Cumulusvägen 51
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Cumulusvägen 51
Fullerö, Storvreta

6 rum, 138 kvm
Utgångspris: 4 995 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Varmt välkommen till kvarteret Stensvalan i Fullerö Hage!

Mycket trevligt och väldisponerat Myresjöhus som fått sin inspiration från 30-talets strama funkisarkitektur. Detta hus är smakfullt inrett och har fina sällskapsutrymmen. Stor härlig altan och lättskött trädgårdstomt som angränsar mot blivande Solparken.

Planlösningen erbjuder entréplan med genomgående golvvärme, här finns välkomnande hall, duschrum med kakel och klinker, stilrent HTH-kök med öppet planlösning mot vardagsrum som har utgång till altanen, tvättstuga med groventré. På övre plan finns allrum, fyra bra sovrum varav ett idag är inredd som en härlig "Walk in Closet", snyggt badrum med badkar och komfortgolvvärme.

Mitt i landets mest expansiva region, mellan stad och land byggs Fullerö Hage. En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grön- och strövområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga.

Etapp 1 består av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster har det byggts 180 lägenheter i fyravåningshus. Det finns både hyresrätter och bostadsrätter. Därutöver har det byggs ca 80 villor, 40 radhus och 60 lägenheter i tvåvåningshus längre in i området. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, finns en förskola med 144 platser som ligger i direkt anslutning till den planerade parken och skogen. I återstoden av etapp 1 är det planerat att byggas ytterligare ca 30 villor och 120 radhus. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 100 bostäder i form av lägenheter. Här är det även planerat för en skola och ytterligare en förskola.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. För mer info om området besök gärna www.fullerohage.se.

Utgångspris:
4 995 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
6 rum
Boarea
138 kvm
Tomtarea
602 kvm
Byggår
2018

Planritning, bild 1 av 2

Cumulusvägen 51 - Planritning
Cumulusvägen 51 - Planritning
Cumulusvägen 51 - Planritning
Cumulusvägen 51 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Försäljningschef Nyproduktion

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉPLAN (Genomgående golvvärme) Hall med klinkergolv och ljust målade väggar. Plats för ytterkläder och skor. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns fönster, toalett, badrumsspegel, dusch och handfat med kommod. Trivsamt och stilrent HTH-kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, integrerad kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar med fondvägg. Utgång till altan. Tvättstuga med klinkergolv och ljust målad väv. Här finns groventré, arbetsbänk med tvättho, tvättmaskin, torktumlare, frånluftsvärmepanna (NIBE 750), garderob och städskåp. ÖVRE PLAN Allrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Stort sovrum (14 kvm) med parkettgolv och ljust målade väggar med fondvägg. Sovrum (9,1 kvm) som idag nyttjas som "Walk in Closet". Parkettgolv och rosa väggar. Sovrum (10,5 kvm) med parkettgolv och ljust målade väggar. Garderob. Sovrum (8,9 kvm) med parkettgolv och ljust målade väggar med fondvägg. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Här finns fönster, toalett, badrumsskåp med spegel, badkar, handdukstork och handfat med kommod.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Fullerö 63:18

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2018

  Byggnadstyp

  2 plan

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump, vattenburet golvvärme på bv och radiatorer uppe

  Grund

  Modern betongplatta på mark, vattenburen golvvärme

  Fasad

  Liggande träpanel

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

  Övrigt

  Larm finns via Verisure.

  Storlek

  Boarea

  138 kvm

  Antal rum

  6 rum, varav 4 sovrum

  Tomtarea

  602 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  TV

  Fiber via Ip-Only

  Bredband

  Fiber via Ip-Only

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiklass

  C

  Tomt

  Tomtarea

  602 kvm

  Övrigt tomt

  Lättskött tomt med gräsmatta och häck.

  Uteplats

  Stort altan i i vinkel runt huset.

  Parkering

  Plats på grusad uppfart.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  Uppvärmning

  19737 kr/år

  Försäkring

  5220 kr/år

  Samfällighet

  2500 kr/år

  Renhållning

  1840 kr/år

  Vatten och avlopp

  4616 kr/år

  Totalt

  33913 kr/år

  Kostnaden avser 3 personer i hushållet

  Kommentar

  I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsel.

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2019

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  3 291 000 kr

  Byggnadsvärde

  2 514 000 kr

  Markvärde

  777 000 kr

  Värdeår

  2018

  Pantbrev

  Det finns 1 uttagna pantbrev om sammanlagt 4 313 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:69 (Föreningsnamn: STENSVALANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING; ändamål: VÄG) Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:70 (Föreningsnamn: STENSVALANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING; ändamål: NATUROMRÅDE) Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:71 (Föreningsnamn: STENSVALANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING; ändamål: VA-LEDNINGAR)

  Planbestämmelser

  Detaljplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Försäljningschef Nyproduktion

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Cumulusvägen 51, StorvretaBostadsbildMycket trevligt och väldisponerat Myresjöhus som fått sin inspiration från 30-talets strama funkisarkitektur. Detta hus är smakfullt inrett och har fina sällskapsutrymmen. Stor härlig altan och lättskött trädgårdstomt som angränsar mot blivande Solparken. Planlösningen erbjuder entréplan med genomgående golvvärme, här finns välkomnande hall, duschrum med kakel och klinker, stilrent HTH-kök med öppet planlösning mot vardagsrum som har utgång till altanen, tvättstuga med groventré. På övre plan finns allrum, fyra bra sovrum varav ett idag är inredd som en härlig "Walk in Closet", snyggt badrum med badkar och komfortgolvvärme. Mitt i landets mest expansiva region, mellan stad och land byggs Fullerö Hage. En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grön- och strövområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga. Etapp 1 består av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster har det byggts 180 lägenheter i fyravåningshus. Det finns både hyresrätter och bostadsrätter. Därutöver har det byggs ca 80 villor, 40 radhus och 60 lägenheter i tvåvåningshus längre in i området. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, finns en förskola med 144 platser som ligger i direkt anslutning till den planerade parken och skogen. I återstoden av etapp 1 är det planerat att byggas ytterligare ca 30 villor och 120 radhus. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 100 bostäder i form av lägenheter. Här är det även planerat för en skola och ytterligare en förskola. Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. För mer info om området besök gärna www.fullerohage.se.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA50ORF4FLNQ3HHF1P4995000 kr