Sjöjungfrugatan 4
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sjöjungfrugatan 4
Öster Mälarstrand, Västerås

3 rum, 82 kvm, 4 597 kr/mån
Utgångspris: 3 300 000 kr eller högstbjudande
Bud: 3 325 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Ett utsökt boende med härlig genomgående planlösning!

Drömmer du om att bo i en helt nyproducerad lägenhet precis vid kajkanten? Nu finns chansen att flytta in i 3:a belägen på våning 3 med fantastiskt läge och utsikt mot Mälaren. Bostadens 82 kvm erbjuder två sovrum, stilrent och snyggt kök från Vedum med matplats vid fönster, stort vardagsrum i öppen planlösning och helkaklat badrum med både tvätt- och torktumlare. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Balkong belägen i söder mot den mysiga innergården och Mälarutsikt.

Huset är uppfört av JM och håller en genomgående hög materialstandard.

Källarförråd tillhör lägenheten.

Öster Mälarstrand är ett sjönära bostadsområde med gångavstånd till centrum.
I området finns fina grönområden, lekplatser och en levande småbåtshamn.
Direkt närhet till Steam hotell och äventyrsbadet Kokpunkten.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
3 300 000 kr eller högstbjudande
Bud
3 325 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
82 kvm
Rum
3 rum
Avgift
4 597 kr/mån
Våning
3 av 5 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:3 325 000 kr27 maj 14:24
 • BUDGIVARE 2:3 315 000 kr27 maj 14:18
 • BUDGIVARE 1:3 310 000 kr26 maj 17:14
 • BUDGIVARE 2:3 300 000 kr25 maj 15:30
 • BUDGIVARE 1:3 200 000 kr19 maj 12:30

Planritning

Sjöjungfrugatan 4 - Planritning
Sjöjungfrugatan 4 - Planritning
Sjöjungfrugatan 4 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Magnus Levenborn

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum

  Rumsbeskrivning

  HALL med parkettgolv och stor skjutdörrsgarderob. VARDAGSRUM med parkettgolv och vitmålade väggar. Stora fönsterpartier och glasad balkongdörr ger vackert ljusinsläpp. Balkongen om 7 kvm vetter mot innergården och ligger i ett söderläge. Fin utsikt mot Mälaren. KÖK med vita köksluckor och inredning från Vedum samt vitvaror i rostfritt utförande från Siemens. Bänkskiva i laminat och kakel som stänkskydd. Här finns plats för stor matgrupp. Parkettgolv och vitmålade väggar. BADRUM med klinkergolv och helkaklade väggar. Wc, handfat, dusch med duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare. INRE HALL med skjutdörrsgarderob. SOVRUM 1 med ekparkett och vitmålade väggar. Hel garderobsvägg med skjutdörrar ger bra med förvaring. SOVRUM 2 med ekparkett och vitmålade väggar.

 • Bostaden

  Boarea

  82 kvm (Areauppgifter enligt ekonomisk plan)

  Månadsavgift

  4597 kr

  Kommentar till avgift

  i avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.2741%

  Andel av årsavgift: 1.2741%

 • Fastigheten

  Byggår

  2019

  Renoveringar

  Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  Alla lägenheter har eget förråd i källarplan, nås med hiss. Soprum beläget i markplan.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv, bredband och IP-telefoni genom Telia Tripel Play. Ingår mot en obligatoriskt tillägg på avin. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-11-01

  Energiklass

  C

  Parkering

  I föreningen finns 40 garageplatser, kostnad 1.200 kr/mån. Mycket lång kö. Utöver detta har föreningens medlemmar rätt till att hyra platser i intilliggande parkeringshus. Där finns 33 platser, kostnad 1.000 kr/mån i enlighet med avtal om parkeringskö med Västerås Parkerings AB. Boende kan även hyra plats i parkeringshuset direkt via Easypark.

 • Driftskostnad

  El

  400 kr/mån

  Vatten och avlopp

  98 kr/mån

  Totalt

  498 kr/mån

  Kommentar

  Uppskattade driftkostnader från den ekonomiska planen

 • Föreningen

  Namn

  Brf Kajplats 1

  Allmänt om föreningen

  Kajplats 1 innehåller 82 bostadsrättslägenheter fördelade på två trapphus i 6 våningar. Till varje lägenhet hör ett förråd. Varje lägenhet har egen tvättmaskin/torktumlare. Varmvatten debiteras separat i efterhand. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM-Home

  Gårdsplats/innergård

  Grönytor, gångvägar, planteringar och belysning.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Magnus Levenborn

Assisterande Fastighetsmäklare

0707-67 39 82

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sjöjungfrugatan 4, VästeråsBostadsbildDrömmer du om att bo i en helt nyproducerad lägenhet precis vid kajkanten? Nu finns chansen att flytta in i 3:a belägen på våning 3 med fantastiskt läge och utsikt mot Mälaren. Bostadens 82 kvm erbjuder två sovrum, stilrent och snyggt kök från Vedum med matplats vid fönster, stort vardagsrum i öppen planlösning och helkaklat badrum med både tvätt- och torktumlare. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Balkong belägen i söder mot den mysiga innergården och Mälarutsikt. Huset är uppfört av JM och håller en genomgående hög materialstandard. Källarförråd tillhör lägenheten. Öster Mälarstrand är ett sjönära bostadsområde med gångavstånd till centrum. I området finns fina grönområden, lekplatser och en levande småbåtshamn. Direkt närhet till Steam hotell och äventyrsbadet Kokpunkten. Välkommen på visning!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4V52QPCBTSCLTMAC3300000 kr