Valthornsvägen 46F
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Valthornsvägen 46F
Gottsunda, UPPSALA

2.5 rum, 68 kvm, 3 740 kr/mån
Utgångspris: 1 395 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar.

Välkommen till en lägenhet i väldigt gott skick där alla ytskikt, kök och badrum är renoverat 2018. En 2:a som vid behov kan nyttjas som en 3:a. Lägenheten har en stor uteplats med trall, gräsytor och gott om plats för odling samt utemöbler. Planlösningen erbjuder en praktisk hall med klinkergolv och förvaring i rymligt förråd/klädkammare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger fina sällskapsytor och en härlig rymd. Lägenheten är ljus tack vare stora fönsterpartier. Sovrum i bra storlek med plats för en större säng och förvaring i garderob. Ytterligare rum/klädkammare som vid behov kan användas som sovrum, förvaringsutrymme, kontor eller liknande.

HSB 56 Fiolbacken är en välskött förening där bostadsrättsföreningen installerat bergvärme. I övrigt har föreningen två stycken uthyrningsrum, samlingslokal, motionsrum, bastu, bordtennisrum, snickarrum och mycket mer. Det finns även 12 gästparkeringar. Föreningen anordnar också årliga fester och olika aktiviteter under året. I månadsavgifter ingår, värme, vatten, kabel-TV (grundutbudet), Internet via ComHem och tvättstuga.

På Valthornsvägen 46F bor du nära Gottsunda Centrum där det finns alla bekvämligheter såsom mataffärer och butiker inom daglighandel, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, simhall, tennishall, skola från förskoleklass till högstadiet och även förskola. Närhet till Ultuna och SLU. Till lägenheten ingår en p-plats, antingen i p-däck för 50-150 kr eller i garage för 300 kr/mån. Avgiften läggs på månadskostnaden. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm som ligger bekvämt i samma hus som lägenheten.


Välkommen hem!

Utgångspris:
1 395 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 kvm
Rum
2.5 rum
Avgift
3 740 kr/mån

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 8 aug

12:00-12:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2.5 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall med grått klinkergolv vid entré med golvvärme, vita väggar och förvaring i förråd. Plats för avhängning för ytterkläder. Vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbler. Tack vare tre stora fönster i fil får du gott om ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina sällskapsytor. Laminatgolv och ljusa väggar. Kök från med gott om förvaring bakom ljus skåpinredning. Bänkskiva av ek med goda arbetsytor med matchande vitt kakel ovan. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, inbyggd mikro samt fläkt. Köksö med förvaring och sittplatser. Laminatgolv och ljusa väggar. Sovrum med gott om plats för en större säng och andra möblemang. Gott om förvaring i garderob. Laminatgolv och ljusa väggar. Förråd/rum som vid behov går att använda som sovrum, gästrum eller kontor. Laminatgolv och ljusa väggar. Nytt golv och målade väggar 2021. Badrum i bra storlek vitkaklade väggar med matchande fondvägg i mörkare kulör, grått klinkergolv med golvvärme. Duschhörna i klarglas, svart kommod och spegelskåp med belysning. Förvaring i skåp. Spotlights i tak med dimmerfunktion.

 • Bostaden

  Boarea

  68 kvm

  Månadsavgift

  3740 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, grundutbud för kabel-tv, bredband och tvättstuga.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 0.39444%

  Andel av årsavgift: 0.39444%

 • Fastigheten

  Byggår

  1975/ 76

  Renoveringar

  2009 energideklaration 2011 installation av bergvärme och tilläggsisolering, spolning av stammar 2011-2012 Nya fönster insatt 2012 Nya tak och ny ventilation på/i höghusen, nya fasader, byte till bergvärme. 2013 Byte tak låghusen 2015 Stamspolning avlopp 2016 Stamspolning 2018 Renovering av bergvärmecentralen 2019 Återvinning av frånluften i ett av höghusen, renovering av markbrunnar + spolning

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns fyra tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, bastu, solarium, motionsrum, hobbyrum och övernattningsrum. Tvättstugan i hus 10 är bokningsbar, övriga (i hus 4, 20 och 54) är drop-in-tvättstugor. Tvätthusgan i hus 54 får nyttjas dygnet runt. Finns två gästrum i skilda lokaliteter som kostar 150 kr/natt. Att hyra samlingslokalen Orangeriet, där också ett av gästrummen finns (det andra ligger i ett av höghusen) kostar 300 kr/tillfälle. Barnvagnsförråd finns i ett av höghusen i mån om plats.

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabelnät via Tele2. Basutbudet ingår i månadsavgiften samt bredband 100 Mbit/s.

  Parkering

  Det finns 36 p-platser med el-plint för 150kr/mån, 83 p-platser utan elplint 50kr/mån och 119 platser i kallgarage för 300kr/mån. Det finns 12 gästparkeringar. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det kort kö till parkering och garageplats.

 • Föreningen

  Namn

  HSB 56 Fiolbacken

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 223 bostadsrättslägenheter med adress Valthornsvägen 2-66 (endast jämna nr.) Kontaktperson är ordförande Per Kroon.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Gårdsplats/innergård

  Gård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Staende

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 8 aug

12:00-12:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Valthornsvägen 46F, UPPSALABostadsbildVälkommen till en lägenhet i väldigt gott skick där alla ytskikt, kök och badrum är renoverat 2018. En 2:a som vid behov kan nyttjas som en 3:a. Lägenheten har en stor uteplats med trall, gräsytor och gott om plats för odling samt utemöbler. Planlösningen erbjuder en praktisk hall med klinkergolv och förvaring i rymligt förråd/klädkammare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger fina sällskapsytor och en härlig rymd. Lägenheten är ljus tack vare stora fönsterpartier. Sovrum i bra storlek med plats för en större säng och förvaring i garderob. Ytterligare rum/klädkammare som vid behov kan användas som sovrum, förvaringsutrymme, kontor eller liknande. HSB 56 Fiolbacken är en välskött förening där bostadsrättsföreningen installerat bergvärme. I övrigt har föreningen två stycken uthyrningsrum, samlingslokal, motionsrum, bastu, bordtennisrum, snickarrum och mycket mer. Det finns även 12 gästparkeringar. Föreningen anordnar också årliga fester och olika aktiviteter under året. I månadsavgifter ingår, värme, vatten, kabel-TV (grundutbudet), Internet via ComHem och tvättstuga. På Valthornsvägen 46F bor du nära Gottsunda Centrum där det finns alla bekvämligheter såsom mataffärer och butiker inom daglighandel, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, simhall, tennishall, skola från förskoleklass till högstadiet och även förskola. Närhet till Ultuna och SLU. Till lägenheten ingår en p-plats, antingen i p-däck för 50-150 kr eller i garage för 300 kr/mån. Avgiften läggs på månadskostnaden. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm som ligger bekvämt i samma hus som lägenheten. Välkommen hem! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55LCG3GO05P9EUU41395000 kr