Vangsbyvägen 188
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Vangsbyvägen 188
Vänge, Vänge

9 rum, boarea 197 kvm, biarea 3 kvm
Utgångspris: 4 350 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerad villa för den stora familjen! Många sovrum, stora sociala utrymmen samt uthyrningsdel!

Välplanerad och smakfullt inredd villa med plats för den stora familjen som gillar ett lugnt läge men med närhet till skola, service och goda kommunikationer! Komplett uthyrningsdel med separat ingång och parkering utanför dörren.

Med kort pendlingsavstånd till Uppsala i populära och barnvänliga Vänge hittar du detta välbyggda hus från 2016. Mycket genomtänkt hus med stora sällskapsytor, tre badrum och många sovrum. Öppen planlösning präglar entréplanet och altaner på både framsida och baksida gör att du enkelt kan njuta av solens alla timmar. Hela huset har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar, massiva innerdörrar och byggskivor bakom gips i samtliga innerväggar vilket möjliggör enkel upphängning och bättre ljudisolering.

För den som drastiskt vill sänka sina boendekostnader finns här en perfekt uthyrningsdel! Den har egen ingång, badrum med dusch och plats för tvättmaskin, välutrustat kök och ett rejält sovrum med förvaring. Dessutom med parkering alldeles utanför ytterdörren och uteplats mot baksidan.

Trevlig och lättskött tomt inne i samhället som karakteriseras av blandade hustyper och många barnfamiljer. Gång och cykelavstånd till buss. Förskola och skola i Vänge upp till årskurs 6. Minilivs/Postombud med generösa öppettider vid infarten till Vänge, och på mindre än 10 minuter tar ni er till Stenhagen med bl.a. Ica Maxi, Willys, Systembolaget och flertalet andra butiker.

Utgångspris:
4 350 000 kr eller enligt ök
Typ
Friliggande villa
Rum
9 rum
Boarea
197 kvm
Biarea
3 kvm
Tomtarea
956 kvm
Byggår
2016

Planritning, bild 1 av 2

Vangsbyvägen 188 - Planritning
Övre plan
Vangsbyvägen 188 - Planritning
Entréplan
Vangsbyvägen 188 - Planritning
Övre plan
Vangsbyvägen 188 - Planritning
Entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan: -- Välkomnade hall med ljusa väggar och ett snyggt klinkergolv för att klara blöta skor och kläder. Här finns god plats för förvaring och under trappen till övervåningen finns ett extra förråd. -- Stilrent kök med gott om förvaring bakom vita skåpluckor och bra arbetsytor på bänkskiva i laminat. Här finns spishäll, ugn, fläkt, micro, ugn och diskmaskin. Härlig kontakt med vardagsrummet och med en stor matplats för 8-10 personer blir detta den naturliga samlingsplatsen i huset. -- Öppet och ljust vardagsrum med en naturlig plats för tv och plats för stor soffgrupp. Här finns utgång till stor altan med eftermiddags- och kvällssol. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och ingång till separat klädkammare (där luckan till krypgrunden finns). -- Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Badrum med snygg mörk våtrumsmatta och våtrumsskivor i vitt. Här finns badkar, handfat med kommod, belyst badrumsskåp, wc-skåp samt infällda, dimbara spotlights. -- Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt tvättställ och förvaring. Här står också värmepannan, vattenavhärdaren och mediaskåpet. -- Uthyrningsdel: Separat uthyrningsdel på ca 30 kvm. Här finns egen ingång och även utgång till egen uteplats i nordväst. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt och diskho. Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även ett snyggt badrum med klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. Duschhörna med vikväggar, handfat med kommod, wc samt spegel. Infällda, dimbara spotlights. Övervåning: -- Allrum med perfekt utrymme för ett extra tv-rum. Ekparkettgolv och ljusa väggar samt förvaring i ett förråd. Härifrån nås husets stora balkong, som även den har kvällssol. -- Badrum med klinkergolv med komfortvärme (el) och kaklade väggar. Dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegel. -- Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Här finns smart inbyggd förvaring. Rymmer säng och har plats för lek och skrivbord. -- Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Här finns smart inbyggd förvaring. Rymmer säng och har plats för lek och skrivbord. -- Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Säng, platsbyggd garderob och plats för ytterligare förvaring eller skrivbord. -- Gästrum med två enkelsängar smart placerade mellan takstolarna.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Vangsby 3:2

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2016

  Byggnadstyp

  1 ½ plan

  Uppvärmning

  El - frånluftsvärmepump

  Grund

  Krypgrund

  Fasad

  Trä

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Tegel

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

  Storlek

  Boarea

  197 kvm

  Antal rum

  9 rum, varav 7 sovrum

  Tomtarea

  956 kvm

  Biarea

  3 kvm

  Areauppgifter enligt uppmätning

  Multimedia

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber. LAN-kabel dragen till flera av husets utrymmen, bl.a. allrummen och uthyrningsdelen.

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2017-03-28

  Energiklass

  C

  Tomt

  Tomtarea

  956 kvm

  Uteplats

  Stor altan med eftermiddags- och kvällssol.

  Parkering

  Plats för flera bilar på uppfarten på husets framsida.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  25600 kr/år

  Försäkring

  6600 kr/år

  Samfällighet

  600 kr/år

  Renhållning

  1800 kr/år

  Vatten och avlopp

  7000 kr/år

  Totalt

  41600 kr/år

  Kommentar

  Kostnad för el omfattar både hushållsel och uppvärmning. I huset bor växelvis 3-7 personer.

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  4 074 000 kr

  Byggnadsvärde

  3 310 000 kr

  Markvärde

  764 000 kr

  Värdeår

  2016

  Pantbrev

  Det finns 3 uttagna pantbrev om sammanlagt 3 217 405 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vangsby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vangsby GA:4 Last: Avtalsservitut: Vattenledning, D201600081101:1.1

  Planbestämmelser

  Vattenskyddsområde

  Planbestämmelser

  Avtalsservitut D-2016-00081101:1

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Vangsbyvägen 188, VängeBostadsbildVälplanerad och smakfullt inredd villa med plats för den stora familjen som gillar ett lugnt läge men med närhet till skola, service och goda kommunikationer! Komplett uthyrningsdel med separat ingång och parkering utanför dörren. Med kort pendlingsavstånd till Uppsala i populära och barnvänliga Vänge hittar du detta välbyggda hus från 2016. Mycket genomtänkt hus med stora sällskapsytor, tre badrum och många sovrum. Öppen planlösning präglar entréplanet och altaner på både framsida och baksida gör att du enkelt kan njuta av solens alla timmar. Hela huset har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar, massiva innerdörrar och byggskivor bakom gips i samtliga innerväggar vilket möjliggör enkel upphängning och bättre ljudisolering. För den som drastiskt vill sänka sina boendekostnader finns här en perfekt uthyrningsdel! Den har egen ingång, badrum med dusch och plats för tvättmaskin, välutrustat kök och ett rejält sovrum med förvaring. Dessutom med parkering alldeles utanför ytterdörren och uteplats mot baksidan. Trevlig och lättskött tomt inne i samhället som karakteriseras av blandade hustyper och många barnfamiljer. Gång och cykelavstånd till buss. Förskola och skola i Vänge upp till årskurs 6. Minilivs/Postombud med generösa öppettider vid infarten till Vänge, och på mindre än 10 minuter tar ni er till Stenhagen med bl.a. Ica Maxi, Willys, Systembolaget och flertalet andra butiker. https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA50KL56951PDVBUEH4350000 kr