Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Margaretha Humble

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Jag ser fastighetsaffärer i ett större perspektiv. Det innebär att jag tar ansvar för att hjälpa människor att ta nya, stora steg i livet. Steg som betyder mycket mer än att förmedla fastigheter, eller tomma skal, människor emellan. Det innebär att se människan, både den som ska flytta ut och den som ska flytta in. Att kunna se de unika värdena som människor har byggt upp i sin fastighet och att vara ett språkrör människor emellan. Det innebär förmågan att se klarsynt i sak- och faktafrågor som kommer att vara avgörande i överlämnandet av ett hem från en familj till en annan. Likväl som det kan handla om att få förtroendet att söka det nya drömboendet för människor som vill vidare. Det innebär helt enkelt att tänka med både hjärta och hjärna. Detta är fundamentet till din nya samarbetspartner när du ska sälja eller köpa ett hem. Håll utkik här på vår hemsida. Här kommer vi att presentera både hem som söker nya boenden och berättelser om hem som har fått nya boende. Här får du även hjälp med att hitta ditt nya drömboende när du vill vidare. Går du i försäljningstankar, kontakta mig för en kostnadsfri värdering.

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!