Malma ringväg 43A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Malma ringväg 43A
Norby, Uppsala

7 rum, boarea 175 kvm, biarea 2 kvm
Utgångspris: 5 495 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Barnvänligt läge i Norby nära naturen - och stadslivet

Funktionellt 1960-talshus i barnvänliga kvarter på lugn återvändsgata. De cirka 175 kvm ger er både generösa ytor och gott om rum. Läget är utmärkt och trädgården vetter mot soligt västläge, där ni kan njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll.

Huset är fördelat på två plan och har en boarea på hela 175 kvm. Här får ni 9 rum och kök, varav 6 möjliga sovrum, tvättstuga, två badrum samt en rymlig hall. Rikligt med förvaringsutrymmen då det finns mängder av garderober samt klädkammare och kattvindar. Bostaden är väl omhändertagen och i äldre bevarad stil. Insynsskyddad trädgårdstomt i bästa solläge. Tomten ger en lättskött gräsmatta, riklig växtlighet samt stenlagda partier. På tomten finns också ett varmförråd på som även skulle kunna nyttjas gästrum/ungdomsdel alternativt för företaget. Eget dubbelgarage i gemensam länga.

Läget är det bästa tänkbara med cykelavstånd till centrum och goda busskommunikationer alldeles in på knuten. Mataffär, flera förskolor och skolor finns på promenadavstånd. För den som vill njuta av naturen finns motionsspår och promenadstråk i närbelägna Hågadalen och Stadsskogen. Området är mycket barnvänligt och inte långt från huset ligger Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekplats "I målarens trädgård" - en oas för barnen. I området ligger också Skivlingsparken med sitt populära utegym.

Utgångspris:
5 495 000 kr eller enligt ök
Typ
Kedjehus
Rum
7 rum
Boarea
175 kvm
Biarea
2 kvm
Tomtarea
253 kvm
Byggår
1965

Planritning, bild 1 av 2

Malma ringväg 43A - Planritning
Malma ringväg 43A - Planritning
Malma ringväg 43A - Planritning
Malma ringväg 43A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 2 maj

12:00-13:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

tisdag, 4 maj

17:00-18:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  -- Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Ljusa väggar och parkettgolv. Fönster vid dörren ger trivsamt ljusinsläpp. -- VARDAGSRUM med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Ljusa väggar och parkettgolv. -- Två ALLRUM/SOVRUM i anslutning till vardagsrummet. Båda med ljusa väggar och parkettgolv. -- WC/DUSCH med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns ett handfat, en wc och en handdukstork. I den inre halldelen finns bra förvaringsutrymme under trappen samt inbyggt städskåp. -- KÖK med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Öppning mot matplatsen i allrummet. Här finns en hällspis, diskmaskin, kyl och frys, båda i fullhöjd samt en fläkt. Diskbänk med två hoar. Fönster som ger bra ljusinsläpp. -- Matplats/allrum med fönster i två väderstreck. Här finns en värmande täljstenskamin. Ljusa väggar och parkettgolv. -- SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns fyra inbyggda garderober. -- TVÄTTSTUGA. Här finns en tvättho och tvättmaskin. Tre fönster som ger bra ljusinsläpp. ÖVERVÅNING -- Här finns ett ALLRUM med parkettgolv. Tre SOVRUM med bra ljusinsläpp. Ett BADRUM med badkar och WC. Vidare finns en klädkammare samt 8 garderober vilket ger rikligt med förvaringsutrymme.

 • Fastigheten

  Typ

  Kedjehus

  Fastighetsbeteckning

  Norby 80:9

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1965

  Byggnadstyp

  1 ½ plans kedjehus

  Renoveringar

  Enligt föregående ägare: 2001 – Renovering av badrum på övre plan. 2003 – Renovering av yttertak (ny papp och nya takpannor) Nuvarande ägare: 2007 – Renovering av toalett och duschrum nedre plan. 2009 – Byte av fjärrvärmeväxlare. 2009 – Installation av braskamin inkl. insatsrör i befintlig skorsten. 2021 – Renovering av förrådstak (ny papp).

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem och kamin

  Grund

  Betongplatta

  Fasad

  Aluminiumplåt och träpanel

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor och plåt

  Fönster

  2-kopplade bågar och 3-glas isolerrutor

  Storlek

  Boarea

  175 kvm

  Antal rum

  7 rum, varav 6 sovrum

  Tomtarea

  253 kvm

  Biarea

  2 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2021-04-15

  Energiklass

  D

  Tomt

  Tomtarea

  253 kvm

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  10192 kr/år

  Uppvärmning

  19908 kr/år

  Sotning

  200 kr/år

  Försäkring

  7470 kr/år

  Samfällighet

  4000 kr/år

  Renhållning

  1253 kr/år

  Vatten och avlopp

  5450 kr/år

  Totalt

  48473 kr/år

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8524 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  3 881 000 kr

  Byggnadsvärde

  2 313 000 kr

  Markvärde

  1 568 000 kr

  Värdeår

  1965

  Pantbrev

  Det finns 10 uttagna pantbrev om sammanlagt 2 030 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Last: Officialservitut Väg, 0380-2/C286.1

  Planbestämmelser

  Stadsplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 2 maj

12:00-13:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

tisdag, 4 maj

17:00-18:00

Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Malma ringväg 43A, UppsalaBostadsbildFunktionellt 1960-talshus i barnvänliga kvarter på lugn återvändsgata. De cirka 175 kvm ger er både generösa ytor och gott om rum. Läget är utmärkt och trädgården vetter mot soligt västläge, där ni kan njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Huset är fördelat på två plan och har en boarea på hela 175 kvm. Här får ni 9 rum och kök, varav 6 möjliga sovrum, tvättstuga, två badrum samt en rymlig hall. Rikligt med förvaringsutrymmen då det finns mängder av garderober samt klädkammare och kattvindar. Bostaden är väl omhändertagen och i äldre bevarad stil. Insynsskyddad trädgårdstomt i bästa solläge. Tomten ger en lättskött gräsmatta, riklig växtlighet samt stenlagda partier. På tomten finns också ett varmförråd på som även skulle kunna nyttjas gästrum/ungdomsdel alternativt för företaget. Eget dubbelgarage i gemensam länga. Läget är det bästa tänkbara med cykelavstånd till centrum och goda busskommunikationer alldeles in på knuten. Mataffär, flera förskolor och skolor finns på promenadavstånd. För den som vill njuta av naturen finns motionsspår och promenadstråk i närbelägna Hågadalen och Stadsskogen. Området är mycket barnvänligt och inte långt från huset ligger Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekplats "I målarens trädgård" - en oas för barnen. I området ligger också Skivlingsparken med sitt populära utegym.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4UUBI550F8JMAHA55495000 kr