Norrlandsgatan 20
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Norrlandsgatan 20
Luthagen, UPPSALA

2 rum, 46 kvm, 2 436 kr/mån
Utgångspris: 2 295 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar.

Välkommen till ett charmigt 1910-talshus totalrenoverad år 2016 med tidstypiska detaljer som två fungerande kakelugnar, djupa fönsternischer, stora fina spröjsade fönster med gott om ljusinsläpp och högt i tak! . Fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten består av hall med klinkergolv i grått och skjutdörrsgarderob, ett effektivt planerat sovrum med ljust färgsatta väggar och ett badrum i bra storlek med klinkergolv, kaklade väggar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett stilrent kök med exklusiva vitvaror med hög kvalité av märket Miele. Gott om plats för större matbord invid fönster.

Inom några minuters promenad från bostaden finns restauranger, matbutik, parker samt fina strövområden och motionsspår i Stabbyskogen. På kort promenad- och cykelavstånd finner du citys utbud av restauranger, caféer delikatessbutiker, saluhall och universitetet.

Välkommen hem!

Utgångspris:
2 295 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 kvm
Rum
2 rum
Avgift
2 436 kr/mån

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 8 aug

13:00-13:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Rumsbeskrivning

  Hall med gått klinkergolv vid entré, vita väggar och effektiv skjutgarderob med spegeldörrar. Sovrum med gott om plats för en större säng och andra möblemang. Oljad ekparkett och ljust målade väggar. Vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbler. Tack vare tre stora fönster i fil och den höga takhöjden får du gott om ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina sällskapsytor. Oljad ekparkett, ljust målade väggar och fungerande kakelugn. Kök från Häcker med gott om förvaring bakom vit skåpinredning. Grå bänkskiva med goda arbetsytor med matchande vitt kakel ovan. Maskinell utrustning från år 2017 av märket Miele i form av kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro samt fläkt. Plats för matbord invid fönster. Oljad ekparkett och ljust målade väggar. Fungerande kakelugn. Badrum i bra storlek vitkaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme. Duschhörna i klarglas, vit kommod och spegelskåop i vitt. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare av märket Miele.

 • Bostaden

  Boarea

  46 kvm

  Månadsavgift

  2436 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten & kabel-TV

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.48%

  Andel av årsavgift: 5.48%

 • Fastigheten

  Byggår

  1969

  Renoveringar

  Hela fastigheten renoverades 2016-17 Föreningen planerar att bygga ett gårdshus.

  Övriga byggnader/utrymmen

  Gemensamt i föreningen: finns en bastu, dusch och toalett.

  Tv & Bredband

  Ansluten till fiber via Uppsala stadsnät, grundutbudet för kabel-tv ingår i avgiften. Boende tecknar eget abonnemang för bredband.

  Parkering

  I föreningen kommer det att finnas ett antal (ej bestämt hur många) parkeringsplatser, kösystem tillämpas.

 • Föreningen

  Namn

  BRF Luthagen i Uppsala

  Allmänt om föreningen

  Brf Luthagen i Uppsala består av 13 bostadsrättslägenheter på adressen Norrlandsgatan 20. Kontaktperson är ordförande Gunnar Abrahamsson.

  Ekonomi

  Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Farshad Tajik

Ansvarig Fastighetsmäklare

0760084777

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 8 aug

13:00-13:30

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Norrlandsgatan 20, UPPSALABostadsbildVälkommen till ett charmigt 1910-talshus totalrenoverad år 2016 med tidstypiska detaljer som två fungerande kakelugnar, djupa fönsternischer, stora fina spröjsade fönster med gott om ljusinsläpp och högt i tak! . Fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten består av hall med klinkergolv i grått och skjutdörrsgarderob, ett effektivt planerat sovrum med ljust färgsatta väggar och ett badrum i bra storlek med klinkergolv, kaklade väggar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett stilrent kök med exklusiva vitvaror med hög kvalité av märket Miele. Gott om plats för större matbord invid fönster. Inom några minuters promenad från bostaden finns restauranger, matbutik, parker samt fina strövområden och motionsspår i Stabbyskogen. På kort promenad- och cykelavstånd finner du citys utbud av restauranger, caféer delikatessbutiker, saluhall och universitetet. Välkommen hem! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55LCETF8M5P9D2UO2295000 kr