Brunnby Framnäs 329
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Brunnby Framnäs 329
Knivsta, Knivsta

6 rum, 167 kvm
Utgångspris: 5 750 000 kr
Slutpris: 6 200 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Idyll precis utanför Knivsta

Härligt och lantligt läge nära Knivsta med superbra pendlarläge. Mycket trevliga sällskapsytor med öppen planlösning och stora fönster som ger rymd och ljus. Ett fantastiskt kök, vardagsrum med braskamin och 4 stora sovrum. Altanen är väl tilltagen och det är sol där från morgon till kväll. Tomten, som är inhägnad, ligger högt upp med härlig vy över åkern. Extra stort garage som rymmer 2 bilar och en båt. På uppfarten ryms ytterligare 5-6 bilar. Uppvärmd och isolerad friggebod som idag används som hundstuga med hundgård. Här bor man i en riktig idyll med skogen bakom knuten och nära till det mesta!

Entréplan välkomnar med generös hall som leder vidare till vardagsrum med möjlighet till både matplats och soffgrupp. Här möts man av en kamin som ger hela rummet en mysig atmosfär. Från vardagsrummet blickar man ut mot den fantastiska trädgården som avslutas mot lummigt skogsparti. Köket är modernt och välutrustat, utmärkt för den matlagningsintresserade då goda arbetsytor erbjuds. Sovrum/kontor med garderober. Duschrum med fönster. Praktisk groventré med tvättstuga där även centraldammsugaren är placerad. Hela entréplan har vattenburen golvvärme.
En trappa upp finns tre bra sovrum, varav ett med flertalet garderober. Från allrummet nås balkongen och även en stor klädkammare. Bostadens andra badrum erbjuder det lilla extra. Här finns både badkar och duschplats.

Från fastigheten är det ca 3 km till Knivsta C och endast 40 min med bil till Stockholm. Det är ca 12 minuter till Uppsala och till Arlanda tar du dig på bara ca 15 minuter.
I barnvänliga Alsike som ligger precis intill finns förskola och skola upp till årskurs 9, idrottsanläggning, gym, mataffär och pizzeria. Bra pendlingsmöjligheter med buss från närliggande busstation, gång och cykelavstånd till tågstationen samt nära påfarten till E4:an. Ett jättefint elljusspår finns som ni kan nyttja vinter som sommar.

Utgångspris:
5 750 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
6 rum
Boarea
167 kvm
Tomtarea
1657 kvm
Byggår
2007

Planritning, bild 1 av 2

Brunnby Framnäs 329 - Planritning
Brunnby Framnäs 329 - Planritning
Brunnby Framnäs 329 - Planritning
Brunnby Framnäs 329 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan: -- Välkomnade hall med klinkergolv i entrén och ljusa väggar. Parkettgolv i resterande del av hallen. -- Vardagsrum med plats för både soffa och matplats. Eldstad ger en mysig atmosfär. Utgång till altanen. Parkettgolv, ljusa väggar med en mörk fondvägg. Mycket fönster ger fint ljusinsläpp. -- Kök med parkettgolv och ljusa väggar. Köket är utrustat med vita lådor och skåp, svart bänkskiva och maskinellt finns spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, kyl och frys. Matplats vid fönster. Köksö där spisen är delar av mot vardagsrummet. -- Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar i grön/grå nyans. Garderob. -- Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Dusch med duschväggar, handfat med kommod, wc, handdusktork och spegelskåp. Fönster. -- Tvättstuga med praktisk grovingång. Klinkergolv och ljusa väggar. Tvättmaskin, centraldammsugare och tvättho. Övervåning: -- Allrum med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för soffa och tv möbel. Utgång till balkong. Klädkammare. -- Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns wc, handfat med kommod, badkar samt duschplats. Här finns dubbla fönster, skåp samt spegel och även spottar i taket. -- 3 sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Ett av sovrummet har flertalet garderober.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Brunnby 3:10

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2007

  Byggnadstyp

  2 plan

  Renoveringar

  Centraldammsugare 2016 Tvättmaskin 2014 Dubbelgarage nybyggt 2012 Friggebod 2007 Plattor framför huset 2016 Altanen 2009 Staket från Upplands stängsel runt hela tomten 2020 Braskamin 2012

  Övriga byggnader

  Dubbelgarage, friggebod (hundgård)

  Uppvärmning

  El - vattenburen värme (Frånluftsvärmepump)

  Grund

  Betong

  Fasad

  Trä

  Grundmur

  Betong

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Övrigt

  Golvvärme på bottenvåningen, radiatorer på övervåningen.

