Granrisvägen 13
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Granrisvägen 13
Skölsta, Uppsala

Utgångspris: 1 695 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Tillfälle att förvärva tomt med optimalt läge i barnvänliga Skölsta. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 4 km från Gränbystaden och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala. Närheten till Uppsala ger många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. För dig som pendlar tar det endast ett fåtal minuter att komma till e4 för vidare färd.

Tillträde till tomten kan ske omgående, kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

Utgångspris:
1 695 000 kr
Typ
Tomt
Tomtarea
1462 kvm

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Tomt

  Tomtarea

  1462 kvm

  Fastighetsbeteckning

  Uppsala Svia 1:109

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  10580 kr/år

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Taxeringsvärde

  1 058 000 kr

  Markvärde

  1 058 000 kr

 • Vatten och avlopp

  Vatten saknas, Avlopp saknas. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp kommer ske under 2021 och bekostas av köparen.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Fastighetskarta

Ny Skölstaskylt huvudbild

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Granrisvägen 13, UppsalaBostadsbildTillfälle att förvärva tomt med optimalt läge i barnvänliga Skölsta. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 4 km från Gränbystaden och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala. Närheten till Uppsala ger många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. För dig som pendlar tar det endast ett fåtal minuter att komma till e4 för vidare färd. Tillträde till tomten kan ske omgående, kontakta ansvarig mäklare för vidare information!https://widerlov.se/tillsalu/CMTOMT51GIQE0BCF6JIMJ81695000 kr