Stratusvägen 52
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Stratusvägen 52
Fullerö, Storvreta

Utgångspris: 2 195 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Möjlighet att bygga nytt hus i Fullerö Hage!

I Fullerö Hage cirka en mil utanför centrala Uppsala har du möjlighet att förverkliga din husdröm. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör. Här bor du nära härliga naturupplevelser och med pendlaravstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. Anslutningsavgifter tillkommer för köparen, tomterna är grovplanerade och säljs i befintligt skick. Möjligt byggyta ca 110 kvm. Garage, carport och/eller förråd kan uppföras senare enligt Attefallsregler.

En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga.

Etapp 1 består av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster har det byggts 180 lägenheter i fyravåningshus. Det finns både hyresrätter och bostadsrätter. Därutöver har det byggs ca 80 villor, 40 radhus och 60 lägenheter i tvåvåningshus längre in i området. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, finns en förskola med 144 platser som ligger i direkt anslutning till den planerade parken och skogen. I återstoden av etapp 1 är det planerat att byggas ytterligare ca 30 villor och 120 radhus. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 100 bostäder i form av lägenheter. Här är det även planerat för en skola och ytterligare en förskola.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. För mer info om området besök gärna www.fullerohage.se.

PRISLISTA TOMTER
Stratusvägen 40, tomtyta ca 968 kvm - LEDIG
Stratusvägen 42, tomtyta ca 954 kvm - SÅLD
Stratusvägen 44, tomtyta: ca 1063 kvm - SÅLD
Stratusvägen 46, tomtyta: ca 700 kvm - SÅLD
Stratusvägen 52, tomtyta: ca 953 kvm - LEDIG
Stratusvägen 54, tomtyta: ca 938 kvm - LEDIG

Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan!

OBS! Bilderna är illustrationer på husförslag och över området, ändringar och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Mäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal direkt med valfri husleverantör.

Utgångspris:
2 195 000 kr eller enligt ök
Typ
Tomt
Tomtarea
953 kvm

Planritning

Stratusvägen 52 - Planritning
Fastighetskarta
Stratusvägen 52 - Planritning
Fastighetskarta
Stratusvägen 52 - Planritning
Fastighetskarta

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Tomt

  Tomtarea

  953 kvm

  Grovplanerad, tomten säljs i befintligt skick.

  Fastighetsbeteckning

  Uppsala Fullerö 64:7

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  6520 kr/år

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Taxeringsvärde

  652 000 kr

  Markvärde

  652 000 kr

 • Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Kostnader för anslutning tillkommer, ca 121 000 kr inkl moms.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Nyproduktionskoordinator

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Stratusvägen 52, StorvretaBostadsbildI Fullerö Hage cirka en mil utanför centrala Uppsala har du möjlighet att förverkliga din husdröm. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör. Här bor du nära härliga naturupplevelser och med pendlaravstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. Anslutningsavgifter tillkommer för köparen, tomterna är grovplanerade och säljs i befintligt skick. Möjligt byggyta ca 110 kvm. Garage, carport och/eller förråd kan uppföras senare enligt Attefallsregler. En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga. Etapp 1 består av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster har det byggts 180 lägenheter i fyravåningshus. Det finns både hyresrätter och bostadsrätter. Därutöver har det byggs ca 80 villor, 40 radhus och 60 lägenheter i tvåvåningshus längre in i området. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, finns en förskola med 144 platser som ligger i direkt anslutning till den planerade parken och skogen. I återstoden av etapp 1 är det planerat att byggas ytterligare ca 30 villor och 120 radhus. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 100 bostäder i form av lägenheter. Här är det även planerat för en skola och ytterligare en förskola. Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. För mer info om området besök gärna www.fullerohage.se. PRISLISTA TOMTER Stratusvägen 40, tomtyta ca 968 kvm - LEDIG Stratusvägen 42, tomtyta ca 954 kvm - SÅLD Stratusvägen 44, tomtyta: ca 1063 kvm - SÅLD Stratusvägen 46, tomtyta: ca 700 kvm - SÅLD Stratusvägen 52, tomtyta: ca 953 kvm - LEDIG Stratusvägen 54, tomtyta: ca 938 kvm - LEDIG Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan! OBS! Bilderna är illustrationer på husförslag och över området, ändringar och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Mäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal direkt med valfri husleverantör.https://widerlov.se/tillsalu/CMTOMT50SQ5DVAGHHHMIDQ2195000 kr