Lärkvägen 6
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Lärkvägen 6
Sunnersta, Uppsala

7 rum, 226 kvm
Utgångspris: 7 750 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Mycket fin och rymlig familjevilla i Sunnersta

Välkommen till denna fina och högt belägna familjevilla på lugna och attraktiva Lärkvägen i Sunnersta. Här bor ni i ett tilltalande och välskött hus med skönt ljusinsläpp och ljus färgsättning. Boytan är på 226 kvm, fördelat på 7 rum i två plan, vilket ger huset både rejäla sällskapsytor och gott om sovrum. Nuvarande ägare har sedan 2010 ombesörjt en mycket smakfull renovering av huset såsom ytskikt, samtliga fönster och dörrar samt kök och badrum. Även installation av bergvärme med golvvärme på båda plan och installation av till- och frånluftsventilation.

På baksidan av huset finner ni ett magnifikt trädäck om ca 150 kvm. Det är byggt i flera nivåer med praktiska sittbänkar och ett infällt spabad och här får ni sol från morgon till kväll. Lättskött och karaktärsrik trädgårdstomt med mindre gräsytor, berg i dagen, vissa planteringar och stenlagda gångar. Tomten är upphöjd och det, tillsammans med det fina planket som omgärdar tomten, gör den privat och insynsskyddad. Bilen parkerar ni i det fristående och varmbonade enbilsgaraget. På den asfalterade uppfarten finns plats för ytterligare fyra bilar.

Planlösningen på entréplanet ger er entréhall med förvaring, gäst-WC, kök med rostfria vitvaror och matplats vid bardisk, badrum med dusch samt tvättstuga med utgång till baksidan. Vidare får ni här tre sovrum och vardagsrum med täljstenskamin och utgång till trädgården. På övre plan finns det ett rejält allrum med synliga takstolar och två takkupor, badrum med dusch och två sovrum.

Ni bor här med ett härligt naturnära läge med gångavstånd till Ekoln och bad vid Sunnerstabadet. Möjlighet till båtplats vid Skarholmen. För den idrottsintresserade finns det bl.a. fotbollsplaner, tennisbanor och motionsspår i omgivningarna. Vintertid ges möjlighet till skridsko- och längdskidåkning samt även utförsåkning i Sunnerstabacken. Bra bussförbindelser till city och pendlarläge med bil mot Stockholm. Mycket flexibelt tillträde. Fiberansluten fastighet.

Tidsbokade visningar kommer att hållas den 23:e och 25:e augusti. Kontakta fastighetsmäklare Mattias Forsberg på [email protected] för bokning av din visningstid.

Utgångspris:
7 750 000 kr eller enligt ök
Typ
Friliggande villa
Rum
7 rum
Boarea
226 kvm
Tomtarea
849 kvm
Byggår
1977

Planritning, bild 1 av 2

Lärkvägen 6 - Planritning
Lärkvägen 6 - Planritning
Lärkvägen 6 - Planritning
Lärkvägen 6 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 23 aug

Tidsbokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

tisdag, 25 aug

Tidsbokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

MÄKLARE

Mattias Forsberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan HALL med klinker- och parkettgolv, ljust målade väggar, en rymlig garderob med skjutdörrar och förråd under trappen. GÄST-WC med klinkergolv, kakel på väggarna, WC, handfat och ett fönster. Rymligt KÖK med parkettgolv, ljust målade väggar och vita köksluckor och lådor. Utrustat med rostfria vitvaror såsom induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Här får ni även gott om förvaringsskåp och en mindre matplats vid bardisken. Renoverades år 2010. VARDAGSRUM, i vinkel, med parkettgolv, ljust målade väggar och en gedigen täljstenskamin. Här får ni bl a fönster i tre väderstreck, utgång till trädgården och en rejäl matplats intill köket. TVÄTTSTUGA med klinkergolv, kakel på väggarna och utgång till trädäcket. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho och en garderob. SOVRUM med parkettgolv, ljust målade väggar och två garderober. SOVRUM med parkettgolv, ljust målade väggar med en tapetserad fondvägg och en klädkammare. SOVRUM med parkettgolv, målade väggar och två garderober. BADRUM med sjösten på golv och väggar, ett fönster och infällda spotlights i taket. Utrustat med duschkabin, dubbeltvättställ med kommod, WC och ett väggskåp. Övre plan ALLRUM med parkettgolv, ljust målade väggar och vitmålad träpanel i snedtaket. Här får ni även delvis synliga takstolar och ett fint ljusinsläpp via bl a de två takkuporna. BADRUM med mörkare mosaik på golvet, vitkaklade väggar och ett takfönster. Utrustat med dusch med skjutdörr, dubbeltvättställ med kommod, två handdukstorkar, WC och infällda spotlights i taket. SOVRUM med parkettgolv, målade väggar och två dubbelgarderober med skjutdörrar. SOVRUM med parkettgolv, målade väggar och två garderober.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Sunnersta 91:2

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1977

  Byggnadstyp

  1 ½ plan

  Övriga byggnader

  Rymligt och välbyggt förråd/redskapsbod i anslutning till trädäcket.

