Granrisvägen 11
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Granrisvägen 11
Skölsta, Uppsala

1 rum, 52 kvm
Utgångspris: 1 695 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Fritidshus i Skölsta på fin tomt!

På en fin tomt i Skölsta ges här tillfälle att förvärva fastighet med mindre fritidshus i behov av omsorg, perfekt för dig som vill uppföra en ny bostad eller fortsätta nyttja fastigheten som fritidshus.

På tomten finns idag en liten glänta bakom det befintliga huset, i övrigt är tomten uppvuxen med buskar och träd.

Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 4 km från Gränbystaden och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala. Närheten till Uppsala ger många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. För dig som pendlar tar det endast ett fåtal minuter att komma till e4 för vidare färd.

Tillträde till tomten kan ske omgående, kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

Utgångspris:
1 695 000 kr
Typ
Fritidshus
Rum
1 rum
Boarea
52 kvm
Tomtarea
1280 kvm
Byggår
1966

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

 • Fastigheten

  Typ

  Fritidshus

  Fastighetsbeteckning

  Svia 1:108

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1966

  Storlek

  Boarea

  52 kvm

  Antal rum

  1 rum, varav 0 sovrum

  Tomtarea

  1280 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Energi

  Status energideklaration

  Behövs ej

  Tomt

  Tomtarea

  1280 kvm

  Vatten och avlopp

  Vatten saknas, Avlopp saknas. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp kommer ske under 2021 och bekostas av köparen.

 • Driftskostnad

  Samfällighet

  1000 kr/år

  Totalt

  1000 kr/år

  Kostnaden avser 1 personer i hushållet

  Kommentar

  Driftskostnad avser 400kr/år för Svia Skölsta fastighetsägarförening och 600kr/år för Skölsta vägsamfällighet.

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8349 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  1 426 000 kr

  Byggnadsvärde

  253 000 kr

  Markvärde

  1 173 000 kr

  Värdeår

  1966

  Det finns inga uttagna pantbrev

  Servitut

  Planbestämmelser

  Byggnadsplan Detaljplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Fastighetskarta

Felix Jacobsson

Ansvarig Fastighetsmäklare

0736-73 82 20

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Granrisvägen 11, UppsalaBostadsbildPå en fin tomt i Skölsta ges här tillfälle att förvärva fastighet med mindre fritidshus i behov av omsorg, perfekt för dig som vill uppföra en ny bostad eller fortsätta nyttja fastigheten som fritidshus. På tomten finns idag en liten glänta bakom det befintliga huset, i övrigt är tomten uppvuxen med buskar och träd. Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 4 km från Gränbystaden och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala. Närheten till Uppsala ger många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. För dig som pendlar tar det endast ett fåtal minuter att komma till e4 för vidare färd. Tillträde till tomten kan ske omgående, kontakta ansvarig mäklare för vidare information!https://widerlov.se/tillsalu/CMFRITIDSHUS51GILVMBEF6J7L8V1695000 kr