Malmavägen 8
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Malmavägen 8
Valsätra, Uppsala

6 rum, 198 kvm
Utgångspris: 5 975 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Stort nyrenoverat hus på Malmavägen

Helt nyrenoverad villa som är stor och rymlig. Huset har en bra planlösning med stora sällskapsytor på båda våningsplanen. Det är ett sovrum på entréplanet samt 3 rymliga sovrum på övre plan. Vidare finns det två helt nyrenoverade badrum i huset samt bastu. Även en välkomnande generös hall finns. Alla ytskikt är renoverade i harmoniska färger.

Här är det gott om plats för att kunna ha ett hemmakontor för dig som jobbar hemifrån. Tomten har flera möjliga uteplatser där du kan följa solen under dagen och det finns ett utespa. En ny pergola finns som ligger i vinkel och är belägen med ett insynsskyddat läge.

Söker du en stor villa med karaktär och med bra läge samt med närhet till flera skolor och förskolor samt fina strövområden - då är detta något för dig. Cykelväg finns som tar dig rätt ner till stan och bussarna går med täta turer.

Missa nu inte denna chans till att köpa detta hus. Boka in dig på visningen!

Utgångspris:
5 975 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
6 rum
Boarea
198 kvm
Tomtarea
602 kvm
Byggår
1976

Planritning, bild 1 av 2

Malmavägen 8 - Planritning
Malmavägen 8 - Planritning
Malmavägen 8 - Planritning
Malmavägen 8 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

13:00-14:00

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan: Hall - Möblerbar hall med en bra plats för ytterkläder och skor. Två garderober för extra förvaring. Marmorgolv samt en mycket cool målad korktapet. Kök - Trevligt kök med öppen lösning mot vardagsrummet. Vid matplatsen finns en altandörr ut till trädgården. Gott om förvaring genom skåp och lådor. Bra arbetsytor på bänkskivor samt ny marmormosaik ovanför alla bänkytor. Målat golv i grått samt tapetserade väggar. Vitvaror; Spis med ugn, fläkt, diskmaskin, hel kyl och frys samt en vinkyl. Vardagsrum - Rymligt vardagsrum i vinkel med plats för stora familjen eller familjen som vill ha stora sällskapsytor. Målat parkettgolv samt tapetserade väggar. Här finns en murad öppen spis samt stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Sovrum 1 - Stort sovrum med målat golv och tapetserade väggar. En inbyggd garderob. Badrum - Helt nyrenoverat duschrum med dubbla kommoder, duschväggar, wc, snygga nischer i väggen. Klinkergolv med golvvärme samt helkaklade väggar. Stort fönster finns. Tvättstuga - Från köket nås tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare , tvättho samt bra förvaring i skåp. WC - Intill tvättstugan finns en separat WC som är nytapetserad och här finns wc och handfat. Pannrum - Innanför tvättstuga finns en groventré med bra plats för att hänga av kläder. Här inne finns också en helt ny fjärrvärmeväxlare samt två stycken garderober. Vid entrén finns ytterligare två stycken garderober. Övre plan: Allrum - Stort allrum med målat trägolv samt tapetserade väggar. I allrummet finns plats för flera olika platser, som soffgrupp, pysselhörna, arbetsplats m.m. Sovrum 2, 3 och 4 - Sovrummen har en målade golv samt nytapetserade väggar. I det största sovrummet finns 4 garderober samt en klädkammare. Dusch/WC/Bastu - Badrum med både dusch med duschvägg samt badkar med tassar, WC, handfat med kommod. Takfönster för extra ljusinsläpp. Bastu finns också.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Valsätra 1:21

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1976

  Byggnadstyp

  1 ½ plan

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Grund

  Platta på mark

  Fasad

  Tegel och träpanel

  Grundmur

  Betong

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Tegelpannor och tjärpapp

  Fönster

  2-glas isoler samt 2-glas kopplade

  Ventilation

  Självdrag

  Storlek

  Boarea

  198 kvm

  Antal rum

  6 rum, varav 4 sovrum

  Tomtarea

  602 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  TV

  Fiber är indraget

  Bredband

  Fiber är indraget

  Energi

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Energideklaration utförd

  2020-03-02

  Energiförbrukning

  111 kWh/m² år

  Energiklass

  E

  Tomt

  Tomtarea

  602 kvm

  Övrigt tomt

  Gräsmatta, häck, buskar och blommor.

  Uteplats

  Flera uteplatser runt huset. En pergola med utespa är nybyggd.

  Parkering

  Uppställningsplats för 2-3 bilar

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  8500 kr/år

  Uppvärmning

  25000 kr/år

  Försäkring

  6000 kr/år

  Renhållning

  1500 kr/år

  Vatten och avlopp

  5000 kr/år

  Totalt

  46000 kr/år

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  4 280 000 kr

  Byggnadsvärde

  2 410 000 kr

  Markvärde

  1 870 000 kr

  Värdeår

  1976

  Pantbrev

  Det finns 5 uttagna pantbrev om sammanlagt 766 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Förmån: Officialservitut Väg, 0380-9/VA61.1

  Planbestämmelser

  Stadsplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 25 okt

13:00-14:00

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Malmavägen 8, UppsalaBostadsbildHelt nyrenoverad villa som är stor och rymlig. Huset har en bra planlösning med stora sällskapsytor på båda våningsplanen. Det är ett sovrum på entréplanet samt 3 rymliga sovrum på övre plan. Vidare finns det två helt nyrenoverade badrum i huset samt bastu. Även en välkomnande generös hall finns. Alla ytskikt är renoverade i harmoniska färger. Här är det gott om plats för att kunna ha ett hemmakontor för dig som jobbar hemifrån. Tomten har flera möjliga uteplatser där du kan följa solen under dagen och det finns ett utespa. En ny pergola finns som ligger i vinkel och är belägen med ett insynsskyddat läge. Söker du en stor villa med karaktär och med bra läge samt med närhet till flera skolor och förskolor samt fina strövområden - då är detta något för dig. Cykelväg finns som tar dig rätt ner till stan och bussarna går med täta turer. Missa nu inte denna chans till att köpa detta hus. Boka in dig på visningen!https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA5272M0M5U825LO3C5975000 kr