Sjöjungfrugatan 2
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sjöjungfrugatan 2
Öster Mälarstrand, VÄSTERÅS

3 rum, 104 kvm, 5 471 kr/mån
Utgångspris: 5 695 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Drömlägenhet med vidunderlig sjöutsikt!

Om du vill bo med hela Västeråsfjärdens vackra vattenspegel framför dig endast 25 meter från kajkanten, har du nu ett unikt tillfälle att skaffa dig ett boende utöver det vanliga på Öster Mälarstrand. Denna lägenhet med bästa premiumläge vid strandpromenaden är unik i sitt slag - och låter dig njuta av vardagslyxen med ett rikt fågelliv, båtar och i en öppen och härlig planlösning. Här kan du samla alla runtomkring dig i det 40 kvm stora köket och vardagsrummet på de 104 välplanerade kvadratmeterna. En fantastisk yta för såväl social samvaro som möjligheten att bara njuta av lugnet och årets alla vackra solnedgångar.

Förutom den magiska vyn över Mälaren så präglas lägenheten av hög materialstandard och ett generöst ljusinsläpp! Denna lägenhet finns på våning 4 av 5 och ytan är fördelad på två rejäla sovrum, 2 st badrum med dusch i bägge, samt kök och vardagsrum. Finns behov för ytterligare ett sovrum kan detta ordnas enkelt genom att dela av vardagsrummet (se alternativ planritning).

Njut av solen och den härliga utsikten från någon av de två balkongerna i soligt söderläge. Med den ena inglasad och den andra öppen får du det bästa av två världar! I avgiften ingår bland annat bredband och digital-TV via Telia. 

Kajplats inrymmer både vardagsliv och semesterkänsla i ett och samma schema. Med 1 km till stationen och 2 km till centrum tar du dig enkelt till jobbet eller uträttar ärenden, för att sedan på hemmaplan njuta av kajvimmel, båtliv och fina sollägen. Även vintertid erbjuder området aktivitet och variation. Promenera eller åk skridskor på Mälaren, pulkaåkning i Himlabacken och äventyrsbad i Kokpunkten brukar uppskattas av både stora och små. Det nya och populära hotellet Steam med dess utbud av restauranger och barer finns runt husknuten

Välkommen på en förbokad visning!

Utgångspris:
5 695 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
104 kvm
Rum
3 rum
Avgift
5 471 kr/mån
Våning
4 av 5 (Hiss finns)

Planritning, bild 1 av 2

Sjöjungfrugatan 2 - Planritning
Alternativ planlösning
Sjöjungfrugatan 2 - Planritning
Sjöjungfrugatan 2 - Planritning
Alternativ planlösning
Sjöjungfrugatan 2 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

tisdag, 7 apr

17:30-18:00

INSTÄLLD VISNING! Kontakta mäklaren för bokad visning.

MÄKLARE

George Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

Västerås, Kopparbergsvägen 8

0706-16 91 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  ENTRÉ/HALL

  med klinkergolv och vita målade väggar. Inre hall med ekparkettgolv, vita målade väggar och förvaring genom garderobsvägg.

  DUSCH/WC

  med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustning: Toalett, handfat, dusch med glasväggar och spegelskåp.

  SOVRUM 1

  med ekparkettgolv och vita målade väggar. Här finns utgång till den inglasad balkong i soligt söderläge.

  SOVRUM 2

  med ekparkettgolv och vita målade väggar.

  BADRUM

  med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustning: Toalett, handfat kommod, badkar med dusch, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med överskåp.

  KÖK

  i öppen planlösning mot vardagsrum med ekparkettgolv och vita målade väggar. Köksinredning med vita köksluckor, mörk köksbänk i laminat och stora vita kakelplattor. Utrustning: Induktionsspis, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, 2 st kyl/frysskåp.

  VARDAGSRUM

  med ekparkettgolv och vita målade väggar. Här finns utgång den andra balkongen.

