Kättslinge 11
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Kättslinge 11
Bälinge / Kättslinge, Bälinge

7 rum, 212 kvm
Utgångspris: 3 595 000 kr eller enligt ök
Slutpris: 4 950 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Välbelägen och stor villa med öppen planlösning och nyligen installerad bergvärme. Två garage!

Välkommen till denna stora och välplanerade villa i idylliskt läge invid vackert åkerlandskap! Jumkils skola med förskola och skola upp till årskurs 5 finns bara drygt 1 km från huset, och skolbuss går alldeles vid tomtgränsen! Tack vare uppvärmning med bergvärme och att huset har moderna fönster från 2015 så är driftskostnaderna låga, trots husets storlek. Husets entréplan har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket skapar en väldigt luftig känsla och utrymme för många gäster. Från vardagsrummet nås den stora altanen, som ligger i bästa sydvästläge och delvis under tak. Utöver det så finns på entréplanet även två sovrum, badrum, förråd samt groventré med tvättstuga. På övre plan finns ett rymligt allrum, mycket stort badrum (renoverat 2013) samt tre bra sovrum varav ett master bedroom med stor klädkammare/walk-in closet.

På tomten finns två garage, varav det vid uppfarten intill huset rymmer en bil och det andra, med separat infart, är ett stort dubbelgarage på ca 80 kvm med plats för 3 bilar. Båda garagen kan hållas uppvärmda under vintertid. Perfekt för den med ett stort bilintresse eller kanske egenföretagaren med behov av arbetsyta och förvaring? På tomten finns även ytterligare en förrådsbyggnad med gott om utrymme för t.ex. trädgårdsmaskiner och redskap.

Trots sitt lantliga läge är det bara 12 minuters bilresa innan man är i stan. Bussförbindelse finns utmed väg 272 bara någon minuts promenad från huset.

Utgångspris:
3 595 000 kr eller enligt ök
Bud
4 950 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
7 rum
Boarea
212 kvm
Tomtarea
3466 kvm
Byggår
1978

Budhistorik

 • BUDGIVARE 5:4 950 000 kr03 mar 18:21
 • BUDGIVARE 6:4 900 000 kr03 mar 18:11
 • BUDGIVARE 5:4 870 000 kr03 mar 18:04
 • BUDGIVARE 6:4 850 000 kr03 mar 17:50
 • BUDGIVARE 5:4 820 000 kr03 mar 17:20
VISA ALLA BUD

Planritning, bild 1 av 2

Kättslinge 11 - Planritning
Övre plan
Kättslinge 11 - Planritning
Entréplan
Kättslinge 11 - Planritning
Övre plan
Kättslinge 11 - Planritning
Entréplan

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  -- Hall: Trivsam hall med plats för avhängning. Plastmatta och tapetserade väggar. -- Kök: Stort kök i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Här finns fullstor kyl och frys, hällspis med ugn, spisfläkt och diskmaskin. Plastmatta och tapetserade väggar. -- Vardagsrum: Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den stora altanen, som ligger i sydvästläge. Parkettgolv och tapetserade väggar. -- Badrum: Renoverat 2007 med plastmatta och våtrumstapet. Här finns duschhörna med vikväggar, wc samt handfat. -- Sovrum 4: Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Nyare ytskikt i form av laminatgolv och tapetserade väggar. Förvaring i flera inbyggda garderober. -- Sovrum: Mindre sovrum/arbetsrum som idag bara används för förvaring. Plastmatta och tapetserade väggar. Förvaring i inbyggda garderober. -- Tvättstuga och groventré: Praktiskt groventré med tvättho med diskbänk, tvättmaskin och torkrumlare. Plastmatta och tapetserade väggar. ÖVRE PLAN -- Allrum: Stort och ljust allrum med bra ljusinsläpp och vacker utsikt genom det stora fönsterpartiet. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i stor klädkammare/dressing room som är inredd med öppna garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkong. -- Sovrum 2: Bra sovrum med plats för säng och t.ex. arbetshörna/skrivbord. Laminatgolv och tapetserade väggar. Förvaring i inbyggda garderober. -- Sovrum 3: Bra sovrum med plats för säng och t.ex. arbetshörna/skrivbord. Plastmatta och tapetserade väggar. Förvaring i inbyggda garderober. -- Badrum: Mycket stort badrum i absolut toppskick, renoverat 2013. Snyggt klinkergolv och kaklade väggar. Här finns stort hörnbadkar med bubbelfunktion, separat dusch, stort handfat med kommod, wc, förvaringsskåp samt handduksvärmare.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Kättslinge 1:4

