Enskiftesvägen 16
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Enskiftesvägen 16
Valsätra, Uppsala

11 rum, 295 kvm
Utgångspris: 7 900 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Två påkostade stenhus på en tomt

Välkommen till detta spännande arkitektritade stenhus byggt år 2013/14. Huset ger er enorma möjligheter då det består av två huskroppar, med en boyta om totalt 295 kvm, som kan nyttjas som en bostad eller som två separata enheter. Perfekt för den som vill ha ett flexibelt boende med möjlighet till uthyrning eller för den som söker ett generationsboende. Den nuvarande ägaren hyr ut båda husen med en sammanlagd kallhyra om ca 34 000 kr/månad. Möjlighet finns ju även för er att bo i det ena huset och hyra ut det andra huset för att på så sätt finansiera ert boende.

Invändigt kännetecknas huset av genomtänkta och omsorgsfulla materialval för att spegla det exteriöra utseendet. Här får ni bl a flera eldstäder, fina sjöstens-, ek- och parkettgolv samt synliga takbjälkar och öppet i nock. Genomgående ca 3 meter i takhöjd med en maxhöjd om ca 6,9 meter. Vattenburen golvvärme i alla rum.

Det stora huset har en sammanlagd boarea om 189 kvm. På entréplan bildar kök, hall och bibliotek en gemensam, öppen planlösning. Dessutom finns ett sovrum, med tillhörande badrum. Bakom köksdelen finns ett skafferi, tvättstuga och förråd. Övre plan kommer ni till via en vacker spiraltrappa. Där uppe finner ni tre sovrum och två badrum. Från hallen/allrummet når ni balkongen med dag- och kvällssol.

Det mindre huset ger er en boarea om 106 kvm. Entréplan har hall, kök och vardagsrum med en öppen planlösning. Från vardagsrummet, som har öppet till nock, når ni det härliga vinterbonade orangeriet som fullkomligt badar i ljus. Tvättstuga/WC i anslutning till hallen. På övre plan får ni en dusch/WC och två sovrum varav det ena har utgång till balkongen med dagsol.

Malma Äng är ett populärt och barnvänligt område och ni bor här på en lugn återvändsgata. Nära till både natur, förskolor och skolor samt utmärkta kommunikationer och cykelvägar till city. Gula stigen passerar ett stenkast från huset. Huset har en lättskött trädgårdstomt, i olika etage, med trevliga gräsytor. Tomten omgärdas av staket och Avenbokhäck. I anslutning till huset finns även en carport/parkeringsyta med plats för två bilar.

Varmt välkommen att uppleva detta spännande hus. Tidsbokade visningar kommer att hållas den 7/3 och 8/3. Kontakta fastighetsmäklare Mattias Forsberg på [email protected] för bokning av din visningstid.

Utgångspris:
7 900 000 kr eller enligt ök
Typ
Friliggande villa
Rum
11 rum
Boarea
295 kvm
Tomtarea
830 kvm
Byggår
2013-2014

Planritning, bild 1 av 2

Enskiftesvägen 16 - Planritning
Enskiftesvägen 16 - Planritning
Enskiftesvägen 16 - Planritning
Enskiftesvägen 16 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 7 mar

Tidsbokad visning - ring mäklaren för att boka din tid!

måndag, 8 mar

Tidsbokad visning - ring mäklaren för att boka din tid!

MÄKLARE

Mattias Forsberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Planlösning

  STORA HUSET Entréplan HALL/VARDAGSRUM med sjösten på golvet, ljust målade väggar och en dubbelgarderob med skjutdörrar. Utgång till trädgården via den dubbla glasdörren. Öppen spis och en takhöjd om upp till 6,9 m i nock. KÖK med sjösten på golvet, ljust målade väggar och sten ovanför bänkytan. Inredning från Ballingslöv med ljusa luckor. Utrustat med spishäll, fläktkåpa, inbyggd ugn, inbyggd micro, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Rejält skafferi i anslutning till köksmiljön. TVÄTTSTUGA med sjösten på golv och vägg, fönster och ingång till ett förråd. Utrustad med tvättmaskin och arbetsbänk med tvättho. Både SOVRUMMET och BIBLIOTEKET har massiva ekgolv och ljust målade väggar. DUSCH/WC med sjösten på golvet och sjösten/kakel på väggarna. Här får ni dusch, handfat och vägghängd WC. Övre plan ALLRUM/HALL med massiva ekgolv, ljusa väggar och utgång till den ena balkongen. Härlig rymd via den inre balkongen mot hallen på entréplan. DUSCH/WC med sjöstensgolv och sjösten/kakel på väggarna. Utrustat med dusch, handfat med kommod och WC. 3 st SOVRUM med massiva ekgolv, målade väggar och klädförvaring antingen via klädkammare eller rejäla linneskåp. BADRUM som nås från ett av sovrummen. Sjösten på golvet och sjösten/kakel på väggarna. Utrustat med hörnbadkar, dusch, handfat och WC. Fint ljusinsläpp via de två fönstren. Förberett utrymme för att inreda bastu. LILLA HUSET Entréplan HALL med klinkergolv, målade väggar, en dubbelgarderob med skjutdörrar samt spotlights i taket. KÖK med klinkergolv, en fondvägg i dekorationstegel och spotlights i taket. Utrustat med spishäll, underbyggnadsugn, inbyggd micro, kyl och frys. Rymlig matplats. Öppen planlösning mot vardagsrummet. VARDAGSRUM med enstavigt ekparkettgolv, ljust målade väggar och en takhöjd om upp till 5,9 meter i nock. Öppen spis som vätter både mot vardagsrummet och orangeriet. ORANGERIET med sjöstensgolv, ljust målade väggar och utgång till trädgården. Vinterbonat med stora fönsterpartier som ger generöst med ljusinsläpp. TVÄTTSTUGA/WC med sjösten på golvet, sjösten/kakel på väggarna och ett fönster. Utrustat med tvättmaskin, vask, WC och torkställning. Övre plan SOVRUM med enstavigt parkettgolv, ljust målade väggar och utgång till balkong. DUSCH/WC med sjösten på golv och väggar, spotlights i taket samt ett fönster. Utrustat med dusch, handfat och WC. SOVRUM med enstavigt ekparkettgolv, ljust målade väggar och ett rymligt linneskåp.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Valsätra 1:32

