Yttersby 2:61
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Yttersby 2:61
Östhammar, Östhammar

Utgångspris: 750 000 kr eller enligt ök
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Stor tomt på Älvsnäs på södra natursköna Söderön med havsglimt och sol hela dagen till sen kväll.

Nu ges tillfälle att förvärva en tomt i populära Älvsnäs på södra natursköna Söderön med havsglimt och sol hela dagen till sen kväll.

Läget kan inte bli mycket bättre. Några hundra meter ner ligger havet med mysig strand och hamn som lever upp sommarmånaderna. "Magasinet" där man har flera evenemang på bryggan som musikcafé, viskvällar och kräftfest.

Till Uppsala tar man sig på cirka 1 timme & 20 minuter, Stockholm cirka 2 timmar. Till Östhammar är det ca: 18 km och till Öregrund är det ca: 19 km med sitt rika utbud av folkliv och restauranger.

Utgångspris:
750 000 kr eller enligt ök
Typ
Tomt
Tomtarea
2620 kvm

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Tomt

  Tomtarea

  2620 kvm

  Fastighetsbeteckning

  Östhammar Yttersby 2:61

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2016

  Skatt/avgift

  2260 kr/år

  Typkod

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Taxeringsvärde

  226 000 kr

  Markvärde

  226 000 kr

 • Vatten och avlopp

  Gemensam brunn.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Yttersby 2:61, ÖsthammarBostadsbildNu ges tillfälle att förvärva en tomt i populära Älvsnäs på södra natursköna Söderön med havsglimt och sol hela dagen till sen kväll. Läget kan inte bli mycket bättre. Några hundra meter ner ligger havet med mysig strand och hamn som lever upp sommarmånaderna. "Magasinet" där man har flera evenemang på bryggan som musikcafé, viskvällar och kräftfest. Till Uppsala tar man sig på cirka 1 timme & 20 minuter, Stockholm cirka 2 timmar. Till Östhammar är det ca: 18 km och till Öregrund är det ca: 19 km med sitt rika utbud av folkliv och restauranger. https://widerlov.se/tillsalu/CMTOMT4PBK1FHLMU258G78750000 kr