Sysslomansgatan 27
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Sysslomansgatan 27
Främre Luthagen, UPPSALA

4 rum, 88 kvm, 3 901 kr/mån
Utgångspris: 3 795 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Med bästa tänkbara läge i Främre Luthagen invid vackra Fyrisån finns nu möjlighet att förvärva denna fina gavelfyra 1 trappa upp i huset. Lägenheten har en bra planlösning som ger en möblerbar hall, ett luftigt vardagsrum med fungerande öppen spis, samt utgång till härlig balkong som vetter mot föreningens innergård. Lägenheten har ett fullt utrustat kök, tre sovrum samt ett badrum. Till lägenheten hör tre förråd: ett matkällarförråd, ett källarförråd samt ett vindsförråd. I husets källare finns även plats för barnvagnar/rullator.

På Sysslomansgatan 27 bor ni med attraktivt läge i lugna, fina kvarter med årummet runt knuten och stadskärnan på bekvämt promenadavstånd. Flertalet restauranger runtomkring samt gym med personlig tränare som hyr i föreningens lokal. I området finner ni såväl mataffär som apotek och florist, och för den som pendlar är det en kort promenad till stationen. Välskött förening med solceller på tak och de stora renoveringarna såsom bland annat stamrenovering, fönsterbyte redan utförda. Innergårdens trädgård med grillplats och äppelträd, fritt fram att plocka när det kommer äpplen igen.

Föreningen beslutade nyligen att övergå till gemensam el. Det innebär att föreningen kommer teckna ett gemensamt elavtal, vilket möjliggör att lägenheterna använder el direkt från deras egna solceller. Det kommer fortfarande att vara individuell mätning och man betalar bara för elen man själv använder, men el-kostnaden kommer läggas på hyresavin. Detta innebär lägre elkostnader för boenden!

Utgångspris:
3 795 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
3 901 kr/mån
Våning
1 av 5 (Hiss finns)

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 4 jul

11:00-11:40

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

MÄKLARE

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  Hall - Välkomnande möblerbar inre hall med två inbyggda garderober. Ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Kök - Inbjudande HTH-kök renoverat 2011 med bra förvaring i skåp och lådor. Glasskiva som stänkskydd samt målade väggar. Ekparkettgolv. Rostfria vitvaror; Kyl/frys, induktionshäll, fläktkåpa (kopplad till föreningens ventilation), inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt diskmaskin. Sovrum ett - Trevligt rum med ingång från köket. Tapetserad fondvägg samt målade väggar i resten av rummet. Ekparkettgolv. Vardagsrum - Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönster. Utsikt från ena fönstret mot ett sedumtak (anlades 2016). Här finns en öppen spis som även höjer mysfaktorn i bostaden. Ekparkettgolv samt målade väggar. Utgång till rymlig balkong i söderläge med utsikt mot föreningen innergård. Sovrum två - Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderob med spegelskjutdörrar. Ekparkettgolv samt tapetserade väggar. Badrum - Helkaklat badrum med dusch med infällbara glasdörrar, vägghängd WC, handfat med kommod och spegel med belysning. Tvättmaskin. Golvvärme och handdukstork. Sovrum tre/ arbetsrum - Sovrum med plats för enkelsäng och annat möblemang. Ekparkettgolv samt målade/tapetserade väggar. Ingång till klädkammare intill rummet.

 • Bostaden

  Boarea

  88 kvm

  Månadsavgift

  3901 kr

  Kommentar till avgift

  I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten och tvättstuga. Obligatorisk avgift om 249kr/mån tillkommer för tv, bredband och telefoni.

