Svartbäcksgatan 48E
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Svartbäcksgatan 48E
Främre Svartbäcken, Uppsala

4 rum, 116 kvm
Utgångspris: 5 990 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Smakfullt renoverat cityradhus i två plan med svårslaget läge nära årummet. Uteplats i sydvästläge!

På Svartbäcksgatan 48 E bor ni i ett centralt läge i Främre Svartbäckens trivsamma kvarter. Radhuset har genomgått en totalrenovering invändigt under 2018 där även planlösningen delvis har ändrats om för att bli mer funktionell. Ljusa och påkostade materialval gör denna bostad enkelt att trivas i och ger känslan av att kliva in i ett helt nyproducerat hem.

Inom samfälligheten har man möjlighet att hyra carportplats för 300 kr/mån och för barnfamiljen finns även en välutrustad lekplats att tillgå. Ni finner radhuset inbäddat i bostadsområdet och med baksida som vetter mot grönområde. Härifrån har man fina gång- och cykelvägar längs Fyrisån som tar er in till city och Resecentrum på 5-10 minuter. Väldisponerad planlösning med generösa sällskapsytor på entréplanet där ni finner totalrenoverat kök med rejäl matplats, ett ljust och väl tilltaget vardagsrum med burspråk och utgång till altandäck, totalrenoverat och helkaklat duschrum, välkomnande och rymlig hall med förvaring i klädkammare. Övre plan erbjuder två sovrum, klädkammare, allrum som med fördel kan disponeras om till ett extra sovrum och ett totalrenoverat badrum med tvättavdelning. Till radhuset hör även ett förråd (i anslutning till entrén.

Här bor du med närhet till skola liksom flera förskolor och närhet natur och skog vid Röborundan med sina skid- och motionsspår. I närheten av fastigheten finner man även "Svartbäckens gröna lunga", den härliga Stiernhielmsparken med grönområden och lekplats. Pendlarläget är mycket bra med både gång och cykelväg ner till närbelägna centrum.

Utgångspris:
5 990 000 kr
Typ
Radhus
Rum
4 rum
Boarea
116 kvm
Tomtarea
143 kvm
Byggår
1985

Planritning, bild 1 av 4

Svartbäcksgatan 48E - Planritning
Svartbäcksgatan 48E - Planritning
Svartbäcksgatan 48E - Planritning
Svartbäcksgatan 48E - Planritning
Svartbäcksgatan 48E - Planritning
Svartbäcksgatan 48E - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  -- Hall med klinkergolv och ljusa väggar. -- Kök med fint golv och ljusa väggar. Påkostat kök från Ballingslöv utrustat med spishäll, ugn, micro, kyl/frys, fläkt och vinkyl. Spotlights i tak. -- Vardagsrum med fint golv och ljusa väggar. Utgång till uteplatsen. -- Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Takdusch, wc, handfat med kommod och handdukstork. Övervåning: -- Stort sovrum med fint golv och ljusa väggar. -- Badrum med tvättavdelning. Klinkergolv och kaklade väggar. -- Allrum perfekt som extra tv-rum. -- Klädkammare som rymmer mycket förvaring. -- Sovrum med fint golv, ljusa väggar och skjutdörrsgarderob.

 • Fastigheten

  Typ

  Radhus

  Fastighetsbeteckning

  Svartbäcken 36:28

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1985

  Byggnadstyp

  2 plans radhus

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Grund

  Betongplatta på mark

  Fasad

  Tegel

  Tak

  Betongpannor

  Storlek

  Boarea

  116 kvm

  Antal rum

  4 rum, varav 2 sovrum

  Tomtarea

  143 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomt

  Tomtarea

  143 kvm

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  8800 kr/år

  Uppvärmning

  6500 kr/år

  Försäkring

  5240 kr/år

  Samfällighet

  4000 kr/år

  Vatten och avlopp

  4920 kr/år

  Totalt

  29460 kr/år

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  3 792 000 kr

  Byggnadsvärde

  1 900 000 kr

  Markvärde

  1 892 000 kr

  Värdeår

  1985

  Pantbrev

  Det finns 5 uttagna pantbrev om sammanlagt 2 500 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Svartbäcken GA:13, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Svartbäcken GA:14, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Svartbäcken GA:8

  Planbestämmelser

  Stadsplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Svartbäcksgatan 48E, UppsalaBostadsbildPå Svartbäcksgatan 48 E bor ni i ett centralt läge i Främre Svartbäckens trivsamma kvarter. Radhuset har genomgått en totalrenovering invändigt under 2018 där även planlösningen delvis har ändrats om för att bli mer funktionell. Ljusa och påkostade materialval gör denna bostad enkelt att trivas i och ger känslan av att kliva in i ett helt nyproducerat hem. Inom samfälligheten har man möjlighet att hyra carportplats för 300 kr/mån och för barnfamiljen finns även en välutrustad lekplats att tillgå. Ni finner radhuset inbäddat i bostadsområdet och med baksida som vetter mot grönområde. Härifrån har man fina gång- och cykelvägar längs Fyrisån som tar er in till city och Resecentrum på 5-10 minuter. Väldisponerad planlösning med generösa sällskapsytor på entréplanet där ni finner totalrenoverat kök med rejäl matplats, ett ljust och väl tilltaget vardagsrum med burspråk och utgång till altandäck, totalrenoverat och helkaklat duschrum, välkomnande och rymlig hall med förvaring i klädkammare. Övre plan erbjuder två sovrum, klädkammare, allrum som med fördel kan disponeras om till ett extra sovrum och ett totalrenoverat badrum med tvättavdelning. Till radhuset hör även ett förråd (i anslutning till entrén. Här bor du med närhet till skola liksom flera förskolor och närhet natur och skog vid Röborundan med sina skid- och motionsspår. I närheten av fastigheten finner man även "Svartbäckens gröna lunga", den härliga Stiernhielmsparken med grönområden och lekplats. Pendlarläget är mycket bra med både gång och cykelväg ner till närbelägna centrum. https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4SRCBGIFD59OBU255990000 kr