Övernäs 85
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Övernäs 85
Asplunda, Uppsala

1 rum, boarea 31 kvm, biarea 6 kvm
Utgångspris: 2 150 000 kr
Bud: 1 750 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Idyll i naturskön miljö

Välkommen till denna härliga fastighet med sommarstuga, gästhus, jordkällare och uthus. Här ges möjlighet för dig som vill utveckla fastigheten som ligger lugnt belägen i fridfull miljö med närhet till bad vid Vårdsätraviken, fina naturstigar samt Lurbo Ridskola.

På den stora tomten som är 1 494 kvm finns flera byggnader utplacerade på en härlig gräsplan. Huvudbyggnaden (31 kvm) inrymmer veranda, ett rum med plats för soffa och matbord för 4-6 personer. En sovalkov med plats för 2 sängar, ett rum som kan användas som kontor eller barnrum samt ett kök med spisplattor, kyl och frys. Mycket trevlig altan där ni njuter av solen på eftermiddagen.
Gästhuset inrymmer plats för en större säng. Vidare finns en utedass med separett toalett, en jordkällare samt ett förrådshus med plats för diverse prylar att förvara. På tomten finns flera uteplatser att njuta på, perfekt för dig som vill bjuda över ett större sällskap utan att trängas.

Detaljplan över området finns under fliken dokument.

Fastigheten är belägen i ett stadsnära läge, nära kommunikationer men utan storstadens brus. Här har du en lugn tillflyktsort som är lättillgänglig oavsett färdsätt: Med cykel når ni fastigheten på ca 35 min från Uppsala city. Med buss tar det ca 20 min och Buss 107 dig till Asplunda busshållplats, varifrån du har 300 m gångavstånd till fastigheten - supersmidigt! Bilvägen tar det enbart ca 15 min från city.

Välkommen att förverkliga din dröm!


Utgångspris:
2 150 000 kr
Bud
1 750 000 kr
Typ
Fritidshus
Rum
1 rum
Boarea
31 kvm
Biarea
6 kvm
Tomtarea
1494 kvm
Byggår
1950

Planritning

Övernäs 85 - Planritning
Planlösning, huvudhuset
Övernäs 85 - Planritning
Planlösning, huvudhuset
Övernäs 85 - Planritning
Planlösning, huvudhuset

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Gäststugan

  Här finns plats för större säng. Fönster i två väderstreck som skänker in fint ljus. Plastmatta på golvet och målade väggar.

  Utedass

  Vid sidan av förrådet finns utedasset. Här finns en separett toalett.

  Förråd

  Förråd med plats för diverse prylar och trädgårdsartiklar.

  Huvudhuset

  - Trevlig veranda med plastmatta på golv samt tapetserade väggar. - Vardagsrum med plats för matbord för 4-6 personer. Laminatgolv samt tapetserade och målade väggar. Fönster mot tomtens framsida. - Sovrum med plats för 2 sängar och annan möblemang. Laminatgolv och målade väggar. Fönster i två väderstreck. - Rum som kan användas som arbetsrum eller barnrum. Laminatgolv och målade väggar. - Praktiskt kök med spisplattor, kyl&frys. Köksluckor i ljusblått och vitt. Laminatgolv och målade väggar. Fönster som vetter mot altanen.

  Jordkällare

  För matvaror och dryck finns denna jordkällare att fylla.

 • Fastigheten

  Typ

  Fritidshus

  Fastighetsbeteckning

  Övernäs 2:12

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1950

  Byggnadstyp

  1 plans fritidshus

  Fasad

  Trä

  Övrigt

  Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  Storlek

  Boarea

  31 kvm

  Antal rum

  1 rum, varav 1 sovrum

  Tomtarea

  1494 kvm

  Biarea

  6 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Energi

  Status energideklaration

  Behövs ej

  Tomt

  Tomtarea

  1494 kvm

  Uteplats

  Uteplats att sitta på både på altandäck och ute i trädgårdens "gröna" rum.

  Parkering

  Plats för upp till 3-4 bilar

  Vatten och avlopp

  Avlopp saknas. Sommarvatten finns. Borrad vattenbrunn 80 meter (enligt tidigare ägare)

 • Driftskostnad

  El

  8720 kr/år

  Försäkring

  1410 kr/år

  Totalt

  10130 kr/år

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

  Kommentar

  El 2019 (nät o förbrukning) 8720 kr.

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  5820 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  776 000 kr

  Byggnadsvärde

  53 000 kr

  Markvärde

  723 000 kr

  Värdeår

  1950

  Pantbrev

  Det finns 6 uttagna pantbrev om sammanlagt 600 000 kr

  Servitut

  Gemensamhetsanläggningar

  Samfällighet: Uppsala Övernäs S:2 Förmån: Officialservitut Väg, 03-84:419.2

  Planbestämmelser

  Områdesbestämmelse

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Övernäs 85, UppsalaBostadsbildVälkommen till denna härliga fastighet med sommarstuga, gästhus, jordkällare och uthus. Här ges möjlighet för dig som vill utveckla fastigheten som ligger lugnt belägen i fridfull miljö med närhet till bad vid Vårdsätraviken, fina naturstigar samt Lurbo Ridskola. På den stora tomten som är 1 494 kvm finns flera byggnader utplacerade på en härlig gräsplan. Huvudbyggnaden (31 kvm) inrymmer veranda, ett rum med plats för soffa och matbord för 4-6 personer. En sovalkov med plats för 2 sängar, ett rum som kan användas som kontor eller barnrum samt ett kök med spisplattor, kyl och frys. Mycket trevlig altan där ni njuter av solen på eftermiddagen. Gästhuset inrymmer plats för en större säng. Vidare finns en utedass med separett toalett, en jordkällare samt ett förrådshus med plats för diverse prylar att förvara. På tomten finns flera uteplatser att njuta på, perfekt för dig som vill bjuda över ett större sällskap utan att trängas. Detaljplan över området finns under fliken dokument. Fastigheten är belägen i ett stadsnära läge, nära kommunikationer men utan storstadens brus. Här har du en lugn tillflyktsort som är lättillgänglig oavsett färdsätt: Med cykel når ni fastigheten på ca 35 min från Uppsala city. Med buss tar det ca 20 min och Buss 107 dig till Asplunda busshållplats, varifrån du har 300 m gångavstånd till fastigheten - supersmidigt! Bilvägen tar det enbart ca 15 min från city. Välkommen att förverkliga din dröm! https://widerlov.se/tillsalu/CMFRITIDSHUS51JQA8DPTQN52I0J2150000 kr