Bälinge-Svista 5
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Bälinge-Svista 5
Bälinge/Svista, Uppsala

4 rum, 103 kvm
Utgångspris: 4 660 000 kr beräknat pris
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Kompakt och lättplacerat hus med skyddad entré och öppen planlösning

Villatomt med stadsnära läge som skall bebyggas av Trivselhus. Effektivt utformat hus som passar både den lilla barnfamiljen, som paret med utflugna barn. Trevlig exteriör med skyddad entré. Öppen planlösning med köket mot framsidan. Vardagsrummet har ett generöst glasparti ut mot baksidan, som samtidigt ger fin kontakt med köket och köksön.

Husförslaget gäller för byggnation av Stella 103 och i det beräknade priset ingår kostnaden för tomt, husentreprenad enligt specifikation från husleverantör, bygglov, anslutning till VA, el-anslutning enligt beskrivning från husleverantören och grovplanering av tomten. Ingår ej: garage.

Mer information om husförslaget (Stella 103) se under Fakta och fliken bifogade dokument. För mer information kring husentreprenaden kontakta Trivselhus säljare Conny Löfgren på tel. 070-5264939 alt e-post: [email protected].

OBS! Bilderna är illustrationer. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson. Köparen tecknar separat entréprenadavtal med Trivselhus.

Utgångspris:
4 660 000 kr beräknat pris
Typ
Friliggande villa
Rum
4 rum
Boarea
103 kvm
Tomtarea
2022 kvm
Byggår
2020

Planritning, bild 1 av 3

Bälinge-Svista 5 - Planritning
Fastighetskarta
Bälinge-Svista 5 - Planritning
Bälinge-Svista 5 - Planritning
Bälinge-Svista 5 - Planritning
Fastighetskarta
Bälinge-Svista 5 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och kök i öppen planlösning där köket även ansluter till tvättstuga med groventré. Tre sovrum varav det största har klädkammare och tillgång till separat WC. Badrum med dusch (möjlighet att välja till badkar).

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Bälinge-Svista 1:27

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2020

  Byggnadstyp

  1 plan

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump med återvinning

  Grund

  Modern betongplatta på mark, vattenburen golvvärme

  Fasad

  Liggande träpanel (grundmålad)

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Storlek

  Boarea

  103 kvm

  Antal rum

  4 rum, varav 3 sovrum

  Tomtarea

  2022 kvm

  Areauppgifter enligt husleverantör

  Tomt

  Tomtarea

  2022 kvm

  Övrigt tomt

  Grovplanerad

  Vatten och avlopp

  Anslutning till VA ingår i det beräknade priset.

 • Driftskostnad

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  4910 kr/år

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Taxeringsvärde

  491 000 kr

  Markvärde

  491 000 kr

  Det finns inga uttagna pantbrev

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Last: Avtalsservitut: Väg Mm, 0380IM-06/2977.1 Last: Officialservitut Avlopp, 03-90:315.4 Last: Officialservitut Avlopp, 03-BÄL-840.1 Förmån: Officialservitut Väg, 0380-2016/38.1

  Planbestämmelser

  Vattenskyddsområde

  Planbestämmelser

  Avtalsservitut Väg Mm

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Bälinge-Svista 5, UppsalaBostadsbildVillatomt med stadsnära läge som skall bebyggas av Trivselhus. Effektivt utformat hus som passar både den lilla barnfamiljen, som paret med utflugna barn. Trevlig exteriör med skyddad entré. Öppen planlösning med köket mot framsidan. Vardagsrummet har ett generöst glasparti ut mot baksidan, som samtidigt ger fin kontakt med köket och köksön. Husförslaget gäller för byggnation av Stella 103 och i det beräknade priset ingår kostnaden för tomt, husentreprenad enligt specifikation från husleverantör, bygglov, anslutning till VA, el-anslutning enligt beskrivning från husleverantören och grovplanering av tomten. Ingår ej: garage. Mer information om husförslaget (Stella 103) se under Fakta och fliken bifogade dokument. För mer information kring husentreprenaden kontakta Trivselhus säljare Conny Löfgren på tel. 070-5264939 alt e-post: [email protected] OBS! Bilderna är illustrationer. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson. Köparen tecknar separat entréprenadavtal med Trivselhus. https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4V13BUMQAK1O9PML4660000 kr