Rasbo-hammarby 71B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Rasbo-hammarby 71B
, UPPSALA

5 rum, 124 kvm
Utgångspris: 3 980 000 kr (beräknat pris)
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Lantligt belägen villatomt som skall bebyggas av Trivselhus/Movehome. Husförslaget gäller för byggnation av Move # 104 och i det beräknade priset ingår kostnaden för tomt, husentreprenad enligt specifikation från husleverantör, bygglov, kvalitetsansvarig, anslutning till VA, el-anslutning och markarbete enligt beskrivning från husleverantör. Obs! Möjlighet finns att välja annan husmodell från Movehome eller Trivselhus.

Move # 104 är ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen. Öppen planlösning där vardagsrum/matplats är hela 9,3 meter långt och har fint glasparti mot uteplatsen. Allrummet är bra placerat i vinkeldelen och ett fjärde sovrum formas enkelt av en del av allrummet genom tillvalet Extra rum.

För mer information kring husentreprenaden kontakta Movehomes säljare Conny Löfgren på tel. 070-5264939 alt e-post: [email protected].

OBS! Färgsättning enligt förhandsbesked är rött taktegel och fasadfärg som passar in i landskapsbilden, bilderna är endast illustrationer för husmodellen. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson för fast pris 800 000 kr. Köparen tecknar separat entréprenadavtal med Movehome eller Trivselhus.

Utgångspris:
3 980 000 kr (beräknat pris)
Typ
Friliggande villa
Rum
5 rum
Boarea
124 kvm
Tomtarea
1655 kvm
Byggår
2021

Planritning, bild 1 av 3

Rasbo-hammarby 71B - Planritning
Alt planlösning, extra rum
Rasbo-hammarby 71B - Planritning
Rasbo-hammarby 71B - Planritning
Rasbo-hammarby 71B - Planritning
Alt planlösning, extra rum
Rasbo-hammarby 71B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Rasbo-Hammarby 1:77

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2021

  Byggnadstyp

  1 plan

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Grund

  Modern betongplatta på mark, vattenburen golvvärme

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Takpannor

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Storlek

  Boarea

  124 kvm

  Antal rum

  5 rum, varav 3 sovrum

  Tomtarea

  1655 kvm

  Areauppgifter enligt ritning/husleverantör

  Tomt

  Tomtarea

  1655 kvm

  Vatten och avlopp

  Eget vatten och blivande gemensamt avlopp

 • Driftskostnad

 • Ekonomi

  Taxering

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Det finns inga uttagna pantbrev

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Rasbo-Hammarby GA:9, Blivande gemensamhetsanläggning för avlopp

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Rasbo-hammarby 71B, UPPSALABostadsbildLantligt belägen villatomt som skall bebyggas av Trivselhus/Movehome. Husförslaget gäller för byggnation av Move # 104 och i det beräknade priset ingår kostnaden för tomt, husentreprenad enligt specifikation från husleverantör, bygglov, kvalitetsansvarig, anslutning till VA, el-anslutning och markarbete enligt beskrivning från husleverantör. Obs! Möjlighet finns att välja annan husmodell från Movehome eller Trivselhus. Move # 104 är ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen. Öppen planlösning där vardagsrum/matplats är hela 9,3 meter långt och har fint glasparti mot uteplatsen. Allrummet är bra placerat i vinkeldelen och ett fjärde sovrum formas enkelt av en del av allrummet genom tillvalet Extra rum. För mer information kring husentreprenaden kontakta Movehomes säljare Conny Löfgren på tel. 070-5264939 alt e-post: [email protected] OBS! Färgsättning enligt förhandsbesked är rött taktegel och fasadfärg som passar in i landskapsbilden, bilderna är endast illustrationer för husmodellen. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson för fast pris 800 000 kr. Köparen tecknar separat entréprenadavtal med Movehome eller Trivselhus.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA50TQPSOA6PHK9BC53980000 kr