Vitkålsgatan 14
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Vitkålsgatan 14
Årsta, Uppsala

6 rum, boarea 110 kvm, biarea 110 kvm
Utgångspris: 4 690 000 kr eller högstbjudande
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välplanerat radhus i mycket gott skick! Möjlighet till uthyrningsdel!

Trivsamt radhus i mycket gott skick! Bostadsyta om 110+110 kvm med inredd källare i barnvänligt och attraktivt läge i Årsta. Huset har genomgått löpande renoveringar och ger en fräsch och modern känsla med ljusa ytskikt och luftiga sällskapsytor. Egen garageplats i länga och rymligt förråd på tomten. Fiber finns indraget huset.

Entréplanet ger dig: Välkomnande stor hall med förvaring, modernt och öppet kök med utgång till skyddad uteplats, ljust och lättmöblerat vardagsrum, fyra rymliga sovrum varav det ena med utgång till altan, fint renoverat badrum med dusch samt gäst-Wc. Nedre plan erbjuder stort sällskapsrum/gillestuga, tvättstuga med bastu samt stort förråd.

Uteplatsen på husets framsida har ett insynsskyddat sydvästläge och ger ett välkomnande intryck. Uteplatsen på husets baksida har ett insynsskyddat läge med öppning mot allmänning.

I Årsta bor du med närhet till stadskärnan men på tillräckligt avstånd för att få fina grönområden och lugn och ro när du kommer hem. Här finns flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd och cykelvägar finns det gott om. I Årsta centrum finns omtyckta mataffären Årstahallen och här finns bland annat även vårdcentral, tandläkare, apotek och pizzeria. Service och shopping finns det även gott om i närliggande Gränby centrum och Boländernas stora utbud finns en liten bit bort. Endast ett stenkast bort ligger en 4H-gården. Stadsbussen stannar alldeles i närheten och tar dig ner till centrum för vidare färd om så önskas. För den bilburne är de stora påfarterna
endast ett par minuter bort.

Perfekt boende för barnfamiljen!

Utgångspris:
4 690 000 kr eller högstbjudande
Typ
Radhus
Rum
6 rum
Boarea
110 kvm
Biarea
110 kvm
Tomtarea
291 kvm
Byggår
1975

Planritning, bild 1 av 2

Vitkålsgatan 14 - Planritning
Vitkålsgatan 14 - Planritning
Vitkålsgatan 14 - Planritning
Vitkålsgatan 14 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

12:45-13:45

Välkommen på visning. Anmäl er gärna!

måndag, 10 aug

18:30-19:00

Välkommen på visning. Anmäl er gärna!

MÄKLARE

Emil Haraldsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande hall med klinkergolv och ljusa väggar. Två garderober samt gott om plats för skor och ytterkläder. Modernt kök med ljus inredning som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Utrustat med hel kyl och frys, infälld induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och micro samt integrerad diskmaskin. Klinkergolv och ljusa väggar. Stor matplats intill fönster med plats för 6-8 personer. Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar med en mönstrad fondvägg. Sovrum 1 med parkettgolv och ljusa väggar med en mönstrad fondvägg. Två inbyggda garderober. Utgång härlig altan/tomt i insynsskyddat läge. Sovrum 2 med parkettgolv och ljusa väggar. Sovrum 3 med parkettgolv och ljusa väggar. Används idag som behandlingsrum. Sovrum 4 med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för både säng och arbetsbord. Två inbyggda garderober. Gäst-Wc med klinkergolv och kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med toalett, handfat, badrumsspegel samt väggfast skåp. Renoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med vägghängd toalett, handfat med kommod, vattenburen handdukstork, väggfast skåp samt badrumsskåp med spegel. Nedre plan: Stort sällskapsrum med laminatgolv och ljusa väggar. Stor tvättstuga med bastu, kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin, dusch, diskoho med förvaring under. Stort förråd.

 • Fastigheten

  Typ

  Radhus

  Fastighetsbeteckning

  Årsta 45:7

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1975

  Byggnadstyp

  2 plans radhus

  Uppvärmning

  Fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem

  Grund

  Betong

  Fasad

  Putsade lättbetongelement och träpanel

  Grundmur

  Betong

  Bjälklag

  Lättbetong

  Tak

  Tjärpapp

  Fönster

  3-glasfönster isoler

  Ventilation

  Självdrag

  Storlek

  Boarea

  110 kvm

  Antal rum

  6 rum, varav 4 sovrum

  Tomtarea

  291 kvm

  Biarea

  110 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomt

  Tomtarea

  291 kvm

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  13648 kr/år

  Uppvärmning

  19325 kr/år

  Försäkring

  5833 kr/år

  Samfällighet

  10200 kr/år

  Vatten och avlopp

  6826 kr/år

  Totalt

  55832 kr/år

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  2 931 000 kr

  Byggnadsvärde

  1 643 000 kr

  Markvärde

  1 288 000 kr

  Värdeår

  1975

  Pantbrev

  Det finns 4 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 700 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Årsta GA:6

  Planbestämmelser

  Stadsplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Emil Haraldsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0702-33 62 57

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 9 aug

12:45-13:45

Välkommen på visning. Anmäl er gärna!

måndag, 10 aug

18:30-19:00

Välkommen på visning. Anmäl er gärna!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Vitkålsgatan 14, UppsalaBostadsbildTrivsamt radhus i mycket gott skick! Bostadsyta om 110+110 kvm med inredd källare i barnvänligt och attraktivt läge i Årsta. Huset har genomgått löpande renoveringar och ger en fräsch och modern känsla med ljusa ytskikt och luftiga sällskapsytor. Egen garageplats i länga och rymligt förråd på tomten. Fiber finns indraget huset. Entréplanet ger dig: Välkomnande stor hall med förvaring, modernt och öppet kök med utgång till skyddad uteplats, ljust och lättmöblerat vardagsrum, fyra rymliga sovrum varav det ena med utgång till altan, fint renoverat badrum med dusch samt gäst-Wc. Nedre plan erbjuder stort sällskapsrum/gillestuga, tvättstuga med bastu samt stort förråd. Uteplatsen på husets framsida har ett insynsskyddat sydvästläge och ger ett välkomnande intryck. Uteplatsen på husets baksida har ett insynsskyddat läge med öppning mot allmänning. I Årsta bor du med närhet till stadskärnan men på tillräckligt avstånd för att få fina grönområden och lugn och ro när du kommer hem. Här finns flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd och cykelvägar finns det gott om. I Årsta centrum finns omtyckta mataffären Årstahallen och här finns bland annat även vårdcentral, tandläkare, apotek och pizzeria. Service och shopping finns det även gott om i närliggande Gränby centrum och Boländernas stora utbud finns en liten bit bort. Endast ett stenkast bort ligger en 4H-gården. Stadsbussen stannar alldeles i närheten och tar dig ner till centrum för vidare färd om så önskas. För den bilburne är de stora påfarterna endast ett par minuter bort. Perfekt boende för barnfamiljen!https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4UUQLDMO7E8OLHEV4690000 kr