Svartbäcksgatan 99D
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Svartbäcksgatan 99D
Svartbäcken, UPPSALA

2 rum, 61 kvm, 3 548 kr/mån
Utgångspris: 2 095 000 kr
Slutpris: 2 610 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Stilrent renoverad 2:a (möjlig 3:a) med fina ytskikt & solig balkong i stabil förening!

Välkomna till en nyrenoverad och ljus 2:a med härlig balkong mot föreningens grönskande innergård. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi i populära Svartbäcken. Lägenheten på 61 kvm kan med lätta medel göras om till en 3:a vid behov. Bostaden erbjuder mycket stort renoverat kök med all maskinell utrustning som önskas och rymlig matplats för större sällskap. Köket går även att dela upp så att ena delen blir till sovrum vid behov. Lättmöblerat vardagsrum med fina ytskikt och originalgolv samt utgång till lägenhetens härliga balkong, som ligger i söderläge mot innergården. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och gott om förvaring i inbyggda garderober. Stilrent renoverat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra extra förvaring till lägenheten i två källarförråd. Mycket bra läge i Svartbäcken med kort cykel- och promenadavstånd till centrum och tågstationen. Nära till kollektivtrafik så att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. I närområdet finns mataffär vid Torbjörnstorg, skolor, flera restauranger, apotek, café och även Fyrishov med stort utbud av motion och rekreation. Närheten till Röbo, Gamla Uppsala öppnar upp för mysiga promenader samt möjlighet att löpträna.

Missa inte detta tillfälle utan anmäl dig till visning redan idag!

Utgångspris:
2 095 000 kr
Bud
2 610 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 kvm
Rum
2 rum
Avgift
3 548 kr/mån
Våning
2 av 3 (Ej hiss)

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:2 610 000 kr16 jun 12:58
 • BUDGIVARE 1:2 590 000 kr16 jun 11:54
 • BUDGIVARE 3:2 550 000 kr16 jun 11:39
 • BUDGIVARE 1:2 510 000 kr16 jun 11:20
 • BUDGIVARE 3:2 480 000 kr16 jun 11:08
VISA ALLA BUD

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  2 rum

  Rumsbeskrivning

  --Ljus och välkomnande HALL med original golv, gott om plats för avhängning och förvaring. -- Stort VARDAGSRUM med original golv och beige väggar. Här finns plats för soffa, soffbord och mediamöbel samt annat önskvärt möblemang. Utgång till lägenhetens balkong i soligt läge med utsikt över föreningens grönskande omgivningar. --Stilrent KÖK med gott om förvaring bakom vita luckor och plats för matbord. Utrustat med Kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Ny bänkskiva och väggskivor 2020. --Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng och annan önskad möbel. Original golv och ljusa väggar. Gott om förvaring i inbyggda garderober. --Kaklat BADRUM med klinkergolv och fönster. Utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten finns förvaring i 2 förråd.

 • Bostaden

  Boarea

  61 kvm

  Månadsavgift

  3548 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten samt tvättstuga. Obligatorisk avgift tillkommer med 82kr/mån för tv-utbud.

  Våning och hiss

  Våningsplan 2 av 3, Hiss:Nej

  Andelstal

  Andel i föreningen: 4.1798%

 • Fastigheten

  Byggår

  1944

  Renoveringar

  1992 Balkonger, tak, fasad 1997 Tvättstuga, el, vatten- och avloppsstammar 2005 Byte av entrédörrar, normalt underhåll 2007 Fönster, tvättstuga (renovering av golv) 2009 Renovering expansionskärl, byte av ett kök i en av lokalerna, energideklaration, radonmätning. 2015 Normalt, löpande underhåll. En besiktning av fastigheten är utförd, ny underhållsplan gjordes för 10 - 50 år framåt. 2016 Gjorde små renoveringar på taket

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga med torkrum, cykelförråd och hobbyrum. Alla lägenheter har minst ett förråd, de flesta har två (en matkällare och ett lite större).

  Tv & Bredband

  Ansluten till kabel-tv via Tele2, grundutbud ingår mot obligatorisk avgift om 86 kr/mån. Bredband via Telenor eller Tele2 som lägenhetsinnehavaren själv tecknar och bekostar.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energiförbrukning

  126 kWh/m² år

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ut 13 p-platser med elplint samt 2 utan el-plint, kostnad 160 kr/mån. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det 6 medlemmar i kö. Kötiden uppskattas till ca 3 år. Andreas Sahlholm ansvarar för parkeringskön.

 • Föreningen

  Namn

  Ingegärd 2

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 26 bostadsrättslägenheter med adress Svartbäcksgatan 99 A-D. Kontaktperson är Lars Norell.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar.

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Christoffer Stalén Bardaxis

Ansvarig Fastighetsmäklare

0708-43 48 99

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Svartbäcksgatan 99D, UPPSALABostadsbildVälkomna till en nyrenoverad och ljus 2:a med härlig balkong mot föreningens grönskande innergård. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi i populära Svartbäcken. Lägenheten på 61 kvm kan med lätta medel göras om till en 3:a vid behov. Bostaden erbjuder mycket stort renoverat kök med all maskinell utrustning som önskas och rymlig matplats för större sällskap. Köket går även att dela upp så att ena delen blir till sovrum vid behov. Lättmöblerat vardagsrum med fina ytskikt och originalgolv samt utgång till lägenhetens härliga balkong, som ligger i söderläge mot innergården. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och gott om förvaring i inbyggda garderober. Stilrent renoverat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra extra förvaring till lägenheten i två källarförråd. Mycket bra läge i Svartbäcken med kort cykel- och promenadavstånd till centrum och tågstationen. Nära till kollektivtrafik så att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. I närområdet finns mataffär vid Torbjörnstorg, skolor, flera restauranger, apotek, café och även Fyrishov med stort utbud av motion och rekreation. Närheten till Röbo, Gamla Uppsala öppnar upp för mysiga promenader samt möjlighet att löpträna. Missa inte detta tillfälle utan anmäl dig till visning redan idag! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55E41SKTQUBHVDF52095000 kr