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1978

  Byggnadstyp

  1½ plans villa

  Renoveringar

  1993 Hela nedervåningen byggdes om med installation av platonmatta över betongplattan med ventilerade golvlister och påkoppling på den mekaniska frånluften 2007 Badrum nere renoverades 2008 Installerades bergvärme 2013 Badrum övre plan helt ombyggt. Även klädkammare intill stora sovrummet på övre plan. 2016/2017 Installation av s.k. frikyla med en konvektor som kyler huset via bergvärmeanläggningen.

  Övriga byggnader

  Stort dubbelgarage med egen infart, med el indraget och möjlighet att hålla uppvärmt, rymmer utan problem 3 bilar. Garage vid husets infart med plats för en bil och möjlighet att hålla uppvärmt. Rejäl förrådsbyggnad med två ordentliga utrymmen för trädgårdsredskap, maskiner och förvaring. Lekstuga.

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Grund

  Platta på mark

  Fasad

  Trä

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Storlek

  Boarea

  212 kvm

  Antal rum

  7 rum, varav 3 sovrum

  Tomtarea

  3466 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  TV

  Fiber finns. Nuvarande ägare använder antenn för tv.

  Bredband

  Fiber

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-02-20

  Energiklass

  D

  Tomt

  Tomtarea

  3466 kvm

  Övrigt tomt

  Stor, uppväxt trädgrådstomt med stora gräsytor, omgivande häck och flera fruktträd. Tomtarea 3 466 m² (friköpt).

  Uteplats

  Stor altan i sydvästläge.

  Parkering

  Två garagebyggnader med plats för totalt 4-5 bilar. Uppvärmning och el finns i båda garagen. Ytterligare plats för flera bilar på uppfart.

  Vatten och avlopp

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp (3-kammarbrunn).

 • Driftskostnad

  El

  26000 kr/år

  Försäkring

  7273 kr/år

  Vägavg/snö

  300 kr/år

  Renhållning

  2154 kr/år

  Vatten och avlopp

  1265 kr/år

  Totalt

  36992 kr/år

  Kostnaden avser 2 personer i hushållet

  Kommentar

  Uppvärmning genom bergvärme är inräknat i kostnaden för el.

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  2 405 000 kr

  Byggnadsvärde

  1 908 000 kr

  Markvärde

  497 000 kr

  Värdeår

  1978

  Pantbrev

  Det finns 6 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 332 100 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Förmån: Avtalsservitut: Vattenbrunn, 03-IM1-93/13959.1

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Martin Jansson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760-50 55 53

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kättslinge 11, BälingeBostadsbildVälkommen till denna stora och välplanerade villa i idylliskt läge invid vackert åkerlandskap! Jumkils skola med förskola och skola upp till årskurs 5 finns bara drygt 1 km från huset, och skolbuss går alldeles vid tomtgränsen! Tack vare uppvärmning med bergvärme och att huset har moderna fönster från 2015 så är driftskostnaderna låga, trots husets storlek. Husets entréplan har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket skapar en väldigt luftig känsla och utrymme för många gäster. Från vardagsrummet nås den stora altanen, som ligger i bästa sydvästläge och delvis under tak. Utöver det så finns på entréplanet även två sovrum, badrum, förråd samt groventré med tvättstuga. På övre plan finns ett rymligt allrum, mycket stort badrum (renoverat 2013) samt tre bra sovrum varav ett master bedroom med stor klädkammare/walk-in closet. På tomten finns två garage, varav det vid uppfarten intill huset rymmer en bil och det andra, med separat infart, är ett stort dubbelgarage på ca 80 kvm med plats för 3 bilar. Båda garagen kan hållas uppvärmda under vintertid. Perfekt för den med ett stort bilintresse eller kanske egenföretagaren med behov av arbetsyta och förvaring? På tomten finns även ytterligare en förrådsbyggnad med gott om utrymme för t.ex. trädgårdsmaskiner och redskap. Trots sitt lantliga läge är det bara 12 minuters bilresa innan man är i stan. Bussförbindelse finns utmed väg 272 bara någon minuts promenad från huset.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4OCI521JFVFSDRP13595000 kr