Odlingsvägen 4C
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Odlingsvägen 4C
Gäddeholm, Västerås

5 rum, 101 kvm, 5 361 kr/mån
Utgångspris: 2 490 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Lättskött parhus nära bad och båt i natursköna Gäddeholm!

Parhus med fri utsikt över åkermark och nära gångavstånd till bad och båt i natursköna Gäddeholm. Här bor du modernt och ändå med känslan av att vara på landet.
Bostadens 101 kvm fördelas över två plan. I entréplan finns köket, ett helkaklat duschrum, tvättstuga och vardagsrum varifrån altan och trädgård nås. Köket har snickerier i vitt och maskinell utrustning i rostfritt. På övervåningen finns tre sovrum, ett möblerbart allrum och ett helkaklat badrum. Carport samt plats för ännu en bil i anslutning till entrén. På baksidan av huset finns separat förråd och trädgårdstomt. Här finns även altan med fint solläge, generös gräsmatta och planteringar.

Föreningen består av åtta bostadsrätter i form av parhus, uppförda 2016. Tillgång till internet, TV och telefoni via Fibra.

Lugnt läge i utkanten av området med kort gångavstånd till badstranden, där det även finns utegym och båthamn. Gäddeholmsskolan F-1 (utökar med årskurs 2 till läsåret 20/21) skolskjuts finns till Irsta (F, 1-9).
På Gäddeholms herrgård finns ett omtyckt café där musikkvällar anordnas sommartid och en antikhandel. Det finns även flera lekplatser i området. Cykelbana in till stan.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
2 490 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättsparhus
Boarea
101 kvm
Rum
5 rum och kök
Avgift
5 361 kr/mån

Planritning, bild 1 av 2

Odlingsvägen 4C - Planritning
Odlingsvägen 4C - Planritning
Odlingsvägen 4C - Planritning
Odlingsvägen 4C - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Karolin Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0734-35 35 65

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  5 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉPLAN ENTRÉ/HALL Klinkergolv i entrén och ekparkett i inre hall. KÖK Ekparkett, vita kökssnickerier och vitt kakel ovanför arbetsbänk i mörk laminat. Maskinell utrustning från Siemens i rostfritt; spisfläkt, inbyggnadsugn, -mikro och häll, frys och kylskåp i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Plats för matgrupp vid fönster i två väderstreck. VARDAGSRUM Ekparkett. Utgång till altan och trädgård på husets baksida. DUSCHRUM Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörn, tvättställ, toalett och handdukstork. TVÄTTSTUGA Klinkergolv, tvättpelare, tvättbänk med ho och luftvärmepump. ÖVERVÅNING ALLRUM Ekparkett. Möjlighet att dela av till sovrum. BADRUM Klinkergolv och helkaklade väggar. Badkar, tvättställ, toalett och handdukstork. SOVRUM Ekparkett och fönster i två väderstreck. Tre garderober. SOVRUM Ekparkett, två garderober. SOVRUM Ekparkett, en garderob.

 • Bostaden

  Boarea

  101 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  5361 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår yttre underhåll av fastigheten samt kallvatten.

  Balkong/uteplats

  Trädgårdstomt med gräsmatta och altan med trätrall på husets baksida.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 12.5%

  Andel av årsavgift: 12.5%

 • Fastigheten

  Byggår

  2016

  Renoveringar

  2018 - Uppsättning av staket mellan husen 2019 - Målning av staketen

  Övriga byggnader/utrymmen

  Separat förråd på tomten.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv och bredband genom stadsnätet/Fibra. Man tecknar eget abonnemang

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  Till varje radhus hör en carport och en P-plats

 • Driftskostnad

  El

  950 kr/mån

  Försäkring

  328 kr/mån

  Totalt

  1278 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

  Kommentar

  El inkluderar uppvärmning och hushållsel - Individuell mätning av varmvatten och el, varje hushåll behöver teckna eget abonnemang för elen. Vattenfall är nätleverantör.

 • Föreningen

  Namn

  Brf Ridö 1

  Allmänt om föreningen

  Brf Ridö 1 I föreningen finns 8 st radhus upplåtna med bostadsrätt med adresserna Odlingsvägen 2 A-D och Odlingsvägen 4 A-D. Till varje radhus hör en carport, en P-plats. I varje radhus finns tvättmaskin och torktumlare Den ekonomiska förvaltningen sköts av MARK

  Ekonomi

  Avgiften höjdes från januari 2020

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Karolin Özel

Ansvarig Fastighetsmäklare

0734-35 35 65

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Odlingsvägen 4C, VästeråsBostadsbildParhus med fri utsikt över åkermark och nära gångavstånd till bad och båt i natursköna Gäddeholm. Här bor du modernt och ändå med känslan av att vara på landet. Bostadens 101 kvm fördelas över två plan. I entréplan finns köket, ett helkaklat duschrum, tvättstuga och vardagsrum varifrån altan och trädgård nås. Köket har snickerier i vitt och maskinell utrustning i rostfritt. På övervåningen finns tre sovrum, ett möblerbart allrum och ett helkaklat badrum. Carport samt plats för ännu en bil i anslutning till entrén. På baksidan av huset finns separat förråd och trädgårdstomt. Här finns även altan med fint solläge, generös gräsmatta och planteringar. Föreningen består av åtta bostadsrätter i form av parhus, uppförda 2016. Tillgång till internet, TV och telefoni via Fibra. Lugnt läge i utkanten av området med kort gångavstånd till badstranden, där det även finns utegym och båthamn. Gäddeholmsskolan F-1 (utökar med årskurs 2 till läsåret 20/21) skolskjuts finns till Irsta (F, 1-9). På Gäddeholms herrgård finns ett omtyckt café där musikkvällar anordnas sommartid och en antikhandel. Det finns även flera lekplatser i området. Cykelbana in till stan. Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH50IJQD1MRF6RGSGP2490000 kr