Kräby 20
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Kräby 20
Rasbo, Uppsala

Utgångspris: 790 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fin tomt endast 20 minuter från Uppsala.

Nu finns en stor tomt till salu med fint lantligt läge endast 20 minuter från Uppsala centrum. Förhandsbesked finns.

Rasbo socken är belägen strax utanför Uppsala i en lantligt miljö med närhet till Uppsala stad, t ex når ni Gränby Centrum med all dess utbud på ca 15 minuter. I närområdet finner ni även kommunikationer via buss, pizzeria samt populära Godislunden. I Gåvsta, någon kilometer bort finner ni skola och förskola, idrottsförening med flertalet sporter samt elljusspår. Längst med 288:an mellan Rasbo och Uppsala finns även ICA Nära Lindbacken.

Utgångspris:
790 000 kr
Typ
Tomt
Tomtarea
2410 kvm

Planritning

Kräby 20 - Planritning
Förslag på planlösning
Kräby 20 - Planritning
Förslag på planlösning
Kräby 20 - Planritning
Förslag på planlösning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

Fakta

 • Tomt

  Tomtarea

  2410 kvm

  Fastighetsbeteckning

  Uppsala Kräby 2:6

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  2130 kr/år

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Taxeringsvärde

  213 000 kr

  Markvärde

  213 000 kr

 • Vatten och avlopp

  Vatten saknas, Avlopp saknas.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Annika Bolander

Ansvarig Fastighetsmäklare

0703-55 77 66

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Kräby 20, UppsalaBostadsbildNu finns en stor tomt till salu med fint lantligt läge endast 20 minuter från Uppsala centrum. Förhandsbesked finns. Rasbo socken är belägen strax utanför Uppsala i en lantligt miljö med närhet till Uppsala stad, t ex når ni Gränby Centrum med all dess utbud på ca 15 minuter. I närområdet finner ni även kommunikationer via buss, pizzeria samt populära Godislunden. I Gåvsta, någon kilometer bort finner ni skola och förskola, idrottsförening med flertalet sporter samt elljusspår. Längst med 288:an mellan Rasbo och Uppsala finns även ICA Nära Lindbacken.https://widerlov.se/tillsalu/CMTOMT51K40ACVNG8I9Q2F790000 kr