Norrhällby Haga 27
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Norrhällby Haga 27
Skölsta, Uppsala

6 rum, 168 kvm
Utgångspris: 5 995 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Nybyggt Myresjöhus Smart 168 i familjeidyllen Norrhällby

Välkomna till detta rymliga och fina nybyggda hus. Ni blir de första som flyttar in i detta 2-planshus med gott om plats för familj och vänner.

Myresjöhus Smart 168 passar familjen som har höga krav på yta, funktion och design. Huset har stora panoramafönster, genomtänkt planlösning, extra invändig ljudisolering och utökad in- och utvändig belysning. Planlösningen fördelar sig på 168,4 m² med gott om plats för både egen tid och umgänge. I det stora vardagsrummet på hela 43,7 m² rymmer du såväl en gedigen soffgrupp som matplats. Det är en perfekt yta för stora sällskap, julfirande eller barnkalas och alla får plats.

Köket ligger delvis öppet mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffan. På det nedre våningsplanet finns även en fullt utrustad tvättstuga samt toalett. Trappan till övervåningen är försedd med trappbelysning längs hela vägen. När du kommer upp till andra våningsplanet så möts du av ett trevligt allrum som är omgivet av 4 sovrum. Här finns även ett badrum samt klädkammare.

Utgångspris:
5 995 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
6 rum
Boarea
168 kvm
Tomtarea
1434 kvm
Byggår
2020

Planritning, bild 1 av 2

Norrhällby Haga 27 - Planritning
Norrhällby Haga 27 - Planritning
Norrhällby Haga 27 - Planritning
Norrhällby Haga 27 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entré med golvklinker och målade vita väggar. Hallen fortsätter sedan med parkettgolv. Klädkammare finns under trappan. Tvättstugan har golvklinker och målad glasfiberväv. Här finns städskåp, tvättbänk med ho, tvättmaskin och torktumlare samt frånluftsvärmepumpen. Duschrum med kakel och klinker. Handfat med kommod och spegel med belysning. Duschplats samt spotlights i tak. Köket har ekparkett och vitmålade väggar. Maskinellt finns induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl/sval, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, samt köksfläkt i överskåp. Alla maskiner från Siemens. Det finns ledspottar i överskåp. Vardagsrummet har ekparkettgolv och vitmålade väggar. Övervåning: Sovrum 1, 2, 3 har ekparkettgolv, vitmålade väggar och en garderob i vardera rum. Sovrum 4 har ekparkettgolv och vitmålade väggar samt 3 st garderober. Allrummet har ekparkettgolv och vita väggar. Badrum med klinkergolv, kaklade väggar. Handfat med kommod, svart spegelskåp med belysning, duschvägg i glas samt badkar. Även i detta badrum finns spottar i tak.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Norrhällby 3:16

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2020

  Byggnadstyp

  2 plan

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Grund

  Platta på mark

  Fasad

  Liggande träpanel

  Grundmur

  Betong

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Storlek

  Boarea

  168 kvm

  Antal rum

  6 rum, varav 4 sovrum

  Tomtarea

  1434 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Energi

  Status energideklaration

  Ej utförd

  Tomt

  Tomtarea

  1434 kvm

  Vatten och avlopp

  Vatten (eget, Enskilt avlopp tillsammans med granne.

 • Driftskostnad

  Kommentar

  Uppvärmning, varmvatten och ventilation 8012kwh Hushållsel 5054kwh

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2019

  Skatt/avgift

  5920 kr/år

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Taxeringsvärde

  592 000 kr

  Markvärde

  592 000 kr

  Det finns inga uttagna pantbrev

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Last: Avtalsservitut: Avloppsledning, D201800397248:1.1 Förmån: Avtalsservitut: Avloppsledning, D201800397246:1.1 Förmån: Officialservitut Väg, 0380-2017/198.1

  Planbestämmelser

  Avtalsservitut D-2018-00397248:1

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Norrhällby Haga 27, UppsalaBostadsbildVälkomna till detta rymliga och fina nybyggda hus. Ni blir de första som flyttar in i detta 2-planshus med gott om plats för familj och vänner. Myresjöhus Smart 168 passar familjen som har höga krav på yta, funktion och design. Huset har stora panoramafönster, genomtänkt planlösning, extra invändig ljudisolering och utökad in- och utvändig belysning. Planlösningen fördelar sig på 168,4 m² med gott om plats för både egen tid och umgänge. I det stora vardagsrummet på hela 43,7 m² rymmer du såväl en gedigen soffgrupp som matplats. Det är en perfekt yta för stora sällskap, julfirande eller barnkalas och alla får plats. Köket ligger delvis öppet mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffan. På det nedre våningsplanet finns även en fullt utrustad tvättstuga samt toalett. Trappan till övervåningen är försedd med trappbelysning längs hela vägen. När du kommer upp till andra våningsplanet så möts du av ett trevligt allrum som är omgivet av 4 sovrum. Här finns även ett badrum samt klädkammare.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA51JRLQF69QN8HM945995000 kr