 • Bostaden

  Boarea

  104 kvm (Enligt bostadsrättsförening )

  Månadsavgift

  5471 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Individuell mätning och debitering sker för varmvatten.

  Balkong/uteplats

  Två balkonger i soligt söderläge, varav ena är inglasad. Härlig utsikt över Mälaren!

  Våning och hiss

  Våningsplan 4 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.53%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Renoveringar

  Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  Alla lägenheter har eget förråd i källarplan, nås med hiss. Soprum beläget i markplan.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv, bredband och IP-telefoni genom Telia Tripel Play. Ingår mot en obligatoriskt tillägg på avin. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-01

  Energiklass

  C

  Parkering

  I föreningen finns 40 garageplatser, kostnad 1.200 kr/mån. Mycket lång kö. Utöver detta har föreningens medlemmar rätt till att hyra platser i intilliggande parkeringshus. Där finns 33 platser, kostnad 1.000 kr/mån i enlighet med avtal om parkeringskö med Västerås Parkerings AB. Boende kan även hyra plats i parkeringshuset direkt via Easypark.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  185 kr/mån

  Vatten och avlopp

  100 kr/mån

  Totalt

  585 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  VA-kostnaden avser debitering för varmvatten.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Kajplats 1

  Allmänt om föreningen

  Kajplats 1 innehåller 82 bostadsrättslägenheter fördelade på två trapphus i 6 våningar. Till varje lägenhet hör ett förråd. Varje lägenhet har egen tvättmaskin/torktumlare. Varmvatten debiteras separat i efterhand. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM-Home

  Gårdsplats/innergård

  Grönytor, gångvägar, planteringar och belysning.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

George Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

Västerås, Kopparbergsvägen 8

0706-16 91 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

tisdag, 7 apr

17:30-18:00

INSTÄLLD VISNING! Kontakta mäklaren för bokad visning.

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sjöjungfrugatan 2, VÄSTERÅSBostadsbildOm du vill bo med hela Västeråsfjärdens vackra vattenspegel framför dig endast 25 meter från kajkanten, har du nu ett unikt tillfälle att skaffa dig ett boende utöver det vanliga på Öster Mälarstrand. Denna lägenhet med bästa premiumläge vid strandpromenaden är unik i sitt slag - och låter dig njuta av vardagslyxen med ett rikt fågelliv, båtar och i en öppen och härlig planlösning. Här kan du samla alla runtomkring dig i det 40 kvm stora köket och vardagsrummet på de 104 välplanerade kvadratmeterna. En fantastisk yta för såväl social samvaro som möjligheten att bara njuta av lugnet och årets alla vackra solnedgångar. Förutom den magiska vyn över Mälaren så präglas lägenheten av hög materialstandard och ett generöst ljusinsläpp! Denna lägenhet finns på våning 4 av 5 och ytan är fördelad på två rejäla sovrum, 2 st badrum med dusch i bägge, samt kök och vardagsrum. Finns behov för ytterligare ett sovrum kan detta ordnas enkelt genom att dela av vardagsrummet (se alternativ planritning). Njut av solen och den härliga utsikten från någon av de två balkongerna i soligt söderläge. Med den ena inglasad och den andra öppen får du det bästa av två världar! I avgiften ingår bland annat bredband och digital-TV via Telia.  Kajplats inrymmer både vardagsliv och semesterkänsla i ett och samma schema. Med 1 km till stationen och 2 km till centrum tar du dig enkelt till jobbet eller uträttar ärenden, för att sedan på hemmaplan njuta av kajvimmel, båtliv och fina sollägen. Även vintertid erbjuder området aktivitet och variation. Promenera eller åk skridskor på Mälaren, pulkaåkning i Himlabacken och äventyrsbad i Kokpunkten brukar uppskattas av både stora och små. Det nya och populära hotellet Steam med dess utbud av restauranger och barer finns runt husknuten Välkommen på en förbokad visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50SJRPUK6RFVSPGH5695000 kr