Isgrena 37
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Isgrena 37
Bälinge, Bälinge

6 rum, 169 kvm
Utgångspris: 4 095 000 kr
Slutpris: 4 950 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Trevligt hus, endast ca 15 km från Uppsala centrum. Beläget i lugnt och barnvänligt område!

Välkomna till detta välplanerade 1,5-planshus i gott skick med lummig, harmonisk naturtomt nära skog om ca 1300 kvm. Garage med förrådsdel samt stor härlig altan i soligt söder och väster läge. Hela huset präglas av ljusa ytskikt, fina golv samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. Lugnt och mycket barnvänligt område precis utanför Bälinge med gångavstånd.

Planlösningen ger er: Välkomnande entré, vardagsrum med braskamin i öppen anslutning till kök med stor matplats, rymligt sovrum, badrum med hörnbadkar samt groventré/tvättstuga. På övre plan finner ni tre rymliga sovrum, allrum/sällskapsrum med klädkammare samt badrum med dusch.

Som boende i Bälinge erbjuds närhet till kyrka, bibliotek, vårdcentral, livsmedelsbutik, post- och ATG-ombud samt pizzeria. För barnfamiljen finns Bälinge skola (Åk. F-5) och flera förskolor. Bälinge är kända för sin fotbollsverksamhet med flera fina fotbollsplaner och andra föreningsaktiviteter. Dessutom finns elljusspår och utomhusbad inom promenad/cykelavstånd. Buss 111 och 104 tar dig smidigt till Uppsala centralstation. För den golfintresserade så ligger Edenhofs golfklubb ca 5 min med bil från huset och naturen runt knuten.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen eller kontakta ansvarig mäklare vid eventuella funderingar!

Utgångspris:
4 095 000 kr
Bud
4 950 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
6 rum
Boarea
169 kvm
Tomtarea
1302 kvm
Byggår
1978

Budhistorik

 • BUDGIVARE 2:4 950 000 kr29 sep 11:05
 • BUDGIVARE 1:4 900 000 kr29 sep 10:35
 • BUDGIVARE 2:4 850 000 kr29 sep 07:55
 • BUDGIVARE 1:4 800 000 kr28 sep 19:44
 • BUDGIVARE 2:4 750 000 kr28 sep 19:30
VISA ALLA BUD

Planritning

Isgrena 37 - Planritning
Isgrena 37 - Planritning
Isgrena 37 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkomnade och möblerbar hall med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för skor och ytterkläder. Trevligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar samt braskamin. Modern öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Stort kök med ljus inredning som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Utrustat med hel kyl och frys, spis med häll, inbyggd micro samt diskmaskin. Praktiskt köksö med förvaring samt arbetsyta. Stor matplats för 8-10 personer. Utgång till stor härlig altan samt den lummiga tomten. Rymligt sovrum som idag används som sällskapsrum med laminatgolv och ljusa väggar. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med toalett, handfat samt hörbadkar och ett fönster. Infällda spotlights i taket. Groventré/tvättstuga med våtrumsmatta och ljusa väggar. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare, garderob, diskho samt gott om bänkytor. Övre plan: Allrum med laminatgolv och ljusa väggar. Fint ljusinsläpp från tre fönster. Stort sovrum om hela 20 kvm med laminatgolv och väggar i grå nyans. Gott om förvaring i form av två stora garderober med skjutdörrar. Utgång till balkong med trätrall och utsikt mot tomten. Sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Plats finns för både säng och arbetsbord. En garderob samt förvaring i kattvind. Sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. En garderob samt förvaring i kattvind. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med toalett, handfat samt dusch. Fint ljusinsläpp från takfönster. Rymlig klädkammare med plats för mycket förvaring.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Isgrena 2:21

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1978

  Byggnadstyp

  1 ½ plan

  Uppvärmning

  Direktverkande el, värmepump luft/luft, kamin

  Grund

  Betongplatta på mark

  Fasad

  Trä

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3- och 2+1 isolerrutor

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Storlek

  Boarea

  169 kvm

  Antal rum

  6 rum, varav 4 sovrum

  Tomtarea

  1302 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-09-10

  Energiklass

  D

  Tomt

  Tomtarea

  1302 kvm

  Övrigt tomt

  Fristående pumphus.

  Parkering

  Garage med förrådsdel samt gott med plats för bilar på uppfarten.

  Vatten och avlopp

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

 • Driftskostnad

  Uppvärmning

  25000 kr/år

  Sotning

  1500 kr/år

  Försäkring

  7000 kr/år

  Vägavg/snö

  500 kr/år

  Renhållning

  2000 kr/år

  Vatten och avlopp

  2000 kr/år

  Totalt

  38000 kr/år

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

  Kommentar

  Under uppvärmning inkluderas nätavgift, hushållsel och uppvärmning. Nuvarande ägare nyttjar ca 4000 kWh till sina hybridbilar.

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  2 432 000 kr

  Byggnadsvärde

  1 728 000 kr

  Markvärde

  704 000 kr

  Värdeår

  1978

  Pantbrev

  Det finns 15 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 758 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Last: Officialservitut Väg,Vattentäkt,Vattenledn, 03-78:338.2 Förmån: Officialservitut Avlopp, 03-78:338.1

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Beyar Hajo

Ansvarig Fastighetsmäklare

0762-00 83 12

[email protected]

Emil Haraldsson

Assisterande Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Isgrena 37, BälingeBostadsbildVälkomna till detta välplanerade 1,5-planshus i gott skick med lummig, harmonisk naturtomt nära skog om ca 1300 kvm. Garage med förrådsdel samt stor härlig altan i soligt söder och väster läge. Hela huset präglas av ljusa ytskikt, fina golv samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. Lugnt och mycket barnvänligt område precis utanför Bälinge med gångavstånd. Planlösningen ger er: Välkomnande entré, vardagsrum med braskamin i öppen anslutning till kök med stor matplats, rymligt sovrum, badrum med hörnbadkar samt groventré/tvättstuga. På övre plan finner ni tre rymliga sovrum, allrum/sällskapsrum med klädkammare samt badrum med dusch. Som boende i Bälinge erbjuds närhet till kyrka, bibliotek, vårdcentral, livsmedelsbutik, post- och ATG-ombud samt pizzeria. För barnfamiljen finns Bälinge skola (Åk. F-5) och flera förskolor. Bälinge är kända för sin fotbollsverksamhet med flera fina fotbollsplaner och andra föreningsaktiviteter. Dessutom finns elljusspår och utomhusbad inom promenad/cykelavstånd. Buss 111 och 104 tar dig smidigt till Uppsala centralstation. För den golfintresserade så ligger Edenhofs golfklubb ca 5 min med bil från huset och naturen runt knuten. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen eller kontakta ansvarig mäklare vid eventuella funderingar!https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA524BE04SCP9O8IUC4095000 kr