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2013-2014

  Byggnadstyp

  2-plansvilla

  Uppvärmning

  Fjärrvärme med vattenburet golvvärmesystem

  Grund

  Betongplatta

  Fasad

  Betongelement (sandwich) och puts

  Bjälklag

  Betong

  Tak

  Plåt

  Fönster

  3-glas isolerrutor

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Övrigt

  Solpaneler är monterade men används ej i nuläget. De är i behov av service då läckage finns.

  Storlek

  Boarea

  295 kvm

  Antal rum

  11 rum, varav 6 sovrum

  Tomtarea

  830 kvm

  Boareauppgift enligt uppmätning. Taxerad boarea 270 kvm och biarea 25 kvm

  Multimedia

  Bredband

  Bredband, TV och telefon från Telia (fiber) via samfälligheten.

  Energi

  Energideklaration utförd

  2018-05-03

  Energiförbrukning

  127 kWh/m² år

  Energiklass

  E

  Tomt

  Tomtarea

  830 kvm

  Övrigt tomt

  Ljus och skyddad trädgårdstomt med lättskötta gräsytor.

  Uteplats

  Grusad uteplats med sol från morgon till kväll. Två balkonger med soliga lägen.

  Parkering

  Carport/parkeringsyta med plats för två bilar.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  16528 kr/år

  Uppvärmning

  35300 kr/år

  Försäkring

  5500 kr/år

  Samfällighet

  3797 kr/år

  Vatten och avlopp

  11880 kr/år

  Totalt

  73005 kr/år

  Kommentar

  Driftskostnaden avser två hushåll om vardera 4 personer. Fastigheten är befriad från kommunal fastighetsavgift till år 2029. Försäkringen är en fastighetsförsäkring för företag.

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  7 415 000 kr

  Byggnadsvärde

  5 803 000 kr

  Markvärde

  1 612 000 kr

  Värdeår

  2014

  Pantbrev

  Det finns 5 uttagna pantbrev om sammanlagt 3 647 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Valsätra GA:17 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Grönområden

  Planbestämmelser

  Detaljplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Mattias Forsberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 7 mar

Tidsbokad visning - ring mäklaren för att boka din tid!

måndag, 8 mar

Tidsbokad visning - ring mäklaren för att boka din tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Enskiftesvägen 16, UppsalaBostadsbildVälkommen till detta spännande arkitektritade stenhus byggt år 2013/14. Huset ger er enorma möjligheter då det består av två huskroppar, med en boyta om totalt 295 kvm, som kan nyttjas som en bostad eller som två separata enheter. Perfekt för den som vill ha ett flexibelt boende med möjlighet till uthyrning eller för den som söker ett generationsboende. Den nuvarande ägaren hyr ut båda husen med en sammanlagd kallhyra om ca 34 000 kr/månad. Möjlighet finns ju även för er att bo i det ena huset och hyra ut det andra huset för att på så sätt finansiera ert boende. Invändigt kännetecknas huset av genomtänkta och omsorgsfulla materialval för att spegla det exteriöra utseendet. Här får ni bl a flera eldstäder, fina sjöstens-, ek- och parkettgolv samt synliga takbjälkar och öppet i nock. Genomgående ca 3 meter i takhöjd med en maxhöjd om ca 6,9 meter. Vattenburen golvvärme i alla rum. Det stora huset har en sammanlagd boarea om 189 kvm. På entréplan bildar kök, hall och bibliotek en gemensam, öppen planlösning. Dessutom finns ett sovrum, med tillhörande badrum. Bakom köksdelen finns ett skafferi, tvättstuga och förråd. Övre plan kommer ni till via en vacker spiraltrappa. Där uppe finner ni tre sovrum och två badrum. Från hallen/allrummet når ni balkongen med dag- och kvällssol. Det mindre huset ger er en boarea om 106 kvm. Entréplan har hall, kök och vardagsrum med en öppen planlösning. Från vardagsrummet, som har öppet till nock, når ni det härliga vinterbonade orangeriet som fullkomligt badar i ljus. Tvättstuga/WC i anslutning till hallen. På övre plan får ni en dusch/WC och två sovrum varav det ena har utgång till balkongen med dagsol. Malma Äng är ett populärt och barnvänligt område och ni bor här på en lugn återvändsgata. Nära till både natur, förskolor och skolor samt utmärkta kommunikationer och cykelvägar till city. Gula stigen passerar ett stenkast från huset. Huset har en lättskött trädgårdstomt, i olika etage, med trevliga gräsytor. Tomten omgärdas av staket och Avenbokhäck. I anslutning till huset finns även en carport/parkeringsyta med plats för två bilar. Varmt välkommen att uppleva detta spännande hus. Tidsbokade visningar kommer att hållas den 7/3 och 8/3. Kontakta fastighetsmäklare Mattias Forsberg på [email protected] för bokning av din visningstid.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA54D3PEAJ2E0DJOGB7900000 kr