  Våning och hiss

  Våningsplan 1 av 5, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 1.9648%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  44

  Byggår

  1959

  Renoveringar

  2000 Renovering av fönster 2001 Balkonger, hiss 2007 Vatten- och avloppsstammar 2009 Sotning av eldstäder, radonmätning 2010 Köksventilation 2012 Byte av radiatorventiler och termostater, ventilationsarbeten, energideklaration 2013 Sotning eldstäder 2014 Fönsterbyte 2015 Bytt till säkerhetsdörrar på vissa lägenheter 2016 Målning och uppfräschning av trapphusen 2016 Renovering av balkonger 2016 Sotning av eldstäder, fläktbyte/ventilation 2017 Polering av trapphus, besiktning av grund och tak, renovering och anpassning av uthyrningslokalen 2018 Nytt styr- och reglersystem för värmen, byte av belysningsarmatur i trapphus, trädvård av träden mot Sysslomansgatan, sanering och återställande av soprum efter brand. 2019 Energideklaration, radonmätning 2020 Takomläggning och installation av solel Planerat: Framöver avser föreningen att bygga nytt källsorteringshus och uppdatera utemiljön.

  Övriga byggnader/utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Utöver de förråd som ingår i lägenheten finns möjlighet att hyra andra utrymmen för förvaring.

  Tv & Bredband

  Avtal med Telenor som ger: TV (baspaket), bredband 250/250 Mbit/s, telefon mini. Varje lägenhet debiteras 249:- /månad. Varje hushåll kan efter eget önskemål, och för egen kostnad, utöka basutbudet med snabbare bredband och/ eller fler TV-kanaler.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-09-19

  Energiklass

  E

  Parkering

  Föreningen hyr ur 17 parkeringsplatser utan el-plint, kostnad 156 kr/mån, 17 platser i varmgarage, kostnad 313-438 kr/mån. Kösystem tillämpas. Det är ca 3 i kö för uteplats och 6 i kö för garage (2020-05-19).

 • Driftskostnad

  El

  348 kr/mån

  Försäkring

  247 kr/mån

  Övrigt

  249 kr/mån

  Totalt

  844 kr/mån

  Kostnaden avser 4 personer i hushållet

  Kommentar

  Övrigt står för bredband+TV

 • Föreningen

  Namn

  Oliven

  Allmänt om föreningen

  Föreningen består av 60 bostadsrättslägenheter med adress Luthagsesplanaden 11 och Sysslomansgatan 27. Kontaktperson är Mats Helenius.

  Ekonomi

  Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring.

  Hemsida

  www.brfoliven.se

  Gårdsplats/innergård

  Innergård med trädgårdsmöbler och grill.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

 • Räkna ut boendekostnad

Bilder

Rashin Cohen

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-26 63 00

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

söndag, 4 jul

11:00-11:40

Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Sysslomansgatan 27, UPPSALABostadsbildMed bästa tänkbara läge i Främre Luthagen invid vackra Fyrisån finns nu möjlighet att förvärva denna fina gavelfyra 1 trappa upp i huset. Lägenheten har en bra planlösning som ger en möblerbar hall, ett luftigt vardagsrum med fungerande öppen spis, samt utgång till härlig balkong som vetter mot föreningens innergård. Lägenheten har ett fullt utrustat kök, tre sovrum samt ett badrum. Till lägenheten hör tre förråd: ett matkällarförråd, ett källarförråd samt ett vindsförråd. I husets källare finns även plats för barnvagnar/rullator. På Sysslomansgatan 27 bor ni med attraktivt läge i lugna, fina kvarter med årummet runt knuten och stadskärnan på bekvämt promenadavstånd. Flertalet restauranger runtomkring samt gym med personlig tränare som hyr i föreningens lokal. I området finner ni såväl mataffär som apotek och florist, och för den som pendlar är det en kort promenad till stationen. Välskött förening med solceller på tak och de stora renoveringarna såsom bland annat stamrenovering, fönsterbyte redan utförda. Innergårdens trädgård med grillplats och äppelträd, fritt fram att plocka när det kommer äpplen igen. Föreningen beslutade nyligen att övergå till gemensam el. Det innebär att föreningen kommer teckna ett gemensamt elavtal, vilket möjliggör att lägenheterna använder el direkt från deras egna solceller. Det kommer fortfarande att vara individuell mätning och man betalar bara för elen man själv använder, men el-kostnaden kommer läggas på hyresavin. Detta innebär lägre elkostnader för boenden! https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH55E2KMP20UBA5LOK3795000 kr