommen på visning.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH512J1J8FPLHKPDH81295000 kr