Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Ida Gissler

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Det bästa med jobbet som fastighetsmäklare är mötet med människor och variationen som gör alla dagar olika. Ingenting slår känslan av en bra affär där både säljare och köpares förväntningar blir överträffade! Att ha kunderna i fokus, vara lyhörd och skräddarsy tjänsten efter olika behov och situationer vet jag är ett vinnande koncept. Idag bor jag i centrala Västerås men är uppvuxen på landet. När tiden tillåter bokas gärna middagar, träningspass eller en frukost på sängen in. Jag har studerat Fastighetsförmedling vid Malmö Universitet och är idag registrerad fastighetsmäklare med en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor om bostadsförsäljning eller bostadsmarknaden, likaså för en kostnadsfri värdering av er bostad!
4.8 av 5 i betyg av 33 kunder - hittamaklare.se

Vill du veta mer om mina gjorda försäljningar eller boka en kostnadsfri värdering är du välkommen att höra av dig till mig!