Älvsnäs 209
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Älvsnäs 209
Östhammar, Östhammar

3 rum, 90 kvm
Utgångspris: 2 490 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Tillfälle att förvärva mysigt hus med havsglimt och perfekt solläge!

Nu ges tillfälle att förvärva en helt unik fastighet i Älvsnäs på södra natursköna Söderön med stor tomt, havsglimt och ett högt bra läge med sol hela dagen till sen kväll på den stora terrassen.

Huvudbyggnaden utgörs av ett hus i 1,5:a plan med tilltalande planlösning som erbjuder modernt välutrustat kök med matplats vid fönster med fin utsikt mot omgivning och hav, stort sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob, övervåning med allrum och för den som önskar möjlighet till ett andra sovrum, samt badrum med dusch och vatten wc med sluten tank. Intill huvudbyggnaden finns ett mindre hus med rum, sovloft och bastu. Perfekt som gästhus!

Läget kan inte bli mycket bättre. Några hundra meter ner ligger havet med möjlighet till båtplats vid gemensam brygga, mysig strand och hamn som lever upp sommarmånaderna. "Magasinet" där man har flera evenemang på bryggan som musikcafé, viskvällar och kräftfest.

Fastighet Yttersby 2:61 & Yttersby 2:62 kommer bli salu inom kort.

Till Uppsala tar man sig på cirka 1 timme & 20 minuter, Stockholm cirka 2 timmar. Till Östhammar är det ca: 18 km och till Öregrund är det ca: 19 km med sitt rika utbud av folkliv och restauranger.

Utgångspris:
2 490 000 kr eller enligt ök
Typ
Friliggande villa
Rum
3 rum
Boarea
90 kvm
Tomtarea
3722 kvm
Byggår
2011

Planritning, bild 1 av 2

Älvsnäs 209 - Planritning
Älvsnäs 209 - Planritning
Älvsnäs 209 - Planritning
Älvsnäs 209 - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan: -- Välkomnade hall med förvarings i skjutdörrsgarderob. Fint trägolv och väggar och tak i trä. --- Fint kök med bra utrustning. Här finns kyl/frys, ugn, micro, diskmaskin, spishäll och fläkt. God plats för matbord vid fönster med trevlig utsikt. -- Sovrum med trägolv och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. God plats för dubbelsäng. -- Badrum med klinkergolv och ljusa väggar. Dusch och handfat. Ingång till rum med vatten wc med sluten tanken och tvättmaskin. Övervåning: -- Allrum med möjlighet till stor soffgrupp. Bra ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Möjlighet att dela av för ett andra sovrum.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Yttersby 2:58

  Byggnaden

  Byggnadsår

  2011

  Storlek

  Boarea

  90 kvm

  Antal rum

  3 rum, varav 0 sovrum

  Tomtarea

  3722 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  TV

  Fiber är beställt och kommer bekostas av säljaren

  Bredband

  Fiber är beställt och kommer bekostas av säljaren

  Tomt

  Tomtarea

  3722 kvm

  Övrigt tomt

  Tomtarea 3 722 m² (friköpt).

  Vatten och avlopp

  Enskilt vatten, enskilt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  16600 kr/år

  Försäkring

  3845 kr/år

  Vägavg/snö

  450 kr/år

  Renhållning

  2408 kr/år

  Vatten och avlopp

  2211 kr/år

  Totalt

  25514 kr/år

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2016

  Skatt/avgift

  3694 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  985 000 kr

  Byggnadsvärde

  619 000 kr

  Markvärde

  366 000 kr

  Värdeår

  2011

  Pantbrev

  Det finns 1 uttagna pantbrev om sammanlagt 1 000 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Östhammar Yttersby GA:4 Officialservitut Avlopp

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Älvsnäs 209, ÖsthammarBostadsbildNu ges tillfälle att förvärva en helt unik fastighet i Älvsnäs på södra natursköna Söderön med stor tomt, havsglimt och ett högt bra läge med sol hela dagen till sen kväll på den stora terrassen. Huvudbyggnaden utgörs av ett hus i 1,5:a plan med tilltalande planlösning som erbjuder modernt välutrustat kök med matplats vid fönster med fin utsikt mot omgivning och hav, stort sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob, övervåning med allrum och för den som önskar möjlighet till ett andra sovrum, samt badrum med dusch och vatten wc med sluten tank. Intill huvudbyggnaden finns ett mindre hus med rum, sovloft och bastu. Perfekt som gästhus! Läget kan inte bli mycket bättre. Några hundra meter ner ligger havet med möjlighet till båtplats vid gemensam brygga, mysig strand och hamn som lever upp sommarmånaderna. "Magasinet" där man har flera evenemang på bryggan som musikcafé, viskvällar och kräftfest. Fastighet Yttersby 2:61 & Yttersby 2:62 kommer bli salu inom kort. Till Uppsala tar man sig på cirka 1 timme & 20 minuter, Stockholm cirka 2 timmar. Till Östhammar är det ca: 18 km och till Öregrund är det ca: 19 km med sitt rika utbud av folkliv och restauranger. https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4MJBE5MAJJOIF4I22490000 kr