Svankärrsvägen 17B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Svankärrsvägen 17B
Sunnersta, Uppsala

6 rum, 109 kvm
Utgångspris: 5 350 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välkommen hem till din nästa bostad!

Välkommen till Svankärrsvägen 17 B, ett mycket välunderhållet och fräscht renoverat kedjehus med bergvärme i 2-plan om ca 218 kvm. Här erbjuds generösa sällskapsutrymmen med stort vardagsrum och allrum. Trevligt kök, badrum med badkar, vardagsrum samt 2 sovrum på entréplanet. Källarplanet erbjuder stort allrum, 2 sovrum, ett fräscht badrum med bastu samt tvättstuga. Huset passar perfekt för den stora familjen eller familjen som vill ha stora utrymmen.

Fin altan i vinkel där ni kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Tomten är insynsskyddad med sina gröna rum i trädgården samt baksidan som vetter mot Svankärrsparken med lekplats och grönytor där barnen kan leka fritt utan biltrafik i närheten. Bilarna förvarar ni i garaget eller på den asfalterade uppfarten.

===Sunnersta===
Sunnersta erbjuder lugna och idylliska villakvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Busshållplats och två förskolor och skolan ligger dessutom mycket nära huset.
Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.
Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris.

Utgångspris:
5 350 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
6 rum
Boarea
109 kvm
Biarea
109 kvm
Tomtarea
543 kvm
Byggår
1972

Planritning, bild 1 av 2

Svankärrsvägen 17B - Planritning
Källarplan
Svankärrsvägen 17B - Planritning
Entréplan
Svankärrsvägen 17B - Planritning
Källarplan
Svankärrsvägen 17B - Planritning
Entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 31 maj

14:30-15:30

Välkommen på visning! Kom ihåg att anmäla dig till visningen.

måndag, 1 jun

18:00-18:45

Välkommen på visning! Kom ihåg att anmäla dig till visningen.

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  ===Entréplan===

  Hall

  Praktisk hall med plats för ytterkläder och skor. Klinkergolv samt målade väggar.

  Kök

  Snyggt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Vita köksluckor och bänkskiva i sten. Vita kakelplattor vid stänkytan. Trestavigt ekparkettgolv samt målade väggar. Köksö med förvaring under samt sittplatser runtom. Vitvaror: Kyl (2013), frys (2013), induktionshäll, fläkt, diskmaskin (2013), inbyggnads ugn och mikro (2009).

  Vardagsrum med matplats

  Stort vardagsrum med murad öppen spis som förutom extra värme även höjer mysfaktorn i huset. Plats för soffgruppen och annan möbel. På andra sidan av öppna spisen finns stor ytan för matplatsen som inrymmer plats för 6-8 personer. Trestavigt ekparkettgolv samt målade väggar. Utgång till den fantastiska trädgården.

  Badrum

  Fräscht badrum med badkar, vägghängd WC, handfat med kommod samt spegel. Gråa klinkerplattor samt vita kakelplattor.

  Sovrum ett

  Större sovrummet som kan delas av till 2. Uppbyggd sängvägg med klädförvaring bakom. Tapetserad fondvägg, resten målade väggar. Trestavigt ekparkett.

  Sovrum två

  Sovrum med tapetserad fondvägg samt resten målade väggar . Garderob för klädförvaring. Trestavigt ekparkett.

  Förråd

  Förvaring för kläder eller annat i förråd/ klädkammare på entréplan.

  ===Källarplan===

  Allrum

  Luftigt allrum/ TV-rum med utgång till trädgården. Plats för både soffgruppen och yta för lek. Delvis tapetserade väggar, resten målade väggar. Trestavigt ekparkettgolv.

  Sovrum tre

  Sovrum tre med tapetserade väggar. Trestavigt ekparkettgolv.

  Sovrum fyra

  Sovrum tre med tapetserade och målade väggar. Trestavigt ekparkettgolv.

  Badrum

  Fräscht badrum med duschhörna, vägghängd WC, handfat med kommod samt spegel. Gråa klinkerplattor samt vita kakelplattor. Trevlig bastu med två sitthöjder.

  Tvättstuga

  Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, tvättho samt skåp för extra förvaring. Bergvärmepump. klinkergolv samt målade väggar.

  Förråd

  Två förråd i källarplan för extra förvaring.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Sunnersta 180:14

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1972

  Byggnadstyp

  1 plans kedjehus med källarplan

  Renoveringar

  Uppvärmning

  Bergvärme, braskamin

  Fasad

  Mexitegel, träpanel

  Tak

  Tjärpapp

  Fönster

  3-glasfönster

  Storlek

  Boarea

  109 kvm

  Antal rum

  6 rum, varav 4 sovrum

  Tomtarea

  543 kvm

  Biarea

  109 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  Bredband

  ADSL

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-05-20

  Energiklass

  C

  Tomt

  Tomtarea

  543 kvm

  Övrigt tomt

  Gröna rum i gröna rummet! Fantastik tomt med fruktträd såsom 2 äppelträd samt 1 körsbärsträd. Fläderbuskar, hallon och jordgubbar. Härliga magnoliaträd och japansk lönn. Flera perenner såsom höstanemon, vita löjtnantshjärtan, funkia m.m.

  Uteplats

  Altan byggt i vinkel för att njuta av solen hela dagen och kvällen.

  Parkering

  Plats för bilen i garaget eller på den asfalterade uppfarten.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  21000 kr/år

  Försäkring

  6400 kr/år

  Vatten och avlopp

  4500 kr/år

  Totalt

  31900 kr/år

  Kommentar

  VA inkluderar även kostnaden för vattenförbrukningen

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  3 506 000 kr

  Byggnadsvärde

  1 917 000 kr

  Markvärde

  1 589 000 kr

  Värdeår

  1972

  Pantbrev

  Det finns 18 uttagna pantbrev om sammanlagt 3 871 673 kr

  Servitut

  Planbestämmelser

  Stadsplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 31 maj

14:30-15:30

Välkommen på visning! Kom ihåg att anmäla dig till visningen.

måndag, 1 jun

18:00-18:45

Välkommen på visning! Kom ihåg att anmäla dig till visningen.

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Svankärrsvägen 17B, UppsalaBostadsbildVälkommen till Svankärrsvägen 17 B, ett mycket välunderhållet och fräscht renoverat kedjehus med bergvärme i 2-plan om ca 218 kvm. Här erbjuds generösa sällskapsutrymmen med stort vardagsrum och allrum. Trevligt kök, badrum med badkar, vardagsrum samt 2 sovrum på entréplanet. Källarplanet erbjuder stort allrum, 2 sovrum, ett fräscht badrum med bastu samt tvättstuga. Huset passar perfekt för den stora familjen eller familjen som vill ha stora utrymmen. Fin altan i vinkel där ni kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Tomten är insynsskyddad med sina gröna rum i trädgården samt baksidan som vetter mot Svankärrsparken med lekplats och grönytor där barnen kan leka fritt utan biltrafik i närheten. Bilarna förvarar ni i garaget eller på den asfalterade uppfarten. ===Sunnersta=== Sunnersta erbjuder lugna och idylliska villakvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Busshållplats och två förskolor och skolan ligger dessutom mycket nära huset. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris. https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA51932AJEM411IFOS5350000 kr