  Storlek

  Boarea

  167 kvm

  Antal rum

  6 rum, varav 4 sovrum

  Tomtarea

  1657 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  Bredband

  Mobilt bredband

  Energi

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Tomt

  Tomtarea

  1657 kvm

  Vatten och avlopp

  Enskilt vatten (egen borrad brunn, djup 70 m), Enskilt avlopp (gemensamt avlopp med 3 fastigheter)

 • Driftskostnad

  El

  8004 kr/år

  Uppvärmning

  19780 kr/år

  Sotning

  628 kr/år

  Försäkring

  10426 kr/år

  Renhållning

  3984 kr/år

  Vatten och avlopp

  739 kr/år

  Totalt

  43561 kr/år

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8524 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  3 169 000 kr

  Byggnadsvärde

  2 404 000 kr

  Markvärde

  765 000 kr

  Värdeår

  2007

  Pantbrev

  Det finns 2 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 875 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Knivsta Brunnby GA:1 Last: Officialservitut Avlopp, 0330-05/35.3 Förmån: Officialservitut Avlopp, 0330-05/35.5 Förmån: Officialservitut Väg, 0330-05/35.1

  Planbestämmelser

  Områdesbestämmelse

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Brunnby Framnäs 329, KnivstaBostadsbildHärligt och lantligt läge nära Knivsta med superbra pendlarläge. Mycket trevliga sällskapsytor med öppen planlösning och stora fönster som ger rymd och ljus. Ett fantastiskt kök, vardagsrum med braskamin och 4 stora sovrum. Altanen är väl tilltagen och det är sol där från morgon till kväll. Tomten, som är inhägnad, ligger högt upp med härlig vy över åkern. Extra stort garage som rymmer 2 bilar och en båt. På uppfarten ryms ytterligare 5-6 bilar. Uppvärmd och isolerad friggebod som idag används som hundstuga med hundgård. Här bor man i en riktig idyll med skogen bakom knuten och nära till det mesta! Entréplan välkomnar med generös hall som leder vidare till vardagsrum med möjlighet till både matplats och soffgrupp. Här möts man av en kamin som ger hela rummet en mysig atmosfär. Från vardagsrummet blickar man ut mot den fantastiska trädgården som avslutas mot lummigt skogsparti. Köket är modernt och välutrustat, utmärkt för den matlagningsintresserade då goda arbetsytor erbjuds. Sovrum/kontor med garderober. Duschrum med fönster. Praktisk groventré med tvättstuga där även centraldammsugaren är placerad. Hela entréplan har vattenburen golvvärme. En trappa upp finns tre bra sovrum, varav ett med flertalet garderober. Från allrummet nås balkongen och även en stor klädkammare. Bostadens andra badrum erbjuder det lilla extra. Här finns både badkar och duschplats. Från fastigheten är det ca 3 km till Knivsta C och endast 40 min med bil till Stockholm. Det är ca 12 minuter till Uppsala och till Arlanda tar du dig på bara ca 15 minuter. I barnvänliga Alsike som ligger precis intill finns förskola och skola upp till årskurs 9, idrottsanläggning, gym, mataffär och pizzeria. Bra pendlingsmöjligheter med buss från närliggande busstation, gång och cykelavstånd till tågstationen samt nära påfarten till E4:an. Ett jättefint elljusspår finns som ni kan nyttja vinter som sommar.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA54MJD8QBCAUN9K3S5750000 kr