Domherrevägen 10B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Domherrevägen 10B
Sunnersta, Uppsala

8 rum, boarea 160 kvm, biarea 140 kvm
Utgångspris: 5 475 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Tilltalande och rymlig villa på solig hörntomt

Välkommen till denna rymliga och välskötta villa som är mycket lugnt belägen på trevlig hörntomt i hjärtat av Sunnersta. Huset är 1,5 plan med källare och har en sammanlagd yta om ca 300 kvm. Här får ni bland annat mycket bra sällskapsytor, gott om sovrum, fräscha duschrum och ljusa färgval. Huset har en altan i soligt söderläge och ett gediget inglasat uterum i anslutning till altanen.

Planlösningen på entréplan ger er entré/hall med plats för ytterkläder, kök med rejäl matplats och utgång till uterummet och matrum med utgång till altanen. Vidare finner ni här ett vardagsrum med ett mycket stort fönsterparti, ett fräscht duschrum och tre sovrum. På övre plan får ni ett allrum med klädkammare, gäst-WC och två sovrum. Källarplanet inrymmer gillestuga med eldstad, dusch med bastu, fullt utrustad tvättstuga, gäst-WC och förråd. I källaren finner du också 1-2 rum som kan användas som sovrum för den som önskar. Från källaren når du även garaget.

Vidbyggt och nyligen renoverat varmgarage med plats för en bil. Uppfart med plats för minst två bilar. Trädgårdstomten med dess ljusa hörnläge har stora gräsytor, vissa planteringar och flera fruktträd. Här finns även en friggebod/redskapsbod. Tomten inramas av en oxbärs- och syrénhäck.

Ni bor här med ett härligt naturnära läge med gångavstånd till Ekoln och bad vid Sunnerstabadet. Möjlighet till båtplats vid Skarholmen. För den idrottsintresserade finns det bl.a. fotbollsplaner, tennisbanor och motionsspår i omgivningarna. Vintertid ges möjlighet till skridsko- och längdskidåkning samt även utförsåkning i Sunnerstabacken. Bra bussförbindelser till city och pendlarläge med bil mot Stockholm. Mycket flexibelt tillträde.

Tidsbokade visningar kommer att hållas i augusti. Anmäl gärna ditt intresse redan nu till fastighetsmäklare Mattias Forsberg [email protected]

Utgångspris:
5 475 000 kr eller enligt ök
Typ
Friliggande villa
Rum
8 rum
Boarea
160 kvm
Biarea
140 kvm
Tomtarea
953 kvm
Byggår
1975

Planritning, bild 1 av 2

Domherrevägen 10B - Planritning
Domherrevägen 10B - Planritning
Domherrevägen 10B - Planritning
Domherrevägen 10B - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

Bokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

tisdag, 18 aug

Bokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

MÄKLARE

Mattias Forsberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan ENTRÉ/HALL med parkettgolv, ljust målade väggar och plats för ytterkläder. KÖK med laminatgolv, ljust målade väggar och ljusa köksluckor och lådor. Utrustat med hällspis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Här får ni även en rejäl matplats och utgång till det inglasade uterummet. MATRUM med parkettgolv, ljust tapetserade väggar och utgång till altanen. VARDAGSRUM med parkettgolv, ljust tapetserade väggar och ett mycket stort fönsterparti. BADRUM med våtrumsmatta, våtrumstapet och fönster. Utrustat med duschkabin, tvättställ med kommod, WC och väggskåp. Renoverades år 2011. 3 st SOVRUM med parkettgolv, ljust tapetserade väggar och garderober. Övre plan ALLRUM med parkettgolv, ljust tapetserade väggar, en klädkammare och en garderob. SOVRUM med trägolv, ljust målade väggar och en förvaringsnisch. GÄST-WC med plastmatta på golv och vägg, WC och handfat. SOVRUM med trägolv, ljust målade väggar med en tapetserad fondvägg samt två garderober. Källarplan GILLESTUGA med parkettgolv, ljusa väggar och en öppen spis med braskasset. RUM, i vinkel med gillestugan, med parkettgolv, ljust målade väggar. TVÄTTSTUGA med klinkergolv och ljusa väggar. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vask, klädkammare och två garderober. Vidare får ni i källaren DUSCH (renoverad 2010) med BASTU samt HOBBYRUM, FÖRRÅDSRUM och GÄST-WC.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Sunnersta 79:30

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1975

  Byggnadstyp

  1 ½ plan med källare

  Renoveringar

  2020 Målat om alla trädetaljer utvändigt. 2019 Ny garageport och ny panel på garaget 2015 Installation av luftvärmepump 2011 Badrum entréplan 2010 Dusch källarplan 2010 Bytt alla avloppsledningar ner till plattan, bytt alla vattenledningar till rör-i-rör. 2010 Uppreglat golv (aluminiumreglar) med ventilation i källaren.

