Inredningshjälp med Widerlöv Västerås
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Styling för dig som säljer och köper

Att styla din bostad rätt ger avtryck på affären

När den potentiella köparen ser bilderna på din bostad ska det kännas hemtrevligt, personligt och inbjudande. Därför vill vi hjälpa dig att framhäva de största fördelarna med din bostad genom att du får träffa en duktig inredare/dekoratör. TIllsammans hittar ni det bästa med ditt hem, och ser vad som kan fixas med enkla medel. Det kan handla om allt från ny ljussättning, ommöblering och städning till borttagning av överflödiga saker eller inköp av nya. Det är viktigt att den rätta känslan infinner sig redan när de potentiella köparna kliver över tröskeln. Vår inredare kan se till att den bästa disponeringen av ytorna syns tydligt och att spekulanterna verkligen känner sig hemma. Då kan de "flytta in mentalt", vilket är starten på en lyckad bostadsaffär. 

Tips och råd inför visning/foto

När du säljer din bostad får du en visningskonsultation, vilket innebär ett besök av en inredare som ger dig tips och goda råd inför din försäljning. Det är varken dyrt eller krångligt, utan du får tips utifrån de saker du redan har. Deras gedigna erfarenhet av inredning och känsla för detaljer hjälper dig att ta fram det allra bästa med just din bostad. Målet är att din bostad ska ge de potentiella köparna ett så bra intryck som möjligt och attrahera så många som möjligt. Det lönar sig!

Om du vill kan vi hjälpa dig möblera om

Våra professionella stylister hjälper dig gärna att iordningställa din bostad inför fotografering och visning. Det kan handla om att möblera upp hela bostaden eller att tillföra några genomtänkta detaljer. Om du vill ha hjälp med detta lämnar de gärna en offert. En riktigt bra styling kan vara skillnaden som gör skillnaden och betyda att bilderna på nätet lockar fler besökare till dina visningar, vilket i sin tur ökar dina möjligheter till ett högre slutpris. Den är dessutom avdragsgill i deklarationen. En bra investering, helt enkelt.

Vad är bostaden värd efter inredning?

Inredning i bostaden du flyttar till

När du en gång har sett resultatet av en visningskonsultation i din nuvarande bostad ligger det nära till hands att vilja ha lika fint i din nya bostad som du flyttar till. Det är självklart något som våra stylister kan hjälpa dig med! Det kan vara svårt att veta hur du optimerar rum och inredning i ditt nya hem utifrån de önskemål och behov som du har. De inspirerar och råder med allt från tips om möblering och smarta lösningar till inköp av möbler och fina inredningsdetaljer. Så hör gärna av dig till dem.

Dra av stylingkostnader...

När du räknar fram vinst/förlust i samband med försäljningen av din bostad får du dra av olika utgifter för försäljningen. Inredningstjänster hör till den kategorin. Avdragsrätten för homestyling är beroende av vilka tjänster du köpt.

Normalt är utgifter för att möblera och inreda en privatbostad en privat levnadskostnad. Avser utgiften tillfälliga åtgärder och förändringar av bostaden inför en visning får det dock vanligtvis anses vara en utgift för försäljningen. Förutsättningen är att utgiften inte har något direkt samband med ditt vanliga boende.

...i deklarationen

De utgifter du normalt kan få avdrag för är:

- Konsultation och fotografering
- Ommöblering
- Lån eller hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen
- Tillfällig magasinering av möbler och annat bohag under visningen 

Du som säljer din bostad via Widerlöv & Co får hjälp med deklarationen efteråt. Prata med din mäklare om hur det går till!

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad kring det senaste från oss!

Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA