Södra Parkvägen 13
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Södra Parkvägen 13
Norby, Uppsala

4 rum, boarea 96 kvm, biarea 72 kvm
Utgångspris: 6 975 000 kr
Slutpris: 8 820 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Toppenfint hus på hörntomt i Norby

Nu finns ett nästan totalrenoverat och helt fantastiskt boende i de äldre delarna av Norby alldeles intill Stadsskogen. Här bor du med ett gavelläge och en grönskande trädgård.

Husets entrévåning har genomgått en totalförvandling där det nu finns ett helt nyrenoverat kök, 3 sovrum, nyrenoverat badrum samt ett härligt vardagsrum med många fönster. Många vackra originaldetaljer från 1940-talet finns bevarade. Källarvåningen erbjuder gillestuga med öppen spis (insatskamin), helt ny tvättstuga/duschrum och övriga praktiska utrymmen. Delar av källaren har inte renoverats invändigt.

I trädgården finns: Två äppelträd (Cox Pomona och Filippa), röda vinbär, krusbär, rabarber, jordgubbar och smultron. Dessutom många vackra blommor – vårlökar, syrener, pioner, rosor, klematis, stockrosor m.fl. Utvändigt finns också en elbilsladdare som ingår om önskas. Fiber är precis indraget. Ett dokument där alla renoveringar finns presenterade hittar du under fliken "dokument".

Säljarens ord: -Vad vi uppskattat med att bo här:
Läget nära både Stadsskogen och Hågadalen men samtidigt nära staden. Man cyklar ner till centrum på 20 min. Sol hela dagen. Kvällssol på altanen. Promenad på ca 10 min till servicen på Svamptorget. Nära till flertalet förskolor och inte långt till Malmaskolan. Väldigt lugna gator runt om, knappt någon trafik. Många som motionerar förbi, på vintrarna kommer folk med längdskidor över axeln för att åka i Hågadalens eller Stadsskogens vackra skidspår. Någon gång har det kommit en ryttare till häst från hästgården i Hågadalen. Jättetrevliga grannar.


Utgångspris:
6 975 000 kr
Bud
8 820 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
4 rum
Boarea
96 kvm
Biarea
72 kvm
Tomtarea
916 kvm
Byggår
1945

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:8 820 000 kr11 maj 17:59
 • BUDGIVARE 1:8 810 000 kr11 maj 17:57
 • BUDGIVARE 3:8 800 000 kr11 maj 17:56
 • BUDGIVARE 1:8 790 000 kr11 maj 17:43
 • BUDGIVARE 3:8 780 000 kr11 maj 17:41
VISA ALLA BUD

Planritning, bild 1 av 2

Södra Parkvägen 13 - Planritning
Södra Parkvägen 13 - Planritning
Södra Parkvägen 13 - Planritning
Södra Parkvägen 13 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  -- Hall med svart marmorgolv (golvvärme) och vita väggar. Här finns plats för ytterkläder och skor. -- Ljust vardagsrum med hårdvaxoljat och slipat parkettgolv samt ljusa väggar. Det är gott om fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp och här finns utgång till den härliga altanen. -- Fint kök som har totalrenoverats 2018. Det är ljusgrå skåpluckor och kvartskomposit till bänkskiva. Maskinellt finns integrerad diskmaskin, spishäll med fläkt, ugn samt hel kyl och frys som är integrerade. Väggarna är ljusa och golvet är originalparkett som är hårdvaxoljad och slipad. -- 3 stycken sovrum med ljusa väggar och vackra originalträgolv. Garderober finns i alla rum. -- Mycket fint badrum som totalrenoverades och gjordes större 2018. Klinkergolv i grått med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, handduksvärmare, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Vidare finns en paxfläkt samt ett fönster. Källare: -- Källarentré med betonggolv -- Pannrum med fjärrvärmeväxlaren -- Matkällare -- Förråd under trappan -- Gillestuga med microcementgolv, öppen spis med insatskamin samt en stor platsbyggd garderob. Helrenoverad 2020. -- Tvättstuga kombinerat med duschrum. Här renoverades allt 2020. Infällbara duschväggar, wc, handfat med kommod, tvättmaskin, tvättbänk med ho, överskåp samt linor i taket.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Norby 39:14

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1945

  Byggnadstyp

  1 plan med källare

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem, braskassett

  Grund

  Grundsulor, krypgrund

  Fasad

  Träpanel

  Grundmur

  Betonghålsten och lättklinker

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Tegelpannor och plåt

  Fönster

  2-glas kopplade bågar och 2+1 isolerglas

  Ventilation

  Självdrag (fläktförstärkt)

  Storlek

  Boarea

  96 kvm

  Antal rum

  4 rum, varav 3 sovrum

  Tomtarea

  916 kvm

  Biarea

  72 kvm

  Areauppgifter enligt ritning

  Multimedia

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2021-03-26

  Energiförbrukning

  142 kWh/m² år

  Energiklass

  D

  Tomt

  Tomtarea

  916 kvm

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  12943 kr/år

  Uppvärmning

  19902 kr/år

  Sotning

  467 kr/år

  Försäkring

  6136 kr/år

  Renhållning

  1812 kr/år

  Vatten och avlopp

  6487 kr/år

  Övrigt

  4188 kr/år

  Totalt

  51935 kr/år

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

  Kommentar

  Övrigt består av säljarens kostnad för Bredband/Fiber

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8524 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  3 070 000 kr

  Byggnadsvärde

  1 160 000 kr

  Markvärde

  1 910 000 kr

  Värdeår

  1945

  Pantbrev

  Det finns 7 uttagna pantbrev om sammanlagt 3 655 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Last: Avtalsservitut: Vatten Och Avloppsledning, 03-IM1-99/2179.1 Förmån: Officialservitut Väg, 03-BON-1038.1

  Planbestämmelser

  Detaljplan

  Planbestämmelser

  Avtalsservitut Vatten Och Avloppsledning

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Södra Parkvägen 13, UppsalaBostadsbildNu finns ett nästan totalrenoverat och helt fantastiskt boende i de äldre delarna av Norby alldeles intill Stadsskogen. Här bor du med ett gavelläge och en grönskande trädgård. Husets entrévåning har genomgått en totalförvandling där det nu finns ett helt nyrenoverat kök, 3 sovrum, nyrenoverat badrum samt ett härligt vardagsrum med många fönster. Många vackra originaldetaljer från 1940-talet finns bevarade. Källarvåningen erbjuder gillestuga med öppen spis (insatskamin), helt ny tvättstuga/duschrum och övriga praktiska utrymmen. Delar av källaren har inte renoverats invändigt. I trädgården finns: Två äppelträd (Cox Pomona och Filippa), röda vinbär, krusbär, rabarber, jordgubbar och smultron. Dessutom många vackra blommor – vårlökar, syrener, pioner, rosor, klematis, stockrosor m.fl. Utvändigt finns också en elbilsladdare som ingår om önskas. Fiber är precis indraget. Ett dokument där alla renoveringar finns presenterade hittar du under fliken "dokument". Säljarens ord: -Vad vi uppskattat med att bo här: Läget nära både Stadsskogen och Hågadalen men samtidigt nära staden. Man cyklar ner till centrum på 20 min. Sol hela dagen. Kvällssol på altanen. Promenad på ca 10 min till servicen på Svamptorget. Nära till flertalet förskolor och inte långt till Malmaskolan. Väldigt lugna gator runt om, knappt någon trafik. Många som motionerar förbi, på vintrarna kommer folk med längdskidor över axeln för att åka i Hågadalens eller Stadsskogens vackra skidspår. Någon gång har det kommit en ryttare till häst från hästgården i Hågadalen. Jättetrevliga grannar. https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA54H2LQ0CMKKL354M6975000 kr