Kastanjeblomsvägen 32
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kastanjeblomsvägen 32
Skölsta, Uppsala

Fast pris: 2 590 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Bygg ditt drömhus i Skölsta

Hitta din drömtomt i natursköna Skölsta. Här kan tomtägaren fritt välja hustyp, husleverantör eller att bygga på egen hand, inom de ramar som anges i gällande detaljplan för området. I tomtpriset ingår kommunalt vatten och avlopp (förutom lägenhetsavgiften) framdraget till tomtgräns, anläggning av kommunala vägar samt Telia öppen fiber. Tomten är tydligt utmärkt för att du enkelt skall kunna uppleva den på plats.

Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Granne med ett uppväxt villaområde kommer tomterna i Skölsta att blicka ut över gröna ängar och skog. Området ligger 4 km från Gränbystaden och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala.

Tomtområdet består av ängsmark som gränsar mot Svia byväg i nordost och befintlig bebyggelse i sydväst.
Gränbystaden, som du når på ca 6 minuter med bil, gör vardagen enklare. Här finns närmare hundra butiker och två stora livsmedelsbutiker med generösa öppettider. Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränbystaden och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. Den nya bilvägen till Skölsta färdigställdes 2016 och sträcker sig från Skölsta till Årsta/Vaksala kyrka. I anslutning till den nya bilvägen finns även en belyst cykelväg.

Närheten till Uppsala ger många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola.
I direkt anslutning till Skölsta ligger anrika Vedyxaskogen med trevliga vandringsleder. En bit in i Vedyxaskogen finns en grillplats med utsikt över Vildvattnet, en våtmark som anlagts för att främja skogens djurliv. I närliggande Fjällnora finns badplats, vandringsleder, skridskoåkning och längdskidspår. Här finns också möjlighet att hyra båt, kanot eller bastu. Möjlighet till friluftsliv året om helt enkelt!

Fast pris:
2 590 000 kr
Typ
Tomt
Tomtarea
1108 kvm

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

Mattias Forsberg

Assisterande Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

Fakta

 • Tomt

  Tomtarea

  1108 kvm

  Råtomt i oarbetat skick. Fastigheten är belägen på gammal åkermark där det kan finnas ledningsrester från dränering, tele, fiber, el, VA m.m. Köparen ansvarar från och med Tillträdesdagen för eventuella ledningsrester och Köparen ansvarar även för ett eventuellt borttagande av dessa ledningsrester. För Fastigheten gäller detaljplan för Skölsta (ny bebyggelse) lagakraftvunnen 2014-07-09. diarienr: 2012/20025. Se detaljplan under dokument.

  Fastighetsbeteckning

  Uppsala Svia 22:5

 • Ekonomi

  Taxering

 • Vatten och avlopp

  I tomtpriset ingår vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Säljaren erlägger anslutningsavgifter exklusive lägenhetsavgiften. Lägenhetsavgiften är 25 000 kr och den erlägger köparen till Uppsala Vatten- och Avfall när vatten och avlopp tas i drift.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Klas Winter

Ansvarig Fastighetsmäklare

0709-31 03 11

[email protected]

Mattias Forsberg

Assisterande Fastighetsmäklare

0761-09 97 55

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kastanjeblomsvägen 32, UppsalaBostadsbildHitta din drömtomt i natursköna Skölsta. Här kan tomtägaren fritt välja hustyp, husleverantör eller att bygga på egen hand, inom de ramar som anges i gällande detaljplan för området. I tomtpriset ingår kommunalt vatten och avlopp (förutom lägenhetsavgiften) framdraget till tomtgräns, anläggning av kommunala vägar samt Telia öppen fiber. Tomten är tydligt utmärkt för att du enkelt skall kunna uppleva den på plats. Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Granne med ett uppväxt villaområde kommer tomterna i Skölsta att blicka ut över gröna ängar och skog. Området ligger 4 km från Gränbystaden och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala. Tomtområdet består av ängsmark som gränsar mot Svia byväg i nordost och befintlig bebyggelse i sydväst. Gränbystaden, som du når på ca 6 minuter med bil, gör vardagen enklare. Här finns närmare hundra butiker och två stora livsmedelsbutiker med generösa öppettider. Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränbystaden och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. Den nya bilvägen till Skölsta färdigställdes 2016 och sträcker sig från Skölsta till Årsta/Vaksala kyrka. I anslutning till den nya bilvägen finns även en belyst cykelväg. Närheten till Uppsala ger många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. I direkt anslutning till Skölsta ligger anrika Vedyxaskogen med trevliga vandringsleder. En bit in i Vedyxaskogen finns en grillplats med utsikt över Vildvattnet, en våtmark som anlagts för att främja skogens djurliv. I närliggande Fjällnora finns badplats, vandringsleder, skridskoåkning och längdskidspår. Här finns också möjlighet att hyra båt, kanot eller bastu. Möjlighet till friluftsliv året om helt enkelt! https://widerlov.se/tillsalu/CMTOMT52BS41DDAM0GMD3K2590000 kr