Vretavägen 23A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Vretavägen 23A
Vreta, Uppsala

7 rum, 163 kvm
Utgångspris: 7 000 000 kr
Slutpris: 7 000 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fin villa nära Mälaren

Fantastisk läge nära Mälaren i natursköna Vreta med närhet till sjön och allehanda friluftsliv. Gyllene tillfälle för dig som vill bo med vackra omgivningar, vatten, ängar och skog. Från tomten kommer du snabbt ner till den gemensamma bryggan. Där kan du njuta av härliga dopp eller en tur på vattnet med båten.

Huset fördelas på stora sociala ytor med bland annat stort vardagsrum och kök med stor matplats. Fem bra sovrum, allrum, både badrum med dusch och även badrum med badkar. Tvättstuga samt groventré med bra förvaringsutrymmen. Stor dubbel carport och förråd. På tomten finns också ett växthus.

Barnvänligt och rogivande samtidigt drygt 15 min från Uppsala centrum. Vreta är ett mycket barnvänligt område med eget midsommarfirande och Vretastafetten, som är två av sommarens flera "happenings". Denna härliga idyll har en förskola i området. Nära till Ekoln och badplats i Hammarskog och erbjuder många möjligheter till aktiviteter såväl sommar som vinter. Från Vreta finns det goda kommunikationer med buss in till stan.

Utgångspris:
7 000 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
7 rum
Boarea
163 kvm
Tomtarea
1869 kvm
Byggår
1990

Planritning, bild 1 av 2

Vretavägen 23A - Planritning
Vretavägen 23A - Planritning
Vretavägen 23A - Planritning
Vretavägen 23A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  -- Stor entré med klinkergolv innanför ytterdörren. Vidare ligger parkettgolv och väggarna vita. -- Vardagsrummet är stort och kan med fördel inrymma både matsalsgrupp och soffgrupp. Laminatgolv samt ljusa väggar. Braskamin samt utgång till altanen. -- Duschrum som har grått klinkergolv med golvvärme, vita kaklade väggar, infällbara duschväggar, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. -- Sovrum 1 har parkettgolv och vita väggar. Ingång till stor klädkammare. -- Köket är nyligen renoverat och går i beige och blått. Köksinredningen kommer från HTH. Grått klinkergolv och vita väggar. Även vitt liggande kakel ovanför bänkytorna. Stor matplats vid burspråk. Maskinellt finns inbyggd mikro och ugn, integrerad diskmaskin, hel kyl, hel frys, skafferiskåp. -- Tvättstuga med klinkergolv. Här finns torkskåp, tvättmaskin samt torktumlare och även frånluftsvärmepumpen. Även två garderober finns samt tvättho. Utgång till altanen. -- Groventré med klinkergolv, hatthylla samt flertalet garderober. Ingång till svale med extra frysbox och där centraldammsugaren sitter. (KLK på ritning). Övervåning: -- Allrum med utgång till balkong. Laminatgolv och vita väggar. -- 4 stycken sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Alla sovrummen har garderober. -- Badrum med fönster. Grått klinkergolv med golvvärme samt vita kaklade väggar. Här finns badkar, wc, handfat med kommod samt spegelskåp.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Vreta 4:86

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1990

  Byggnadstyp

  1 ½ plan

  Uppvärmning

  frånluftsvärmepump, vattenburet radiatorsystem, kamin

  Grund

  uteluftsventilerad krypgrund

  Fasad

  Träpanel

  Grundmur

  prefab betongbalkar

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3-glas isolerrutor

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Storlek

  Boarea

  163 kvm

  Antal rum

  7 rum, varav 5 sovrum

  Tomtarea

  1869 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2021-05-28

  Tomt

  Tomtarea

  1869 kvm

  Vatten och avlopp

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

 • Driftskostnad

  Uppvärmning

  23530 kr/år

  Sotning

  560 kr/år

  Försäkring

  7415 kr/år

  Vägavg/snö

  750 kr/år

  Samfällighet

  400 kr/år

  Renhållning

  2557 kr/år

  Vatten och avlopp

  1870 kr/år

  Övrigt

  500 kr/år

  Totalt

  37582 kr/år

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8524 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  4 155 000 kr

  Byggnadsvärde

  2 703 000 kr

  Markvärde

  1 452 000 kr

  Värdeår

  1990

  Pantbrev

  Det finns 4 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 611 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vreta GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vreta GA:2 ändamål: Grönområden Förmån: Avtalsservitut: Båtbrygga Och Väg, 03-IM1-91/53498.1

  Planbestämmelser

  Avstyckningsplan Nybyggnadsförbud

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Vretavägen 23A, UppsalaBostadsbildFantastisk läge nära Mälaren i natursköna Vreta med närhet till sjön och allehanda friluftsliv. Gyllene tillfälle för dig som vill bo med vackra omgivningar, vatten, ängar och skog. Från tomten kommer du snabbt ner till den gemensamma bryggan. Där kan du njuta av härliga dopp eller en tur på vattnet med båten. Huset fördelas på stora sociala ytor med bland annat stort vardagsrum och kök med stor matplats. Fem bra sovrum, allrum, både badrum med dusch och även badrum med badkar. Tvättstuga samt groventré med bra förvaringsutrymmen. Stor dubbel carport och förråd. På tomten finns också ett växthus. Barnvänligt och rogivande samtidigt drygt 15 min från Uppsala centrum. Vreta är ett mycket barnvänligt område med eget midsommarfirande och Vretastafetten, som är två av sommarens flera "happenings". Denna härliga idyll har en förskola i området. Nära till Ekoln och badplats i Hammarskog och erbjuder många möjligheter till aktiviteter såväl sommar som vinter. Från Vreta finns det goda kommunikationer med buss in till stan.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA54OAP7DG2OQL58D37000000 kr