Gjutare Granströms Gata 7
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Gjutare Granströms Gata 7
Östermalm, Västerås

2 rum, 71 kvm, 3 940 kr/mån
Utgångspris: 2 295 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Toppfräscht med både balkong och uteplats

Söker du en stor och nyproducerad tvårummare med både uteplats och balkong i Östermalms nyaste kvarter? Då har du hittat rätt. Denna bostad bjuder på 71 välplanerade kvadratmeter med vardagsrum och kök i öppen planlösning där du når uteplatsen från vardagsrummet och balkongen från köket. Köket är från Marbodal och är fullt utrustat med vitvaror från Siemens och gott om förvaring och arbetsytor. Sovrum med ingång till stor klädkammare som är inrett med förvaringssystem från ELFA. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Österport 4 ligger i skyddat läge men samtidigt med stadens puls precis runt hörnet och en kort promenad till Mälaren. För dig som har en aktiv och social livsstil och för dig som pendlar har Österport ett oslagbart läge, endast ett stenkast från centralstationen, shopping, träningsmöjligheter, kultur och ett brett restaurangutbud.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
2 295 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
71 kvm
Rum
2 rum och kök
Avgift
3 940 kr/mån
Våning
1 av 6 (Hiss finns)

Planritning

Gjutare Granströms Gata 7 - Planritning
Gjutare plan
Gjutare Granströms Gata 7 - Planritning
Gjutare plan
Gjutare Granströms Gata 7 - Planritning
Gjutare plan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall: Stor hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Skjutdörrsgarderob för avhängning av ytterkläder. Badrum: Helkaklat och fräscht badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch, WC, handfatskommod, tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk och skåp passande till förvaring och sortering av tvätt. Sovrum: Rogivande och stort sovrum med ingång till rymlig klädkammare med skjutdörr. Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Utgång till uteplats mot den fina innergården i öster. Kök: Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är från Marbodal med vit inredning, grå laminatskiva och vita stora kakelplattor ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd micro och varmluftsugn samt spisfläkt. Integrerad fullstor diskmaskin. Gott om förvaring via mycket skåp och bänkytor. Separat städskåp. Plats för större matbord om så önskas. Utgång till balkong i västerläge med sol hela eftermiddagen.

 • Bostaden

  Boarea

  71 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  3940 kr

  Kommentar till avgift

  i avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play

  Balkong/uteplats

  Balkong i soligt västerläge. Uteplats i österläge mot innergård.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.48%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Renoveringar

  Nyproduktion

  Tv & Bredband

  Bredband, TV och IP-telefoni via Telia tripel play. Ingår i avgiften mot en obligatorisk avgift. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-01

  Energiklass

  C

  Parkering

  I föreningen finns 26 garageplatser under gården, kostnad 1.000 kr/mån. 14 P-platser i närliggande parkeringshus, kostnad 700 kr/mån. Separat kösystem. Garaget ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med Österport 5.

 • Driftskostnad

  El

  300 kr/mån

  Försäkring

  150 kr/mån

  Vatten och avlopp

  60 kr/mån

  Totalt

  510 kr/mån

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Österport 4

  Allmänt om föreningen

  Brf Österport 4 innehåller 70 bostadsrättslägenheter fördelade på tre trapphus med innergård som delas tillsammans med omkringliggande bostadsrättsföreningar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av [email protected]

  Gårdsplats/innergård

  Innergården delas med omkringliggande brf:er genom en gemensamhetsanläggning.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Gjutare Granströms Gata 7, VästeråsBostadsbildSöker du en stor och nyproducerad tvårummare med både uteplats och balkong i Östermalms nyaste kvarter? Då har du hittat rätt. Denna bostad bjuder på 71 välplanerade kvadratmeter med vardagsrum och kök i öppen planlösning där du når uteplatsen från vardagsrummet och balkongen från köket. Köket är från Marbodal och är fullt utrustat med vitvaror från Siemens och gott om förvaring och arbetsytor. Sovrum med ingång till stor klädkammare som är inrett med förvaringssystem från ELFA. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Österport 4 ligger i skyddat läge men samtidigt med stadens puls precis runt hörnet och en kort promenad till Mälaren. För dig som har en aktiv och social livsstil och för dig som pendlar har Österport ett oslagbart läge, endast ett stenkast från centralstationen, shopping, träningsmöjligheter, kultur och ett brett restaurangutbud. Till lägenheten hör ett källarförråd. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50OITG829RA7HKIJ2295000 kr