Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Jennifer Albinsson

Fastighetsmäklare
Mitt namn är Jennifer och jag är en lugn och lättsam värmlänning med driv. När du väljer mig som din mäklare innebär det att du får uppleva ett stort personligt engagemang, förtroende och en trygghet genom hela processen. Med lyhördhet för mina kunders önskemål och förutsättningar är målsättningen i varje enskild affär, utöver att ge säljaren högsta möjliga försäljningspris, att det för samtliga parter ska kännas enkelt, smidigt och tryggt med sitt bostadsbyte. Den ständiga variationen och dagliga nya utmaningar, gör att jag fortsätter att växa i min yrkesroll vilket också driver mig till ständig resultatförbättring. Jag upplevs av mina kunder och kollegor som drivande, trygg och med en förståelse för hur samtliga parter vill genomföra sina affärer. Välkommen att kontakta mig om du har funderingar kring bostadsmarknaden, går i säljtankar eller önskar en kostnadsfri värdering.
4.9 av 5 i betyg av 22 kunder - hittamaklare.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!