  Uppvärmning

  Direktverkande el, luftvärmepump och öppen spis med braskassett

  Grund

  Betongplatta

  Fasad

  Tegel och träpanel

  Grundmur

  Lättklinker

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Tegelpannor

  Fönster

  2-glasfönster

  Ventilation

  Självdrag

  Storlek

  Boarea

  160 kvm

  Antal rum

  8 rum, varav 5 sovrum

  Tomtarea

  953 kvm

  Biarea

  140 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-06-23

  Energiförbrukning

  114 kWh/m² år

  Tomt

  Tomtarea

  953 kvm

  Övrigt tomt

  Solig och lättskött trädgårdstomt med ett lugnt hörnläge. Här finner ni bland annat stora gräsytor, flera olika fruktträd och bärbuskar samt en oisolerad redskapsbod. Tomten är fint inramad av oxbärshäcken och har även flera planteringar som blommar vid olika tidpunkter.

  Uteplats

  Altan i soligt söderläge mot trädgården. Här får ni även det inglasade uterummet i anslutning till altanen.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  39697 kr/år

  Sotning

  187 kr/år

  Försäkring

  6633 kr/år

  Renhållning

  1812 kr/år

  Vatten och avlopp

  6617 kr/år

  Totalt

  54946 kr/år

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  4 262 000 kr

  Byggnadsvärde

  2 761 000 kr

  Markvärde

  1 501 000 kr

  Värdeår

  1975

  Pantbrev

  Det finns 9 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 717 450 kr

  Servitut

  Planbestämmelser

  Tomtindelning (1974-02-05) Stadsplan (1965-07-29)

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Mattias Forsberg

Ansvarig Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 16 aug

Bokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

tisdag, 18 aug

Bokad visning - ring fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka din tid!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Domherrevägen 10B, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna rymliga och välskötta villa som är mycket lugnt belägen på trevlig hörntomt i hjärtat av Sunnersta. Huset är 1,5 plan med källare och har en sammanlagd yta om ca 300 kvm. Här får ni bland annat mycket bra sällskapsytor, gott om sovrum, fräscha duschrum och ljusa färgval. Huset har en altan i soligt söderläge och ett gediget inglasat uterum i anslutning till altanen. Planlösningen på entréplan ger er entré/hall med plats för ytterkläder, kök med rejäl matplats och utgång till uterummet och matrum med utgång till altanen. Vidare finner ni här ett vardagsrum med ett mycket stort fönsterparti, ett fräscht duschrum och tre sovrum. På övre plan får ni ett allrum med klädkammare, gäst-WC och två sovrum. Källarplanet inrymmer gillestuga med eldstad, dusch med bastu, fullt utrustad tvättstuga, gäst-WC och förråd. I källaren finner du också 1-2 rum som kan användas som sovrum för den som önskar. Från källaren når du även garaget. Vidbyggt och nyligen renoverat varmgarage med plats för en bil. Uppfart med plats för minst två bilar. Trädgårdstomten med dess ljusa hörnläge har stora gräsytor, vissa planteringar och flera fruktträd. Här finns även en friggebod/redskapsbod. Tomten inramas av en oxbärs- och syrénhäck. Ni bor här med ett härligt naturnära läge med gångavstånd till Ekoln och bad vid Sunnerstabadet. Möjlighet till båtplats vid Skarholmen. För den idrottsintresserade finns det bl.a. fotbollsplaner, tennisbanor och motionsspår i omgivningarna. Vintertid ges möjlighet till skridsko- och längdskidåkning samt även utförsåkning i Sunnerstabacken. Bra bussförbindelser till city och pendlarläge med bil mot Stockholm. Mycket flexibelt tillträde. Tidsbokade visningar kommer att hållas i augusti. Anmäl gärna ditt intresse redan nu till fastighetsmäklare Mattias Forsberg [email protected] https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4UAQEA3SV3RUCJ1H5475000 kr