Råbyvägen 57G
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Råbyvägen 57G
Gränby, UPPSALA

2 rum, 57 kvm, 3 597 kr/mån
Utgångspris: 1 895 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Hög standard, gavelläge och två balkonger med härlig utsikt över Uppsalas silhuett!

På våning 5 av 6 med hiss ifrån markplan saluförs nu en fin gavellägenhet med dubbla balkonger. Här bor du med morgonsol på den ena balkongen och eftermiddags/kvällssol på den andra, perfekt för dig som gillar en uteplats för alla tillfällen. Lägenheten präglas av stort ljusinsläpp och har välplanerade sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med matplats för 6-8 personer intill fönster. Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Utgång till balkong med utsikt över Uppsalas silhuett. Sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i inbyggda garderober. Utgång till balkong med morgonsol. Stilrent helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Välkomnande entré med god förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och ekparkettgolv. Till lägenheten kommer två förråd. Här bor du med ett perfekt läge; bekvämt beläget mellan stadskärna och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Precis intill bostaden har du ICA nära och restauranger. För den aktive finns UTK-hallen, ishallen, gym, trevliga promenadstråk etc ett stenkast ifrån bostaden. På gatan utanför finns busshållplats där du med enkelhet tar dig runt i staden. För dig som pendlar med bil finns även E4-ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.


Möjlighet till snabbt tillträde! Anmäl dig till visning redan idag!

Utgångspris:
1 895 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
57 kvm
Rum
2 rum
Avgift
3 597 kr/mån
Våning
5 av 6 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

 • Bostaden

  Boarea

  57 kvm

  Månadsavgift

  3597 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår: värme, kabel-TV, internet och IP-telefoni.

  Våning och hiss

  Våningsplan 5 av 6, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.6181%

  Andel av årsavgift: 1.62%

 • Fastigheten

  Byggår

  Renoveringar

  2015-2017 Nybyggt

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns förråd för barnvagnar, rullatorer och cykelförråd.

  Tv & Bredband

  Bredband, digital-Tv och IP-telefoni via Tele2. Basutbudet ingår i avgiften. Samtalskostnad tillkommer.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2021-05-20

  Energiklass

  C

  Parkering

  Föreningen hyr ut 30 garageplatser, kostnad är 850 - 900 kr/mån. Kösystem tillämpas. Bilpool via M bilpool. I dagsläget är det ca 4-5 i kö.

 • Föreningen

  Namn

  Romanen

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 59 bostadsrättslägenheter med adress Råbyvägen 57 F,G och H. Kontaktperson är ordförande Martin Hoppe.

  Ekonomi

  Ingen planerad kommande avgiftshöjning.

  Hemsida

  https://brfromanen.se

  Gårdsplats/innergård

  Finns utemöbler, grill och sandlåda.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Råbyvägen 57G, UPPSALABostadsbildPå våning 5 av 6 med hiss ifrån markplan saluförs nu en fin gavellägenhet med dubbla balkonger. Här bor du med morgonsol på den ena balkongen och eftermiddags/kvällssol på den andra, perfekt för dig som gillar en uteplats för alla tillfällen. Lägenheten präglas av stort ljusinsläpp och har välplanerade sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med matplats för 6-8 personer intill fönster. Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Utgång till balkong med utsikt över Uppsalas silhuett. Sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i inbyggda garderober. Utgång till balkong med morgonsol. Stilrent helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Välkomnande entré med god förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och ekparkettgolv. Till lägenheten kommer två förråd. Här bor du med ett perfekt läge; bekvämt beläget mellan stadskärna och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Precis intill bostaden har du ICA nära och restauranger. För den aktive finns UTK-hallen, ishallen, gym, trevliga promenadstråk etc ett stenkast ifrån bostaden. På gatan utanför finns busshållplats där du med enkelhet tar dig runt i staden. För dig som pendlar med bil finns även E4-ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd. Möjlighet till snabbt tillträde! Anmäl dig till visning redan idag!https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55RBJ1LHQR81VNCP1895000 kr