Kopparbergsvägen 18B
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kopparbergsvägen 18B
City, VÄSTERÅS

1 rum, 39 kvm, 2 776 kr/mån
Utgångspris: 1 175 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mitt i hjärtat av Västerås City!

Kontakta mäklare Ida Gissler 076 551 91 55 för privat eller digital visning!

Välkommen till 1rok i centrala Västerås! På våning 2 (Hiss finns) presenteras 39 välplanerade kvm. Med absolut centralt läge har ni bara några minuters promenad till centralstationen, högskolan, matbutiker, gym, shopping, restauranger och nöjen. Känn pulsen i city och njut.

Hallen är centrerad i lägenheten med kök till höger och vardagsrum till vänster. Snyggt kök med både gott om förvaring och matplats, wc med dusch och förvaringsskåp, hall med garderober, ett lättmöblerbart vardagsrum där både umgänges-och sov-del ryms.
Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Snygga materialval i hela lägenheten - Här är det bara att flytta in!

I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV. Till föreningen hör en grönskande privat innergård. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Utgångspris:
1 175 000 kr eller högstbjudande
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
39 kvm
Rum
1 rum och separat kök
Avgift
2 776 kr/mån
Våning
2 av 3 (Hiss finns)

Planritning

Kopparbergsvägen 18B - Planritning
Planlösning
Kopparbergsvägen 18B - Planritning
Planlösning
Kopparbergsvägen 18B - Planritning
Planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

onsdag, 5 aug

Bokad visning - ring för att boka tid!

MÄKLARE

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  1 rum och separat kök

  Rumsbeskrivning

  Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Hall Centrerad hall med vardagsrum till vänster och kök till höger vilket gör att du möts av ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Klinkergolv och målade väggar. Förvaringsmöjlighet i garderober, 1 st enkelgarderob och 1st dubbelgarderob. Vardagsrum Generöst vardagsrum med plats för både umgängesdel och sovdel. Lättmöblerbart och rymligt. Laminatgolv och målade väggar. Kök Ett klinkergolv, målade väggar samt en tapetserad fondvägg. Matplats för 4-personer. Gråa skåpluckor, vitt kakel över arbetsbänk och en bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, varmluftsugn, kyl och frys med kallvatten dispenser, diskmaskin samt fläkt. Badrum Våtrumsmatta på golv och kaklade väggar. Utrustat med wc, duschhörna med duschväggar, tvättställ med kommod och över en väggfast spegel. Även förvaringsmöjlighet i en väggfast hylla.

 • Bostaden

  Boarea

  39 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  2776 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.64%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Konrad 8

  Byggår

  1934

  Renoveringar

  Vatten och avloppsstammarna är utbytta under 90-talet 2012 - Stamspolning Man följer underhållsplanen Vindsrenovering pågår

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och tvättstuga. I tvättstugan finns tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv genom ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften. Bredband via Telenor. Ingår i avgiften.

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Parkering

  Det finns inga parkeringar i bostadsrättsföreningen.

 • Driftskostnad

  El

  270 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Totalt

  370 kr/mån

 • Föreningen

  Namn

  BRF Konrad nr 1

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 24 bostadsrättslägenheter med adress Kopparbergsvägen 18, 18 A-C. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning för 2020

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

KÖK DETALJBILD

KÖK DETALJBILD

KÖK MED MATPLATS

Ida Gissler

Ansvarig Fastighetsmäklare

0765-51 91 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

onsdag, 5 aug

Bokad visning - ring för att boka tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kopparbergsvägen 18B, VÄSTERÅSBostadsbildKontakta mäklare Ida Gissler 076 551 91 55 för privat eller digital visning! Välkommen till 1rok i centrala Västerås! På våning 2 (Hiss finns) presenteras 39 välplanerade kvm. Med absolut centralt läge har ni bara några minuters promenad till centralstationen, högskolan, matbutiker, gym, shopping, restauranger och nöjen. Känn pulsen i city och njut. Hallen är centrerad i lägenheten med kök till höger och vardagsrum till vänster. Snyggt kök med både gott om förvaring och matplats, wc med dusch och förvaringsskåp, hall med garderober, ett lättmöblerbart vardagsrum där både umgänges-och sov-del ryms. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Snygga materialval i hela lägenheten - Här är det bara att flytta in! I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV. Till föreningen hör en grönskande privat innergård. Till lägenheten hör ett källarförråd. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH509S0DMHPGT3U1KL1175000 kr