Välkommen Jennifer Albinsson!
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Välkommen Jennifer Albinsson!

Vi välkomnar Jennifer Albinsson till Widerlöv!

Vi är verkligen glada att kunna presentera vårt senaste stjärnskott Jennifer Albinsson som ny mäklare här hos oss på Widerlöv!

Jennifer har tidigare jobbat som mäklare under ett annat varumärke och kommer med sin positiva energi och sitt stora kundfokus inte bara passa perfekt hos oss utan även kunna göra stor skillnad för sina kunder.

-Vi hälsar Jennifer varmt välkommen till vårt starka team i Västerås och ser med tillförsikt fram emot hennes framtida försäljningar och nöjda kunder här hos oss, säger Tomas Widerlöv, VD på Widerlöv.


Berätta om dig själv!

Jennifer heter jag och är i grunden en äkta värmlänning. Innan jag påbörjade min mäklarkarriär studerade jag fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet där jag även var engagerad i studentlivet generellt. På min lediga tid går jag gärna promenader med vår hund eller står i köket bland både långkok och muffinsplåtar.

Varför valde du Widerlöv?

Valet kändes väldigt enkelt, magkänslan sa direkt att detta är stället för mig. Mycket för att Widerlövs syn på sälj känns genuint och tilltalande för mig som ska ha deras varumärke i ryggen när jag träffar kunder.

Hur är du som mäklare?

Som mäklare är jag uppmärksam och lyhörd för hur samtliga parter vill genomföra sina affärer. Lättsam, drivande och har alltid nära till skratt!

Berätta någonting om dig som alla kanske inte känner till?

Jag är ett riktigt fan av dansbandsmusik.

Hur känns det att börja här på Widerlöv?

Det känns superroligt! Kollegorna är oerhört tillmötesgående och välkomnande, känner mig redan som en i gänget!


Klicka här för att läsa mer om Jennifer och för att se kontaktuppgifter.