Klyvargatan 8
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Klyvargatan 8
Öster Mälarstrand, Västerås

3 rum, 90 kvm, 4 762 kr/mån
Utgångspris: 2 790 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 3 050 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Gaveltrea med två toaletter, parkering och stor inglasad balkong

Välkommen till ett boende med Mälaren, småbåtshamnen och fina promenadstråk runt hörnet! Välplanerad hörntrea om ca 90 kvm, med extra wc och möjlighet till p-plats, på attraktiva Öster Mälarstrand. Inglasad balkong i söderläge om ca 10 kvm med Mälaren i siktlinjen. Internet ingår i månadsavgiften. Stabil förening, byggår 2012.

Lägenheten upplevs ljus med fönster åt tre väderstreck och vitmålade väggar, parkettgolv i alla rum. Ytorna fördelas över två rymliga sovrum, kök, vardagsrum, stort kaklat badrum med tvättmaskin och tumlare samt en separat gäst-wc. Därtill bra förvaring i hallens skjutdörrsgarderober och i en stor klädkammare i anslutning till ena sovrummet. Till lägenheten hör ett stort källarförråd om ca 12,5 kubikmeter.

Föreningen har en gård med utemöbler och grill. Det finns även övernattningslägenhet för föreningens medlemmar att hyra. P-plats med el finns att hyra i närheten av lägenheten, man är garanterad en plats som boende. Förskolor och skolor finns i närområdet och en ny skola i området förväntas stå färdig hösten 2021, F-åk6. Nära till Himlabackens pulkaåkning och Poesiparken, uppskattad av såväl stora som små.

Välkommen på visning!

Utgångspris:
2 790 000 kr eller högstbjudande
Bud
3 050 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
90 kvm
Rum
3 rum och kök
Avgift
4 762 kr/mån
Våning
3 av 6 (Hiss finns)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 1:3 050 000 kr22 jan 17:53
 • BUDGIVARE 3:3 010 000 kr22 jan 16:52
 • BUDGIVARE 1:3 000 000 kr22 jan 16:47
 • BUDGIVARE 2:2 950 000 kr22 jan 16:30
 • BUDGIVARE 3:2 920 000 kr22 jan 16:00
VISA ALLA BUD

Planritning

Klyvargatan 8 - Planritning
Klyvargatan 8 - Planritning
Klyvargatan 8 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  3 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  HALL med parkettgolv och vitmålade väggar. Dubbla skjutdörrsgarderober ger mycket bra förvaring. SOVRUM med parkettgolv och vitmålade väggar. Stor klädkammare med fönster i anslutning till sovrummet. WC med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Toalett och handfat. BADRUM med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Toalett, tvättställskommod, dusch, tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsbänk och överskåp. Fönster. SOVRUM med parkettgolv och vitmålade väggar. Bra ljusinsläpp från fönster i vinkel. Rymligt VARDAGSRUM varifrån du har mälarutsikt. Parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till inglasade balkongen. KÖK med parkettgolv och vitmålade väggar. Vitt kakel över arbetsytorna. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, varmluftsugn, micro och spishäll med fläkt. Matplats.

 • Bostaden

  Boarea

  90 kvm (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

  Månadsavgift

  4762 kr

  Kommentar till avgift

  i månadsavgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play

  Balkong/uteplats

  Inglasad balkong om ca 10 kvm i västerläge, här ges du både eftermiddagssol och mälarutsikt.

  Våning och hiss

  Våningsplan 3 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 3.2025%

 • Fastigheten

  Byggår

  2012

  Renoveringar

  2013 - Breddade garageporten, injustering av dörrar och hissar 2014 - Montering av s.k. "fågelpiggar" 2015 - Gjutit en permanent grill 2016 - OVK Föreningen planerar installation av solcellsanläggning.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. Övernattningslägenhet finns som delas med grannföreningen, Brf Storseglet, kostnad 300 kr för första dygnet och därefter 200 kr/dygn. Alla lägenheter har balkong och förråd.

  Tv & Bredband

  Kabel-Tv, bredband och IP-telefoni genom Telia tripel play ingår i avgiften mot en obligatorisk kostnad på avgiftsavin

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2014-12-04

  Energiklass

  C

  Parkering

  Föreningen disponerar över 38 parkeringsplatser varav 10 platser i garage och 4 platser är gästparkeringar. 23 p-platser med elstolpe, kostnad 450 kr/månad. 1 p-plats är försedd med laddare för el-hybrid, kostnad 600 kr/månad. 10 garageplatser, kostnad 800 kr/mån. Separat kösystem. Alla lägenhetsinnehavare har rätt till en p-plats, vid lediga platser kan man hyra två platser.

 • Driftskostnad

  El

  250 kr/mån

  Försäkring

  100 kr/mån

  Vatten och avlopp

  173 kr/mån

  Totalt

  523 kr/mån

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

 • Föreningen

  Namn

  Mälarparksbäcken

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 32 bostadsrättslägenheter med adress Klyvargatan 8 och 10. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF

  Ekonomi

  Ingen planerad avgiftshöjning för 2020

  Gårdsplats/innergård

  Föreningen har en gård med grönytor, trädgårdsmöbler och grillplats med en grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Lisa Andgrim

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-81 70 43

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Klyvargatan 8, VästeråsBostadsbildVälkommen till ett boende med Mälaren, småbåtshamnen och fina promenadstråk runt hörnet! Välplanerad hörntrea om ca 90 kvm, med extra wc och möjlighet till p-plats, på attraktiva Öster Mälarstrand. Inglasad balkong i söderläge om ca 10 kvm med Mälaren i siktlinjen. Internet ingår i månadsavgiften. Stabil förening, byggår 2012. Lägenheten upplevs ljus med fönster åt tre väderstreck och vitmålade väggar, parkettgolv i alla rum. Ytorna fördelas över två rymliga sovrum, kök, vardagsrum, stort kaklat badrum med tvättmaskin och tumlare samt en separat gäst-wc. Därtill bra förvaring i hallens skjutdörrsgarderober och i en stor klädkammare i anslutning till ena sovrummet. Till lägenheten hör ett stort källarförråd om ca 12,5 kubikmeter. Föreningen har en gård med utemöbler och grill. Det finns även övernattningslägenhet för föreningens medlemmar att hyra. P-plats med el finns att hyra i närheten av lägenheten, man är garanterad en plats som boende. Förskolor och skolor finns i närområdet och en ny skola i området förväntas stå färdig hösten 2021, F-åk6. Nära till Himlabackens pulkaåkning och Poesiparken, uppskattad av såväl stora som små. Välkommen på visning! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4UPQIUVKONAR528S2790000 kr