  Uppvärmning

  Bergvärme med vattenburen golvvärme på båda plan.

  Grund

  Betongplatta

  Fasad

  Mexitegel och träpanel

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3-glas

  Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft med återvinning

  Storlek

  Boarea

  226 kvm

  Antal rum

  7 rum, varav 5 sovrum

  Tomtarea

  849 kvm

  Areauppgifter enligt mätning utförd av Värderingsinstitutet.

  Multimedia

  Bredband

  Fiberansluten fastighet

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2010-06-01

  Energiförbrukning

  161 kWh/m² år

  Tomt

  Tomtarea

  849 kvm

  Övrigt tomt

  Lättskött och karaktärsrik trädgårdstomt med mindre gräsytor, berg i dagen, vissa planteringar och stenlagda gångar. Det fina planket omgärdar tomten och gör den privat och insynsskyddad.

  Uteplats

  På baksidan av huset finner ni ett magnifikt trädäck om ca 150 kvm. Det är byggt i flera nivåer med praktiska sittbänkar och ett infällt spabad. Här nås ni av solens strålar från morgon till kväll vilket gör det optimalt för kalas och middagar.

  Parkering

  Fristående och varmbonat enbilsgarage. På den asfalterade uppfarten finns plats för ytterligare fyra bilar.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  35595 kr/år

  Sotning

  250 kr/år

  Försäkring

  8294 kr/år

  Renhållning

  1800 kr/år

  Vatten och avlopp

  4128 kr/år

  Totalt

  50067 kr/år

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  4 620 000 kr

  Byggnadsvärde

  3 162 000 kr

  Markvärde

  1 458 000 kr

  Värdeår

  1977

  Pantbrev

  Det finns 12 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 526 970 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Last: Officialservitut Väg, 0380-18/C22.1

  Planbestämmelser

  Stadsplan Tomtindelning

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Mattias Forsberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 23 aug

Tidsbokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

tisdag, 25 aug

Tidsbokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Lärkvägen 6, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna fina och högt belägna familjevilla på lugna och attraktiva Lärkvägen i Sunnersta. Här bor ni i ett tilltalande och välskött hus med skönt ljusinsläpp och ljus färgsättning. Boytan är på 226 kvm, fördelat på 7 rum i två plan, vilket ger huset både rejäla sällskapsytor och gott om sovrum. Nuvarande ägare har sedan 2010 ombesörjt en mycket smakfull renovering av huset såsom ytskikt, samtliga fönster och dörrar samt kök och badrum. Även installation av bergvärme med golvvärme på båda plan och installation av till- och frånluftsventilation. På baksidan av huset finner ni ett magnifikt trädäck om ca 150 kvm. Det är byggt i flera nivåer med praktiska sittbänkar och ett infällt spabad och här får ni sol från morgon till kväll. Lättskött och karaktärsrik trädgårdstomt med mindre gräsytor, berg i dagen, vissa planteringar och stenlagda gångar. Tomten är upphöjd och det, tillsammans med det fina planket som omgärdar tomten, gör den privat och insynsskyddad. Bilen parkerar ni i det fristående och varmbonade enbilsgaraget. På den asfalterade uppfarten finns plats för ytterligare fyra bilar. Planlösningen på entréplanet ger er entréhall med förvaring, gäst-WC, kök med rostfria vitvaror och matplats vid bardisk, badrum med dusch samt tvättstuga med utgång till baksidan. Vidare får ni här tre sovrum och vardagsrum med täljstenskamin och utgång till trädgården. På övre plan finns det ett rejält allrum med synliga takstolar och två takkupor, badrum med dusch och två sovrum. Ni bor här med ett härligt naturnära läge med gångavstånd till Ekoln och bad vid Sunnerstabadet. Möjlighet till båtplats vid Skarholmen. För den idrottsintresserade finns det bl.a. fotbollsplaner, tennisbanor och motionsspår i omgivningarna. Vintertid ges möjlighet till skridsko- och längdskidåkning samt även utförsåkning i Sunnerstabacken. Bra bussförbindelser till city och pendlarläge med bil mot Stockholm. Mycket flexibelt tillträde. Fiberansluten fastighet. Tidsbokade visningar kommer att hållas den 23:e och 25:e augusti. Kontakta fastighetsmäklare Mattias Forsberg på [email protected] för bokning av din visningstid.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA51BBB6SCR6O9P4B47750000 kr